3 x leuke Omoda outfits voor het voorjaar

3 x leuke Omoda outfits voor het voorjaar

Heb jij ook al zo ontzettend veel zin in het voorjaar, ik kan in ieder geval niet wachten! We hebben al een aantal mooie zonnige dagen achter de rug en hierdoor heb ik het gevoel dat de lente al is begonnen, toch moeten we nog wel eventjes wachten. Ik merk alweer aan mezelf dat er een nieuw seizoen aan zit te komen, ik krijg ontzettend veel zin om op te ruimen en om mijn kast weer te vullen met nieuwe kleding. Gelukkig heb ik nog veel leuke kleding van voorgaand seizoen maar het is natuurlijk wel leuk om iets nieuws toe te voegen.

Leuke outfits van Omoda

Ik zie online al ontzettend veel leuke items voorbij komen, vooral op de website van Omoda zag ik ontzettend veel mooie kleding voor het voorjaar. Daarom besloot ik 3 x leuke outfits samen te stellen met allemaal items van Omoda, want naast kleding vind je hier ook schoenen en accessoires. Je kunt dus heel makkelijk een complete outfit kopen bij Omoda. Ben je op zoek naar heren of kinderkleding, ook dan kun je hier terecht. Je kunt dus voor het hele gezin shoppen bij Omoda!

Bloemetjes en cowboy boots!

De eerste outfit is helemaal op mijn lijf geschreven. Ik hou heel erg van het bohemien stijltje en deze outfit is helemaal top. Fun fact, het jurkje heb ik inmiddels al aan mijn kledingkast toegevoegd. Het jurkje is van het merk ‘Harper & Yve’ en dit merk kende ik nog niet, maar vanaf nu ben ik fan! Deze outfit vind ik helemaal leuk, super geschikt voor gewoon overdag of wellicht leuk voor een festival bezoek?

Casual denim

Een spijkerbroek is altijd goed en is een item die je heel gemakkelijk kunt combineren met de rest van je kast. Het staat leuk in combinatie met een oversized t-shirt, of zoals hieronder met een mooie blouse. Een paar leuke sneakers eronder en je hebt een casual outfit, of combineer het met hakschoenen en dan is deze outfit ook zeker geschikt voor een dagje kantoor.

Stoer en vrouwelijk

De laatste outfit die ik heb samengesteld is stoer maar ondanks dat wel vrouwelijk. Persoonlijk ben ik gek op dit soort outfits. Ik hou van vrouwelijke rokjes en jurkjes maar vind het altijd leuk om dit combineren met wat stoerdere items, zoals een denim jack en stoere boots. Deze outfit vind ik dus ook helemaal leuk en zou ik maar al te graag willen toevoegen aan mijn kledingkast.

Tot slot, ik heb er een nieuwe favoriete online shop bij. Mijn jurkje van Harper & Yve heb ik ook bij Omoda besteld en ik had mijn bestelling de volgende dag al huis, heel fijn. Omoda verkoopt heel erg veel leuke merken en ik zal ook zeker een keer terugkomen wanneer ik op zoek ben naar leuke kleding en schoenen voor mijn kids. Zeker een aanrader!