Fresh ’n Rebel Cube Rockbox

fresh1

Wanneer ik aan het werk ben voor mijn blog staat 9 van de 10 keer mijn muziek aan, met muziek aan word ik namelijk lekker productief. Voorheen kwam het geluid uit mijn MacBook speaker maar de kwaliteit daarvan is niet zo heel geweldig. Gelukkig heb ik nu twee Rockbox Cubes in mijn bezit van Fresh ’n Rebel, hiermee is muziek luisteren nog wat leuker…

fresh3

De Rockbox Cube van Fresh ’n Rebel is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren, ik ontving de kleuren ‘Peppermint’ en ‘Cupcake’. Beide hele mooie pasteltinten die perfect bij elkaar passen. De speakers zijn mooi compact, hebben een hippe uitstraling en zijn ook nog eens betaalbaar (€29,95 per stuk).

fresh4

Het assortiment van Fresh ’n Rebel bestaat uit verschillende soorten speakers, de Rockbox Cube is de kleinste lid van de familie zoals ze zelf schrijven op de website. De box werkt via Bluetooth en kun je koppelen aan je telefoon, tablet, MP3-speler, laptop of een ander apparaat. Doordat de Rockbox zo klein en draadloos is kun je hem overal mee naar toenemen. In het boxje zit een oplaadbare batterij die je heel makkelijk kunt opladen met bijvoorbeeld je laptop, ook hebben ze speciale chargers in het assortiment. Na gemiddeld 30 minuten laden kun je ongeveer 6,5 uur non-stop naar muziek luisteren.

De Rockbox Cube is heel makkelijk in gebruik. Ik ben best een technische noob maar binnen enkele minuten had ik de Rockbox Cube verbonden met de bluetooth van mijn MacBook, wel met behulp van de gebruiksaanwijzing die bij de boxjes zit. Mocht je er niet uitkomen, op de website van Fresh ’n Rebel vind je ook nog veel informatie waarmee het vast en zeker ook moet lukken.

fresh5

Tot nu toe gebruik ik de Rockbox Cubes met veel plezier. Het geluid is een stuk beter dan wat er uit mijn MacBook speakers komt en ze zien er natuurlijk ook wel heel schattig uit. Wat ik wel jammer vind is dat je ze niet beide tegelijk kunt gebruiken, dan was het geluid waarschijnlijk nog net wat mooier en beter geweest. Doordat ik er twee heb, staat er nu eentje op mijn werkkamer en de andere staat beneden in de woonkamer. Dat is dan wel weer heel fijn en handig!

Ben je benieuwd geworden naar de producten van Fresh ’n Rebel, neem dan zeker even een kijkje in de shop.

69 Comments on Fresh ’n Rebel Cube Rockbox

 1. Bianca
  9 december 2014 at 13:57 (7 jaar ago)

  Ahhw die zien er echt super schattig uit! Ik ga er zeker eens naar kijken!

 2. Nicole
  9 december 2014 at 17:08 (7 jaar ago)

  Wat een schattige dingetjes zeg!

 3. Manon
  9 december 2014 at 20:24 (7 jaar ago)

  Wat zien ze er leuk uit!

 4. Melanie
  10 december 2014 at 03:32 (7 jaar ago)

  Zien er echt heel schattig uit en toch heel handig door het klein formaat! Ik ga eens een kijkje nemen!

 5. jorinde
  10 december 2014 at 16:49 (7 jaar ago)

  Super schattig! Deze komen zeker op mijn wishlist!
  leuk geschreven ook;)

 6. Rianne
  10 december 2014 at 19:03 (7 jaar ago)

  Oh die zien er echt heel leuk uit, schattige kleurtjes!