Inspiratie voor een mooie trap

Wij, mijn vriend en ik, zijn niet echt klussers. Het is in ieder geval niet onze hobby en sommige dingen in huis zijn nog niet helemaal af. Zo moeten er hier en daar nog wat plintjes worden gelegd, kan de tuin wel wat groene vingers gebruiken en ook onze trappen konden wel een opknapbeurt gebruiken. Inmiddels hebben we één trap geschuurd en geverfd maar eigenlijk is die nu een beetje saai. Ik zou het wel leuk vinden om de trap wat leuker te maken met bijvoorbeeld gekleurde verf of mooie plakplastic. Tijdens mijn zoektocht naar “trap” inspiratie kwam ik de mooiste exemplaren tegen…

trappen101

Ik ben vooral heel erg fan van de ombre trap, alleen lijkt me dat wel veel werk, en ook de trappen met de plakplastic vind ik erg tof. De afgelopen dagen heb ik al veel rond online gekeken naar mooie plakfolie/plastic in verschillende patroontjes, maar dat is blijkbaar nog best lastig te vinden. Dus mocht iemand nog een tip voor me hebben, let me know!

Welke van de bovenstaande trappen vind jij het leukst?

5 Comments on Inspiratie voor een mooie trap

 1. Stella
  5 januari 2015 at 16:09 (6 jaar ago)

  Ahhh die roze ombre trap..dat wil ik ook! Haha!

 2. Manon
  5 januari 2015 at 17:46 (6 jaar ago)

  Dit is zo gaaf he, ik hou van leuke trappen! geen idee waar het vandaan komt

 3. Amber
  19 januari 2015 at 23:30 (6 jaar ago)

  Bij Vescom hebben ze 1600 soorten plakplastic!