Catrice Sun Glow Shimmering Bronzing Powder

catricebronz3

Een aantal weken terug bracht ik een bezoekje aan de Kruidvat. Ook al ga ik hier niet zo heel vaak heen, als ik heen ga dan loop ik automatisch naar het Catrice schap. Ik ben dol op het merk Catrice en het is mijn favoriete budgetmerk. Al gauw viel mij de ‘Sun Glow Shimmering Bronzing Powder’ op en ik besloot deze te kopen, het product zag er namelijk veelbelovend uit. Maar is deze bronzer echt zo fijn of had ik mijn geld beter kunnen besteden?

De Bronzing Powder van Catrice zorgt voor een perfecte zomerteint, ik kan in het najaar namelijk best wat kleur op mijn gezicht gebruiken. De poeder is volgens Catrice fluweelzacht en bevat fijne glanspigmenten die zorgen voor een frisse en stralende teint. De ‘Sun Glow Shimmering Bronzing Powder’ is in twee verschillende varianten verkrijgbaar, namelijk: 010 Shimmering Bronze & 020 Shimmering Hazel. Ik ging voor de kleur 010…

catricebronz5

De verpakking ziet er in ieder geval mooi uit. Het doosje is dan misschien niet zo heel bijzonder, het printje in de bronzer daarentegen wel en het is bijna jammer om met je kwast in het doosje te gaan. Uiteraard heb ik dat wel gedaan want uiteindelijk gaat het om het product zelf en was ik heel nieuwsgierig hoe de bronzer op mijn huid eruit zou zien.

catricebronz4

Zoals je kunt zien bevat deze bronzer twee verschillende tinten, een wat donkere bruine tint en een wat lichtere kleur met een flinke glans. Je kunt de kleuren apart van elkaar gebruiken maar ik ga het liefst met mijn kwast door de hele bronzer heen zodat de kleuren met elkaar vermengd zijn.

catricebronz2

En dit zijn de twee kleuren door elkaar heen. Zo op mijn arm lijkt dit product aardig oranje en vreesde ik dat de bronzer niet goed zal gaan matchen met mijn huid. Maar…Ik ben aangenaam verrast…

catricebronz1

De bronzer geeft een prachtige kleur en glans aan mijn huid, mijn hele gezicht straalt en is meteen een stukje minder bleek zonder dat het er onnatuurlijk uitziet. Mijn huid ziet er gewoon heel gezond uit, alsof ik een weekje op zonvakantie ben geweest.

Het effect is prachtig en de bronzer blijft gedurende de dag goed zitten. Er is wel een kleine nadeel, de bronzer is redelijk ‘poederig’ en is dus niet heel zuinig in gebruik. Ook moet je uitkijken dat je niet te veel aanbrengt, eerst even goed je kwast aftikken.

Gelukkig is de Bronzing Powder van Catrice heel betaalbaar en vind ik het totaal geen probleem om na een tijdje een nieuwe aan te schaffen. En daarnaast, eerlijk is eerlijk ik heb nog nooit een bronzer helemaal opgemaakt. Al denk ik wel dat de Sun Glow Shimmering Bronzing Powder hier verandering in gaat brengen, wat een fijn product!

Catrice Sun Glow Shimmering Bronzing Powder €4,99

 

Dit vind je vast ook leuk...

6 Comments on Catrice Sun Glow Shimmering Bronzing Powder

 1. Simone
  18 november 2014 at 09:13 (6 jaar ago)

  Hij staat je inderdaad prachtig en het product zelf is ook al een plaatje om naar te kijken!

  Beantwoorden
 2. @nn
  18 november 2014 at 19:18 (6 jaar ago)

  staat je heel mooi. kan je ook een opmaak video maken met de bronzer :)

  of topic: heb je nog spullen te koop van je webshop?

  gr

  Beantwoorden
 3. Manon
  18 november 2014 at 21:08 (6 jaar ago)

  Zo jeetje hij staat je echt prachtig!

  Beantwoorden
 4. Julie
  21 november 2014 at 17:56 (6 jaar ago)

  Echt een mooi effect heeft het bij jou! Ik kies liever een matte bronzer! :-)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *