Beauty: op mijn nachtkastje!

1

Altijd al nieuwsgierig geweest wat ik op mijn nachtkastje heb staan qua beautyproducten? Vandaag laat ik in dit artikel aan jullie zien welke producten er naast mijn bed staan en waar ik eigenlijk niet zonder kan. De meeste van deze beautyproducten gebruik ik bijna dagelijks voordat ik ga slapen, van een gezichtsreiniger tot aan een lippenbalsem…

5

Een tijdje terug schreef ik een uitgebreid artikel over ‘The Body Shop Drops of Youth™ Bouncy Sleeping Mask’. Over dit nieuwe product van TBS ben ik eigenlijk meer dan enthousiast en gebruik ik bijna dagelijks met veel plezier. Heel af en toe vergeet ik deze gezichtsmasker aan te brengen omdat ik dit product gebruik nét voordat ik ga slapen. Als ik dit product wel heb gebruikt voor het slapen gaan wordt ik ’s ochtends wakker met een heerlijke zachte huid.

7

Dit is inmiddels al mijn derde tube ‘Embryolisse Lait-Crème Concentré‘, volgens mij zegt dat al wel genoeg hoe blij ik word van dit product. Deze moisturizer is perfect voor een droge huid en smeert ontzettend fijn uit en trekt behoorlijk snel in mijn huid zonder een plakkerig laagje achter te laten. Na gebruik voelt mijn huid direct een stuk minder trekkerig aan en dat is wel zo fijn net voor het slapen gaan…

6

Elke avond smeer ik ook even een flinke laag ‘Moisturizing Lip Balm Classic Jar van Carmex‘ op mijn lippen. Mijn lippen hebben namelijk nogal de neiging om kurkdroog te worden met als gevolg pijnlijke wondjes. Nu ik dit product van Carmex elke avond gebruik merk ik dat mijn lippen in een veel betere conditie zijn.

8

De ‘Clarins Démaquillant Tonic Express‘ gebruik ik niet elke avond, alleen als ik te lui ben om mijn gezicht uitgebreid te reinigen bij de wasbak. Dit product is namelijk ideaal, omdat je deze reiniger niet hoeft na te spoelen en gewoon aan kunt brengen op een droog gezicht. Daarnaast ruikt dit product echt hemels, heerlijk naar sinaasappel. Na het reinigen, wat supersnel gaat, voelt mijn huid lekker schoon aan.

3

De Nivea oogmake-up reiniger gebruik ik al heel wat jaren, al zeker wel 10 jaar. Deze reiniger voor je oogmake-up blijft mijn absolute favoriet. De reiniger is mild voor mijn ogen en verwijdert make-up perfect.

2

Ook dit product, de Lush Lemony Flutter staat naast mijn bed maar gebruik ik niet elke avond. Het liefst zou ik dit wel doen maar soms schiet het erbij in of heb ik er gewoon even geen zin in. Dit product gebruik ik trouwens ook al heel wat jaren en is echt zo’n product waar ik niet meer zonder kan. Ik gebruik Lemony Flutter voornamelijk voor mijn nagelriemen en heel af en toe voor andere droge plekjes op mijn lichaam, zoals mijn ellebogen of knieën.

9

Er staat altijd wel een bodylotion/butter naast mijn bed. Op dit moment is dat ‘The Body Shop Wild Argan Oil Body Butter‘. Bijna iedere avond voordat ik ga slapen smeer ik mijn huid in met dit heerlijke product. Ik vind de body butters van The Body Shop erg lekker, een nadeel vind ik dat het product wat stroef uitsmeert waardoor het redelijk wat tijd kost om je gehele lichaam in te smeren. Tegenwoordig doe ik eerst een beetje butter op mijn handen en dit maak ik wat vloeibaarder door even in mijn handen te wrijven. Op die manier is de butter een stuk fijner aan te brengen en ook een stuk minder koud.

4

Ten slotte is er nog één product wat ik ook met veel plezier gebruik, dat is namelijk; Bio-Oil. Ik gebruik deze olie voor mijn litteken op mijn buik. Dit probeer ik iedere avond te doen, al schiet dit er nog wel eens bij in. Bio-Oil is naar mijn weten een zeer geliefd product bij veel mensen en is voor veel verschillende dingen goed, bijvoorbeeld littekens, huidstriemen, pigmentvlekken, verouderende & uitdrogende huid. Een multifunctioneel product dus!

Dit zijn de producten die op dit moment naast mijn bed staan, welke beautyproducten staan er op jouw nachtkastje?

80 Comments on Beauty: op mijn nachtkastje!

 1. Vera
  17 maart 2015 at 07:42 (7 jaar ago)

  Leuk artikel! Echt leuk om dit keer te zien!

 2. Caro ~ My Beautycase
  17 maart 2015 at 10:33 (7 jaar ago)

  Leuk om te zien welke beautyspullen je op je nachtkastje hebt staan! Ik ben zo benieuwd naar dat nachtmasker van The Body Shop, die wil ik echt nog een keer uitproberen. Ook de embryolisse creme wil ik proberen! 🙂

 3. Kirsten
  17 maart 2015 at 10:49 (7 jaar ago)

  Wat een fijne producten op je nachtkastje. Ik ben erg benieuwd naar de producten van Embryolisse.

 4. charile
  17 maart 2015 at 14:32 (7 jaar ago)

  Leuk artikel!

 5. Nicole
  17 maart 2015 at 15:40 (7 jaar ago)

  Wat een leuke producten. Erg leuk om te zien!

 6. Lies
  17 maart 2015 at 19:00 (7 jaar ago)

  Heel erg leuk om te zien! Zelf heb ik een mandje naast mijn bed staan waar eigenlijk van alles zit. Vooral allemaal verzorging en reiniging producten voor het gezicht zitten erin, maar met de tijd is er ook van alles ingekomen wat er niet in hoort zitten haha.

 7. Manon
  17 maart 2015 at 20:46 (7 jaar ago)

  Je hebt veel beauty spullen op je nachtkastje staan! ik vrij weinig haha