Een kijkje in mijn leven #37

De afgelopen tijd was heftig maar jeetje wat ben ik opgelucht, mijn operatie is achter de rug en het had gewoon niet beter kunnen gaan. Alles is gegaan volgens het boekje, mijn eierstok is bespaart gebleven en het gaat 99% zeker om een goedaardig gezwel. Ook het herstel valt mij reuze mee, ik had verwacht dat ik nog weken niets anders kon dan op bed hangen maar eigenlijk ben ik vanaf het begin best mobiel. Oke mijn buikwond is redelijk pijnlijk en lachen, niezen en hoesten is niet te doen, maar al met al mag ik echt niet klagen. Voor het herstel staat zes weken dus ik moet nog wel een beetje rustig aan doen, ik heb trouwens wel gemerkt dat ik niet gemaakt ben om stil te zitten. Nog eventjes doorbijten en dan ben ik begin december weer helemaal de oude. In de afgelopen tijd heb ik niet heel veel bijzondere dingen gedaan, toch heb ik de nodige foto’s gemaakt en die zie je hieronder…

1

Ik moest hard aan het werk omdat ik graag zoveel mogelijk vooruit wou werken i.v.m. mijn opname. Hier ben ik gewapend met mijn camera foto’s aan het maken van beauty producten.

2

Het liefste werk ik aan de hand van een to do list. Het voelt altijd fijn om taken af te vinken…

3

Hier kreeg ik een aantal nieuwe producten van Maybelline, inmiddels hebben jullie als het goed is de meeste reviews al voorbij zien komen op mijn blog.

4

Bloomingville is één van mijn favoriete interieur merken, ze verkopen zoveel leuke spullen. Wel vind ik de producten vrij prijzig zo ook dit lijstje, maar wat is die leuk!

5

Mijn lades van mijn Malm kast puilen zo ontzettend uit. Inmiddels heb ik de lades opgeruimd en opnieuw ingedeeld voor wat meer overzicht, al blijven mijn lades vol…

6

Lekker knuffelen met mijn nijnies, dit is Noortje!

8

De afgelopen weken heb ik regelmatig in de keuken staan bakken, zo ook deze heerlijke chocolade muffins. Het recept is inmiddels online gekomen…

7

Naast werken voor mijn blog moest er ook wat tijd zijn voor ontspanning en dat kan heel goed met de Sims 4. Ik vind het een leuk spel maar eerlijk gezegd had ik het wel ietsjes uitgebreider verwacht.

9

Mijn make-up en haar gedaan voor een verjaardagsfeestje van mijn moeder en nichtje. Ik vind mijn uitgroei zo erg, haha! Ik moet mijn haar nog steeds verven, alleen kan ik nu niet zo goed voorover buigen (voor de wasbak) dus ik moet nog even wat weken wachten.

10

Creatief gedaan met washi tape!

12

Appeltaart is één van mijn favoriete taarten alleen is het een redelijk tijdrovend klusje. Een goed alternatief is een appelcake. Ik vond de cake super lekker en het is heel makkelijk en snel te maken…

14

Ook bakten we een eigen bruinbrood. Op zich was die goed gelukt, al had er wat meer zout in gemogen. Ach ja, volgende keer beter.

17

En ready voor een sessie EMDR (therapievorm voor trauma verwerking). Omdat ik een trauma heb opgelopen in het ziekenhuis besloot ik samen met het UCP nog eventjes wat EMDR sessies te doen voor mijn ziekenhuisopname.

16

En dit was mijn outfit van die dag…

18

Wat een relaxed leventje heeft Puck toch…

19

Deze marble glaasjes maakte ik zelf met behulp van nagellak. Inmiddels is de DIY online gekomen, gemist? Check het hier.

20

Via Froot (?) zag ik deze grappige plaatjes van hondenrassen. Ik vind Puckie sprekend lijken op de tekening, haha.

21

We keken de afgelopen tijd een aantal avonden naar True Detective, een super toffe serie en wat mij betreft een aanrader!

22

Ook had ik drie weken geleden een afspraak in Amsterdam. Daarna gingen mijn vriend en ik nog eventjes lunchen bij Cafe George.

23

Ik heb niet alleen maar staan bakken, tegenwoordig sta ik ook vaak in de keuken te koken. Hier maakte ik een heerlijke pasta met o.a. crème fraiche, citroensap, courgette, doperwtjes en basilicum.

24

En toen was het zover, dit was alweer na mijn operatie. Ik voelde mij nog redelijk suf en ook die appel ging er niet echt in. Sowieso heb ik in het ziekenhuis heel weinig gegeten, slechts een aantal stukjes fruit en wat Breakers. Toen ik weer thuis was had ik echt drie dagen zo’n onwijze trek, ik kon alleen maar aan eten denken. Blijkbaar had mijn lichaam wat in te halen…

25

Ontbijten in het ziekenhuis is erg vroeg, het was zelfs nog donker…

26

Deze foto maakte ik op de donderdag, ik had in mijn kamer een super mooi uitzicht. Hier was ik al helemaal klaar om te vertrekken en rond 17 uur kwam mijn vriend mij halen en mocht ik gelukkig weer naar huis, wat was dat fijn. Ook omdat ik eindelijk weer met Puckje kon knuffelen…

27

Zoals ik al zei, ik kon alleen maar aan eten denken en vooral aan ongezonde dingen..heel gek?! Hier genoot ik van een heerlijke kop warme choco met een flinke toef slagroom.

29

Na een week geen make-up en alleen maar pyjama’s gedragen te hebben was ik toe om mezelf weer wat op te tutten. Resultaat; een klein beetje make-up en leuke kleding aan!

30

Turkse linzensoep, zo lekker. Binnenkort zal ik echt het recept met jullie delen.

31

Ik ben weer wat meer aan het tekenen, ik vind dat namelijk zo leuk om te doen alleen doe ik het veel te weinig…

33

En ik sluit deze ‘kijkje in mijn leven’ af met een vrolijke ietwat gekke selfie. Zoals ik ook al in mijn intro schreef, ik ben zo ontzettend opgelucht en dankbaar dat alles achter de rug is. Nu wordt het eindelijk weer tijd om verder aan mijn toekomst te werken, met hopelijk wat minder zorgen.

Hoe waren jouw afgelopen weken?

 

Dit vind je vast ook leuk...

9 Comments on Een kijkje in mijn leven #37

 1. Mirne
  30 oktober 2014 at 12:58 (5 jaar ago)

  Wat fijn dat je operatie achter de rug is! Lijkt me enorm heftig, fijn ook dat het goed is gegaan.

  Beantwoorden
 2. Rianne
  30 oktober 2014 at 14:12 (5 jaar ago)

  Fijn dat het herstel zo goed verloopt en alles goed is gegaan!

  Beantwoorden
 3. Mandy
  30 oktober 2014 at 14:55 (5 jaar ago)

  Zo fijn dat alles achter de rug is en dat het goed is gegaan. Ik vind het echt super knap dat je van te voren nog zoveel heb kunnen doen. Je mag echt trots zijn op jezelf!

  Beantwoorden
 4. Manon
  30 oktober 2014 at 18:20 (5 jaar ago)

  Fijn dat alles zo goed verloopt nu! Het herstellen heeft natuurlijk even tijd nodig. Die spaghetti kookkunsten van jou lijken me heerlijk <3

  Beantwoorden
 5. Annette
  30 oktober 2014 at 21:20 (5 jaar ago)

  Fijn dat het achter de rug is en alweer beter met je gaat. Wel nog goed naar je lijf luisteren hoor, hakt er toch in zo’n operatie! Leuke foto’s

  Beantwoorden
 6. Francien
  31 oktober 2014 at 18:12 (5 jaar ago)

  Hoi Sanne,

  Het jurkje van de eerste foto, waar heb je deze gekocht? Vind hem echt heel erg tof!-X-

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   1 november 2014 at 13:34 (5 jaar ago)

   Hoi Francien,

   Deze kocht ik begin dit jaar bij Vero Moda maar ik zie dat die nu niet meer wordt verkocht, ook niet in de sale :(

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *