Mijn najaar beauty essentials

essentials1Zodra de temperatuur naar beneden gaat, de verwarming in huis weer een standje hoger wordt gezet heeft mijn huid het direct zwaarder te verduren. In het najaar heeft mijn huid, zowel op mijn gezicht als de rest van mijn lichaam, extra verzorging nodig in de vorm van hydratatie. Doe ik dit niet, dan wordt mijn huid schilferig en krijg ik last van een jeukend en geïrriteerde huid. Hieronder laat ik mijn najaar beauty essentials zien, producten waar ik niet zonder kan…

ess3

Mijn normale bodylotions kunnen in het najaar weer opgeborgen worden, het is tijd om te gaan smeren met body butters. Persoonlijk vind ik die van The Body Shop het fijnst en daar heb ik ook een aantal van in huis. Dit is de ‘Wild Organ Oil‘ Body Butter, mijn favoriet!

ess6

Mijn oogmake-up verwijder ik graag met mijn geliefde Nivea reinigingslotion, mijn gezichtsmake-up daarentegen haal ik het liefste met de Kruidvat Skin Science Gentle Cleansing Oil eraf. Dit is een hele fijne en hydraterende cleansing oil wat goed past bij mijn droge huid, het perfecte product dus voor het najaar!

ess7

Mijn tube ‘Embryolisse Lait-Crème Concentré‘ is absoluut aan vervanging toe, je kunt in ieder geval zien dat ik dit product met veel liefde gebruik. Tijdens de zomermaanden lag de tube opgeborgen in een kastje maar met het kouder wordende weer heb ik het product weer tevoorschijn gehaald. Ik kan er nog een aantal drupjes uitpersen maar ik moet nodig een nieuwe tube bestellen. Dit product is super geschikt voor een droge huid en gebruik ik graag en veel, zowel in de ochtend als in de avond.

ess5

In de zomer draag ik het liefste lipgloss of een ander vloeibaar lipproduct. In het najaar kies ik sneller voor een lipstick en met de ‘velvet’ trend is het belangrijk dat je lippen velletjes vrij zijn want anders is het resultaat niet zo mooi. En helaas heb ik in de winter ook veel sneller last van velletjes op mijn lippen maar gelukkig biedt de Lush Bubblegum Sugar scrub uitkomst. Dit product is perfect voor het verwijderen van alle velletjes en binnen enkele seconden zijn je lippen weer he-le-maal zacht, ik kan er niet meer zonder…

ess8

Mijn lippen zijn dus een stuk droger in het najaar en om zoveel mogelijk droge velletjes te voorkomen gebruik ik graag een Labello. ’s Ochtends wanneer ik mijn make-up doe, scrub ik altijd eerst even mijn lippen om vervolgens ze te hydrateren met een lippenbalsem. Dit laat ik eventjes intrekken en tegen de tijd dat ik een lipproduct, bijvoorbeeld een lipstick, aanbreng is de balsem al in mijn lippen getrokken. Ideale combinatie…

ess4

Ten slotte nog een product die ik al heel wat jaren gebruik, namelijk de Lemony Flutter van Lush. Mijn handen zijn ook wat droger en vooral mijn nagelriemen kunnen vaak wel wat extra hydratatie gebruiken. Maar ook is de Lemony Flutter uitermate geschikt voor hele droge plekjes zoals bijvoorbeeld ellebogen en/of knieën. Dit product is voor mij echt een absolute musthave!

Nu ben ik heel erg benieuwd wat jouw beauty essentials zijn voor het najaar?

91 Comments on Mijn najaar beauty essentials

 1. Charile
  10 november 2014 at 09:46 (8 jaar ago)

  Mooie items!

 2. Anita
  10 november 2014 at 10:58 (8 jaar ago)

  De cleansing oil is ook een grote favoriet van mij!

 3. femketje
  10 november 2014 at 14:01 (8 jaar ago)

  fijne producten 😀

 4. Nicole
  10 november 2014 at 14:15 (8 jaar ago)

  Wat een leuke producten. Lipbalsem komt altijd van pas in het najaar. Mijn lippen zijn nu al zo enorm droog!

 5. Laura
  10 november 2014 at 15:34 (8 jaar ago)

  Wat een leuk artikel en mooie foto’s! Bubblegumscrub is voor mij ook een redder in het najaar.

 6. Julie
  10 november 2014 at 16:36 (8 jaar ago)

  Ik ben zo blij dat ik mijn body butters van The Body Shop terug kan gaan gebruiken en die uit de Argan lijn is ook hier (een van mijn) favoriet(en)! 😀
  En de bubble gum lipscrub, héérlijk! Je doet belachelijk lang met één potje, en ik doe nooit meer lipstick op zonder eerst te scrubben, geweldig product! 🙂

 7. Manon
  10 november 2014 at 17:08 (8 jaar ago)

  Die bubblegum sugar scrub lijkt me echt fijn!

 8. jolien
  10 november 2014 at 20:32 (8 jaar ago)

  Ik vind labello helemaal niet fijn omdat die niet in je lippen trekt maar een laagje vormt. Ik heb vorig jaar een potje gekocht van Lush en je voelt echt het product je lippen verzorgen. Zalig! Misschien een tip voor als je iets nieuw wilt ?

 9. Melissa Charlotte
  10 november 2014 at 22:00 (8 jaar ago)

  Leuk om te zien. Lemony Flutter en een TBS bodybutter zijn ook voor mij van toepassing. In plaats van Labello gebruik ik Babylips, Intensive care is mijn favoriet. Verder is handcreme ook erg belangrijk voor mij.

 10. Amelie
  12 november 2014 at 12:41 (8 jaar ago)

  Leuk artikel!!