DIY: simpel een sweater opleuken!

Vandaag heb ik weer een DIY in videovorm voor jullie en laat ik zien hoe je heel makkelijk en snel een sweater wat minder saai kunt maken. Ik gebruik hier spullen van de Hema voor en zo heb je heel goedkoop en makkelijk ineens een veel leukere kledingstuk. Ik laat zien in dit filmpje hoe je met wol vilten elleboog patches kunt maken en ook maak ik met een strijkapplicatie een leuke afbeelding op de trui. Veel kijk plezier!

Nog even op een rijtje wat heb je allemaal nodig hebt:

 • een sweater (ik kocht de mijne bij H&M voor minder dan een tientje)
 • een koekjesvorm of een stuk stevig karton en een mesje
 • Hema Wolvilt pakket
 • een plantenspuit of een sponsje met water
 • en een strijkijzer

Voor de afbeelding:

Ten slotte nog een laatste tip: Om je trui zo mooi mogelijk te houden kun je het kledingstuk het beste binnenste buiten wassen op slechts 30 graden. Mocht je ook aan de slag gaan, succes en veel plezier!

 

 

7 Comments on DIY: simpel een sweater opleuken!

 1. femketje
  24 september 2014 at 21:00 (6 jaar ago)

  echt super leuk, ik ga overmorgen eens kijken of ik wat van die strijkapplicaties kan vinden!

  Beantwoorden
 2. Mandy
  25 september 2014 at 09:47 (6 jaar ago)

  Super leuk! Ik ken wolvilt niet, maar het is echt leuk! Ik heb ooit een hart gehaakt en het vervolgens op mijn trui genaaid. Dit ziet er makkelijker uit!

  Beantwoorden
 3. Nalani Smith
  23 juli 2020 at 02:00 (3 weken ago)

  Hi! I’m a Portuguese Single Mom living in San Jose, I found your article to be soooo Usefull!

  Beantwoorden
 4. Louise Smith
  1 augustus 2020 at 03:10 (2 weken ago)

  I have had wrinkles since I was in my mid-30s. They drive me insane because I feel like I look older than I am. I decided to try Lifecell. I¡¯ve been using it for about a month and have seen little to no improvement so far, but I will continue to use it to see if it will make a difference in the future.

  Beantwoorden
 5. Dianna Pick
  12 augustus 2020 at 06:20 (3 dagen ago)

  I simply want to mention I’m new to blogging and site-building and truly liked your web blog. Most likely I’m planning to bookmark your site . You surely have really good article content. Appreciate it for sharing with us your web page.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *