Toffe quotes om in te lijsten!

Toffe quotes om in te lijsten!

Al ruim een anderhalf jaar kijken mijn vriend en ik tegen een lege witte muur achter de bank aan. Terwijl de rest van ons huis gezellig en aangekleed is, bleef deze grote witte muur kaal. Dat kon zo niet langer en daarom hebben we eindelijk sinds dit weekend een oplossing, namelijk twee wandhouders waar je fotolijsten op kunt zetten. Heel origineel is het misschien niet maar het staat wel erg gezellig. Het leuke aan fotolijstjes is dat je de inhoud per seizoen kan veranderen, zo verveelt het niet snel…

Voor nu wil ik heel graag in de lijstjes leuke quotes in typografie stijl, hieronder mijn favorieten en wie weet zit er voor jou ook iets leuks bij? Deze quotes kun je heel makkelijk opslaan en uitprinten en in een lijstje doen. Dat ga ik dus ook binnenkort doen en ik laat het resultaat nog wel een keer aan jullie zien…

Bron afbeeldingen : Etsy, Behance, Yellowtrace, Webneel, Whudat, typostrate