W7 In the Night Eye Colour Palette

w71

Over het ‘W7 In The Nude Colour Palette‘ was ik erg enthousiast, daarom was ik ook heel benieuwd naar de ‘In The Night’ versie. Laatst was ik in een Op = Op Voordeelshop en al snel liep ik tegen het W7 schap aan, je begrijpt, ik moest wat kopen. Dit palette sprak mij het meeste aan vooral ook vanwege de verschillende kleuren, van warm tot aan koele tinten. Een palette waar je veel verschillende ooglooks mee kunt maken…

w72 w73

Ook dit palette doet qua uiterlijk erg denken aan de Urban Decay Naked palettes. Het doosje is gemaakt van blik en doet mij ook wel een beetje denken aan een kleurdoos. Dit palette is niet heel groot, vind ik, en kan tijdens een vakantie of een weekendje weg best mee in je toilettas. Bij het palette zit ook een kwastje, echter ben ik hier niet zo enthousiast over.

w74w707

In het palette vind je verschillende kleuren, van koele tot aan warme tinten en ze hebben diverse finishes. Daardoor kun je met dit palette super veel verschillende looks maken. Heb je zin in een rustige look, dan pak je de wat lichtere kleuren uit het palette. Heb je zin in een heftige look, gebruik dan gewoon de donkere tinten voor mooie smokey eyes.

w788

Van links naar rechts: Dusty, Wonderland, Summer, Atlanta, Abracadabra & Top Hat.

w789

Van links naar rechts: Razzamataz, Lady Luck, Laura E, Party Pooper, Gate Crash & Bologna

Leuk en handig dat de kleuren in het palette originele namen hebben. Ik ben erg onder de indruk van de pigmentatie, bepaalde kleuren springen er echt uit. Mijn favoriete kleuren uit dit palette zijn: Dusty, Wonderland & Top Hat. De kleuren zijn zacht en hierdoor ook wel erg poederig waardoor je tijdens het opmaken te maken krijgt met fall out, dat is wel een beetje jammer. Dus als je met dit palette aan de slag gaat kun je beter na het maken van je ooglook de rest van je make-up doen (een tipje!). Hieronder maakte ik een look met verschillende kleuren uit het ‘In The Night Palette’…

ooglookw7

Ik gebruikte voor deze look de volgende kleuren: Dusty (ooghoek), Atlanta (bewegend ooglid), Lady Luck (ook op mijn bewegend ooglid), Gate Crash (in mijn crease) & Bologna (in mijn crease).

Conclusie: Dit palette is lekker veelzijdig, je kunt er veel verschillende looks mee maken door de diversiteit van kleuren en finishes. De oogschaduw blijft in combinatie met een oogschaduwbasis prima gedurende de dag zitten. Afgezien van de fall out, wat toch wel een beetje vervelend is, is het een heel mooi palette. Helemaal als je bedenkt dat dit palette  rond de 8 Euro kost. Wat is jouw eerste indruk?

80 Comments on W7 In the Night Eye Colour Palette

 1. Olga
  9 februari 2015 at 09:40 (8 jaar ago)

  Deze ga ik ook bestellen…

 2. Mandy
  9 februari 2015 at 10:28 (8 jaar ago)

  Wat een mooie ooglook heb je er mee gemaakt! Ik heb wel andere palettes vanW7 en die gebruik ik altijd met veel plezier!

 3. Caro
  9 februari 2015 at 12:54 (8 jaar ago)

  Ik heb nog niet een palette van W7 geprobeerd, maar deze is wel echt heel erg mooi! De kleuren spreken mij wel aan! 🙂

 4. femketje
  9 februari 2015 at 12:58 (8 jaar ago)

  love dit palette 😀

 5. Kirsten
  9 februari 2015 at 13:17 (8 jaar ago)

  De pigmentatie is zoo ontzettend mooi wauw!

 6. Manon
  9 februari 2015 at 15:56 (8 jaar ago)

  Mooie kleuren zeg! Ik heb het afgelopen zaterdag besteld ben benieuwd!

 7. Lies
  9 februari 2015 at 22:37 (8 jaar ago)

  Echt een prachtig palette! Ik zat al een tijdje te twijfelen of ik hem zou kopen, maar nu weet ik zeker dat ik er snel eens naar ga kijken.

 8. Donna Luisa
  10 februari 2015 at 11:22 (7 jaar ago)

  Oeh ik wil dat palette ook zo graag hebben! De andere twee kleuren heb ik al, maar deze grijp ik steeds mis als ik in de winkel ben!

 9. Petra
  10 februari 2015 at 23:22 (7 jaar ago)

  Geweldig ziet het pigment eruit, erg mooi!

 10. Amanda
  16 februari 2015 at 22:27 (7 jaar ago)

  Mooie look heb je gemaakt! Ik heb dit palette ook. Vind vooral de kleur Lady luck heel leuk 🙂

 11. Mariska
  17 februari 2015 at 13:25 (7 jaar ago)

  Deze heb ik zelf ook toen gekocht en ben er nog steeds blij mee!