DIY: Lijstje met confetti!

diy102

Een tijdje geleden alweer kwam ik de volgende quote tegen; ‘Throw kindness around like confetti’. Ik vond dit zo’n leuke quote dat ik besloot om deze te gebruiken voor een DIY. Ik ging in Photoshop aan de slag en maakte mijn eigen print (A4 formaat) in verschillende kleuren. Ook kocht ik nog een zakje met roze confetti en een lijst, ik printte de afbeelding uit en binnen no-time had ik een heel leuk nieuw woonaccessoire. Stiekem vond ik deze DIY zo geslaagd dat ik besloot om dit idee met jullie te delen, inclusief mijn zelfgemaakte prints die je via een PDF bestand kunt downloaden…

DIY101

Wat heb je nodig voor deze DIY:

  • Een computer
  • Een lijst (A4 formaat van Hema)
  • Confetti (kocht ik bij Twentysomethin.nl)
  • Evt. een printer (je kunt uiteraard de print ook opslaan en laten uitprinten in bijv. een copyshop)

Ik heb verschillende kleuren prints gemaakt (zie de links onderaan dit artikel). Hopelijk zit er voor iedereen een leuk kleurtje bij die goed past bij je interieur. Het beste kun je de afbeelding (laten) printen op wat stevig papier, dit voorkomt dat de afbeelding ‘bobbelig’ wordt tijdens het inlijsten.

Ik heb de afbeelding uitgeprint op fotopapier. Vervolgens heb ik mijn lijstje uit elkaar gehaald en op het glas wat confetti gestrooid, daarna heb ik de print erop gelegd en de lijst dicht gemaakt. Binnen enkele mintuten heb je een heel leuk en origineel fotolijstje.

DIY103 diy105

Zoals je kunt lezen/zien is deze DIY super simpel te maken maar daardoor is die zeker niet minder leuk!

(Dankzij een tipje van een oplettende bezoeker zag ik dat ik de ‘h’ ben vergeten in het woord ’throw’. Mijn lijstje kan ik nu helaas niet meer veranderen, de prints hieronder die je kunt downloaden heb ik wel even aangepast)

Dit zijn de links naar de afbeeldingen in verschillende kleuren:

DIY roze DIY blauw DIY groen DIY geel DIY paars DIY grijs