New: Bourjois Colorband Crayons

bourjois14

Deze maand komt Bourjois met een uitgebreide winterse collectie, met de naam: Paris tres Confidentiel. De collectie bestaat uit verschillende producten, waaronder de nieuwe Colorband Crayons. Deze 2-in-1 potloden zijn het toppunt van comfort, intensiteit en houdbaarheid. Uiteraard was mijn nieuwsgierigheid gewekt en ik besloot de potloden eens uitgebreid te gaan testen…

Maar eerst wat meer informatie over dit nieuwe product van Bourjois…

Ogen op hun best! De Parisienne licht een tipje van de sluier, ze opent de deuren van haar appartement aan boulevard Haussmann om u de geheimen van haar schoonheid te ontsluieren. Hoe doet ze het toch om zo elegant te zijn in een oogwenk? Het mysterie wordt opgelost met de ontdekking van de COLORBAND-potloden, vlot aan te brengen voor een ultra-gesofistikeerd resultaat. Dat is het geheim! 

De Colorband potloden hebben een smeuïg textuur waardoor deze makkelijk aan te brengen is met de vingers. Door de crèmeachtige textuur zijn ze ook nog eens goed te blenden, zo kun je meerdere kleuren voor je ooglid gebruiken. Ze voelen comfortabel aan en zijn ook nog eens 100% waterproof. Klinkt goed toch?

bourjois107

En dit zijn ze, de potloden zien er zo op het eerste gezicht super goed uit. De kleuren van links naar rechts zijn: 03 Beige minimaliste, 04 Rose fauviste, 05 Mauve baroque, 02 Brun dadaïste, 06 Gris Graffiti & 01 Noir abstrait. Vooral ‘Rose fauviste & Mauve baroque’ trokken mijn aandacht…

bourjois101bourjois109

De Colorband potloden hebben inderdaad een smeuïge textuur en brengen daardoor heel makkelijk en prettig aan. De kleuren zijn goed te blenden, maar je moet wel snel te werk gaan voordat het potlood van een zachte in een vaste textuur verandert. De kleuren zijn super goed gepigmenteerd en hebben allemaal, behalve de zwarte kleur, een glitterige glans. Daar moet je wel van houden, ben je meer van matte kleuren dan kun je deze Bourjois potloden beter laten liggen. Eenmaal aangebracht voelt het product comfortabel aan, het voelt totaal niet plakkerig of “zwaar”.

bourjois919739

Natuurlijk maakte ik ook nog een ooglook met de Colorband potloden en ik gebruikte voor deze look de volgende kleuren:

 • 04 Rose fauviste gebruikte ik voor het binnenste van mijn oog en voor mijn bewegende ooglid.
 • 05 Mauve baroque bracht ik aan in mijn crease, aan de buitenkant van mijn ooglid en onder mijn oog.
 • 06 Gris Graffiti gebruikte ik voor een lijntje boven mijn bovenste wimperrand.
 • 01 Noir abstrait bracht ik aan op mijn waterlijn.

Ik vind deze kleurencombinatie perfect bij elkaar passen, is een keer wat anders dan bruine tinten maar toch is deze look heel geschikt voor overdag.

De potloden zijn inderdaad super waterproof en zijn redelijk lastig te verwijderen. Je moet er zeker een waterproof remover aan te pas laten komen want anders dan moet je veel te hard boenen wat uiteraard niet zo goed is voor je ogen. De Colorband potloden zijn dus heel geschikt voor een dagje zwembad of een regenachtige dag, je hoeft echt niet bang te zijn dat de kleuren uit gaan lopen. Gezien de potloden muurvast op je oogleden zitten, zijn ze wat mij betreft ook perfect te gebruiken als oogschaduwbasis.

Ik ben ieder geval heel enthousiast over de Bourjois Colorband Crayons, ze zijn vanaf deze maand verkrijgbaar voor €9,99 bij Douglas, Ici Paris XL, Etos, zelfstandige parfumerieën en drogisterijen.

Wat vind jij van deze potloden, zo op het eerste gezicht?

115 Comments on New: Bourjois Colorband Crayons

 1. Nicole
  13 januari 2015 at 07:53 (8 jaar ago)

  Erg mooie potloden zeg!

 2. Kirsten
  13 januari 2015 at 12:05 (8 jaar ago)

  Deze potloden zien er geweldig uit, wat een pigmentatie!

 3. Rianne
  13 januari 2015 at 12:39 (8 jaar ago)

  Heel mooi! Vooral Mauve Baroque vind ik prachtig!

 4. Dionne
  13 januari 2015 at 13:47 (8 jaar ago)

  Ze zien er goed uit. Ik houd van zo’n potloodjes!

 5. Manon
  13 januari 2015 at 14:15 (8 jaar ago)

  Zo die zien er fantastisch uit !

 6. Caro
  13 januari 2015 at 14:46 (8 jaar ago)

  Dat lijken me echt mooie potloden! Ik ben er wel benieuwd naar! 🙂

 7. Stella
  13 januari 2015 at 15:55 (8 jaar ago)

  Wat een mooie pigmentatie, vooral de kleur 05 Mauve spreekt mij erg aan!

 8. Lies
  13 januari 2015 at 16:10 (8 jaar ago)

  Wat zien deze potloden er allemaal ontzettend mooi uit!

 9. Amelie
  13 januari 2015 at 17:17 (8 jaar ago)

  Wauw, dat ziet er heel goed uit!

 10. noirperle
  14 januari 2015 at 11:29 (8 jaar ago)

  prachtig. Als ze lang blijven zitten, dan is het echt mooi meegenomen.

  Mooie kleuren Sanne.

 11. fifa 15 coin shop
  15 januari 2015 at 04:42 (8 jaar ago)

  Fantastic goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you’re just too excellent. I really like what you have acquired here, really like what you’re stating and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it wise. I cant wait to read far more from you. This is really a wonderful site.|

 12. Julie
  15 januari 2015 at 16:42 (8 jaar ago)

  Ik vind Bourjois sowieso een erg fijn merk en wauw wat een voltreffer alweer! Die kleuren zijn ontzettend mooi, de pigmentatie ziet er geweldig uit en ze blijven ook nog eens muurvast zitten! 😀
  Mijn favoriet is 05 Mauve baroque! 🙂