DIY: simpel een sweater opleuken!

Vandaag heb ik weer een DIY in videovorm voor jullie en laat ik zien hoe je heel makkelijk en snel een sweater wat minder saai kunt maken. Ik gebruik hier spullen van de Hema voor en zo heb je heel goedkoop en makkelijk ineens een veel leukere kledingstuk. Ik laat zien in dit filmpje hoe je met wol vilten elleboog patches kunt maken en ook maak ik met een strijkapplicatie een leuke afbeelding op de trui. Veel kijk plezier!

Nog even op een rijtje wat heb je allemaal nodig hebt:

 • een sweater (ik kocht de mijne bij H&M voor minder dan een tientje)
 • een koekjesvorm of een stuk stevig karton en een mesje
 • Hema Wolvilt pakket
 • een plantenspuit of een sponsje met water
 • en een strijkijzer

Voor de afbeelding:

Ten slotte nog een laatste tip: Om je trui zo mooi mogelijk te houden kun je het kledingstuk het beste binnenste buiten wassen op slechts 30 graden. Mocht je ook aan de slag gaan, succes en veel plezier!

 

 

 

Dit vind je vast ook leuk...

4 Comments on DIY: simpel een sweater opleuken!

 1. femketje
  24 september 2014 at 21:00 (5 jaar ago)

  echt super leuk, ik ga overmorgen eens kijken of ik wat van die strijkapplicaties kan vinden!

  Beantwoorden
 2. Mandy
  25 september 2014 at 09:47 (5 jaar ago)

  Super leuk! Ik ken wolvilt niet, maar het is echt leuk! Ik heb ooit een hart gehaakt en het vervolgens op mijn trui genaaid. Dit ziet er makkelijker uit!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *