Nagelkleur trends voor het najaar 2014/2015

Het liefst stem ik mijn nagellak af aan wat ik qua kleuren draag die dag, mijn outfit vind ik pas echt af met bijpassende nagels. Mijn garderobe is redelijk divers qua kleuren en daarom kies ik vaak voor een wat neutrale nagellak kleur die bij veel outfits past, anders moet ik elke dag mijn nagels lakken en daar heb ik geen tijd/zin in. Voor dit najaar zijn er weer een aantal kleuren die veel gezien worden op de nagels en daarom hieronder dé trendkleuren voor dit seizoen…

Nude kan altijd wat mij betreft. Het is netjes, basic en kan goed met allerlei kleuren worden gecombineerd. Deze trend is ook nog eens ideaal als je niet zo van opvallende kleuren houdt…

nageltrend3

Geen groen dit seizoen maar emerald, deze prachtige donkergroene kleur is een graag geziene teint voor dit najaar. Dompel je nagels onder met deze mooie diepgroene kleur die volop verkrijgbaar is.

nageltrend4

Donkerblauw vind ik altijd een hele sjieke kleur en vooral heel mooi op de nagels. Je ziet dit seizoen voornamelijk veel donkerblauwe lakjes die neigen naar zwart, oh so chic!

nageltrend2

Ook grijs is qua combineren een redelijk makkelijke kleur, ideale trend dus. Ik vind grijze nagels vooral heel mooi in het winterseizoen en ook deze kleur is volop verkrijgbaar in verschillende tinten en finishes. Ga jij voor mat of metallic grijze nagels?

nageltrend5

Ten slotte nog bordeaux rood, wat ik trouwens een hele mooie classy kleur vind voor op de nagels. Ik denk ook dat donkerrood elk najaar terug blijft komen, het is gewoon een hele tijdloze kleur die altijd kan!

nageltrend1Welke kleur vind jij in het najaar het mooiste voor op je nagels?

85 Comments on Nagelkleur trends voor het najaar 2014/2015

 1. Ellis
  6 oktober 2014 at 08:54 (8 jaar ago)

  Ik blijf gek op nude. Voor elke seizoen ^^

 2. Melissa Charlotte
  6 oktober 2014 at 10:56 (8 jaar ago)

  Take it outside van Essie is echt mijn favoriet.

 3. Mariska
  6 oktober 2014 at 13:12 (8 jaar ago)

  De eerste en de laatste zijn heel erg mooi 🙂 mooie kleuren vind ik dat!

 4. Manon
  6 oktober 2014 at 13:17 (8 jaar ago)

  Ik vind ze allemaal wel leuk!

 5. Nicole
  6 oktober 2014 at 16:35 (8 jaar ago)

  Erg mooie kleuren. Ik vind de bordeaux rode kleuren toch wel het aller mooist denk ik!

 6. Sara
  6 oktober 2014 at 18:54 (8 jaar ago)

  Oeh, op de grijze kleur na heb ik ze al allemaal in mijn stash 😀

 7. Melissa
  6 oktober 2014 at 19:19 (8 jaar ago)

  Het eerste Essie lakje is erg mooi en dress to kilt is perfect voor de herfst!

 8. Mandy
  7 oktober 2014 at 18:07 (8 jaar ago)

  Fijne kleuren! Ik heb nog geen grijze lakjes.