Bourjois ‘Paris Blue Moonlight’ kerst collectie 2012

Bourjois ‘Paris Blue Moonlight’ kerst collectie 2012

De kerstcollecties schieten als paddestoelen uit de grond en inmiddels hebben jullie ook al wel wat collecties voorbij zien komen. Ook Bourjois komt dit jaar weer met speciale kerstproducten en de collectie heet ‘Paris Blue Moonlight’. Vandaag laat ik jullie twee producten uit deze collectie zien, namelijk een oogschaduw palette en een ‘khol & Contour XL’ oogpotlood…

Fascinerend, intrigerend en betoverend…wanneer de klok middernacht slaat, vertalen de kleuren van Parijs zich in de kerstcollectie 2012 van Bourjois! De harmonieuze blauwtinten en het verzilverde licht aan de nachtelijke hemel van Parijs vormden de inspiratie voor een make-up look boordevol mysterie en magie: in deze nachtelijke, glamourrijke sfeer lijkt alles mogelijk, van de meest geweldige feesten tot aan de mooiste ontmoetingen….

Hierboven zie je de twee producten die ik heb ontvangen, namelijk een Smoky Trio in de kleur ’15 Bleu Nuit’, een harmonie van blauwtinten voor een nieuwe smoky-look. Ook ontving ik nog een ‘Khol & Contour XL potlood’ in de kleur ‘Ultra Black XL’, een diepe verzadigde kleur zwart.

De producten zien er zo op het eerste gezicht goed uit, heel erg ‘Bourjois’. Leuk ook dat Bourjois met deze collectie inspeelt op de modetrends van de winter 2012-2013, donkerblauw is namelijk het nieuwe zwart. Met de twee bovenstaande producten kun je een smokey ooglook creëren die ook nog eens heel trendy is…

De ‘Smoky Eyes’ palette hebben we inmiddels al vaker voorbij zien komen maar nu met natuurlijk nieuwe oogschaduw kleuren. De verpakking vind ik er goed uitzien en het doosje sluit en gaat gemakkelijk open. Door de transparante deksel kun je meteen de kleuren goed bekijken…

Dit zijn de kleuren en zoals je kunt zien zijn de kleuren mooi op elkaar afgestemd. Vooral de donkerblauwe kleur valt mij op, wat een prachtige tint! Met dit palette kun je een mooie ooglook creëren…

Dan de pigmentatie, zo op het eerste gezicht ziet er goed uit! Toch vind ik de lichtste kleur er iets te glitterig uitzien, dat had van mij iets minder gemogen. De twee blauwtinten vind ik prachtig, vooral omdat ze erg goed bij elkaar passen.

Ik vind dit Bourjois ‘Trio Smoky’ in de kleur ‘Bleu Nuit’ er goed uitzien, het palette kost €12,99.

Dan heb ik nog de ‘Khol & Contour XL’ oogpotlood. Het oogpotlood is behoorlijk lang en daar kun je dus wel een tijdje mee vooruit. Ik vind het oogpotlood er mooi uitzien door de gouden opdruk, het past wel goed bij de kerst.

Bourjois omschrijft de kleur ‘Ultra Black’ als “een diepe, verzadigde kleur zwart”. Toen ik het puntje van het potlood zag, begon ik er toch een beetje aan te twijfelen. De kleur doet mij namelijk meer denken aan grijs dan zwart…

Echter, bij het maken van de swatches kwam ik er toch achter dat de kleur behoorlijk zwart is. Wat ik wel echt een nadeel vind is dat het oogpotlood erg hard is, ik had liever een wat zachtere gehad die je makkelijk kunt ‘smudgen’. Je kunt het oogpotlood wel iets zachter maken door het eventjes te verwarmen met een aansteker. Doordat dit oogpotlood zo hard is, zou ik het zelf niet snel kopen maar dat is natuurlijk ook persoonlijk.

De ‘Khol & Contour XL’ kost €7,99.   

Deze nieuwe kerstcollectie van Bourjois, ‘Paris Blue Moonlight’ is nu te verkrijgen bij parfumerieën en drogisterijen. Wat vind jij van deze producten en heb jij al speciaal make up aangeschaft voor de feestdagen?