Catrice Bronzing Highlighter Pen

cat2

Met de feestdagen in het vooruitzicht mag make-up met glans en glitter natuurlijk niet ontbreken op je gezicht, de ‘Catrice Bronzing Highlighter Pen’ is wat dat betreft hét perfecte product voor de maand december. Deze pen geeft je huid in een handomdraai veel glans maar ook een subtiele bruine kleur. Uiteraard heb ik de Bronzing Highlighter Pen getest en vandaag lees je hieronder mijn review…

cat1

Catrice is natuurlijk een budgetmerk maar heel eerlijk gezegd vind ik de pen totaal geen goedkope uitstraling hebben, juist in tegendeel. De verpakking ziet er mooi uit en oogt sjiek, ik kan bijna niet geloven dat dit product slechts 3,99 kost. Als het product 20 Euro had gekost, had ik het ook zeker gelooft.

cat3 cat4

Door te draaien aan de achterkant van de pen komt er uit het kwastje een vloeibare bronzer. Toen ik het product voor het eerste gebruikte moest ik flink draaien, even dacht ik dat het draaisysteem kapot was of dat mijn pen geen bronzer bevatte. Gelukkig na een tijdje kwam er toch wat uit het kwastje…

cat5cat6

De bronzer is behoorlijk vloeibaar en breng ik eerst aan op mijn hand, dan pas op mijn gezicht. Je zou ook met het kwastje het product aan kunnen brengen maar ik vind het fijner om het met mijn vingertoppen aan te brengen. Zo kun je het net wat secuurder aanbrengen  en meteen goed uitwerken. Zoals je kunt zien aan de foto hierboven is het product niet heel bruin van kleur, het is eerder een caramelkleur, perfect dus voor lichte huidjes. Het product vind ik niet heel geschikt om te gebruiken op bijvoorbeeld je jukbeenderen, liever gebruik ik het product als een soort van blush.

Het product is makkelijk aan te brengen en heeft een lange houdbaarheid, aan het einde van de dag glans ik nog net zo mooi als in de ochtend. Eigenlijk ben ik wel tevreden over dit product, vooral ook omdat ik heel blij ben dat de kleur van de bronzer niet te bruin is. Het product bevat wel veel glans en glitter en daar moet je van houden, ik vind het wel leuk. Ook al zou ik de Bronzing Highlighter Pen niet dagelijks gebruiken, het is wel een heel geschikt product voor de feestdagen of een avondje uit. De Catrice Bronzing Highlighter Pen is in ieder geval door mij goedgekeurd!

Wat is jouw eerste indruk van dit product? En hou jij ook van wat extra glans en glitter tijdens de feestdagen?

 

 

Dit vind je vast ook leuk...

7 Comments on Catrice Bronzing Highlighter Pen

 1. Manon
  8 december 2014 at 21:17 (5 jaar ago)

  Oh wat apart, kende ik nog niet, maar het ziet er goed uit!

  Beantwoorden
 2. Julie
  11 december 2014 at 01:24 (5 jaar ago)

  Mij lijkt zo’n pen vrij onhandig, ik zou het ook eerst op mijn hand doen om daarna aan de slag te gaan! :-)
  De kleur ziet er wel erg mooi uit!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *