NYC Expert Last Lip Lacquer

NYC6

Het merk NYC heeft sinds kort een nieuw lipproduct in het assortiment, namelijk: Expert Last Lip Lacquer. Een product met de kleurintensiteit van een lipstick met een lakachtige finish die doet denken aan een lipgloss. Dat klinkt mij positief in de oren en het werd dus tijd om dit nieuwe product eens uitvoerig te testen…

Voordat ik mijn eigen mening deel, eerst nog even wat meer algemene informatie. Door de professionele applicator is de lacquer makkelijk gelijkmatig en moeiteloos aan te brengen. Het lipproduct zit vol met pure kleurpigmenten voor een volle kleur, een fenomenale glans en een ultiem comfort de hele dag lang. Daarnaast heeft de lip lacquer een perfecte dekking, je lippen zien er de hele dag perfect uit! Eigenlijk is dit product dus een vloeibare lipstick met de glans van een lipgloss, ik ben benieuwd!

NYC5

De NYC Expert Last Lip Lacquer is maar liefst verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, ik ontving de kleuren ‘FiDi Fuchsia 203′ & ‘Central Park Passion 204′. Vooral ‘FiDi Fuchsia’ had direct mijn aandacht, wat een prachtige felroze kleur! De hulsen zien er wat mij betreft mooi uit. Het product bevat 3,7 ml, een gemiddelde hoeveelheid voor een lipproduct.

NYC4

Bij het opendraaien van de lip lacquer is de geur meteen erg aanwezig, het product ruikt redelijk zoet en doet mij denken aan snoepjes. De geur vind ik persoonlijk niet heel lekker, doe mij maar gewoon een subtiele vanille geur. Maar natuurlijk gaat het uiteindelijk om wat dit product doet voor mijn lippen…

NYC3

En ik ben enthousiast! De lip lacquer is ontzettend goed gepigmenteerd, het is een explosie van kleur! Het lipproduct voelt lekker aan op mijn lippen, is inderdaad heel makkelijk aan te brengen door de sponsapplicator, heeft een ontzettende goede dekking en heeft daarnaast een redelijke houdbaarheid. Als je een hapje of een drankje drinkt is het wel zo dat de lip lacquer behoorlijk afgeeft, ondanks dat blijven je lippen wel kleur houden. Na een tijdje is het wel even aan te raden om je lippen weer wat bij te werken.

nYC2

Central Park Passion 204 & FiDi Fuchsia 203

NYC1

Zoals je kunt zien aan de swatches hierboven bevat de Expert Last Lip Lacquers onwijs veel kleur en glans (één laagje). Beide kleuren vind ik mooi maar mijn favoriet is toch wel ‘FiDi Fuchsia’, echt een knallend kleurtje!

Eigenlijk kan ik alleen maar enthousiast zijn over de NYC Expert Last Lip Lacquer. Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar exclusief bij Kruidvat en kosten €3,49 per stuk. Wat is jouw eerste indruk?

8 Comments on NYC Expert Last Lip Lacquer

 1. Beautydagboek
  29 september 2014 at 08:29 (6 jaar ago)

  Central Park Passion is mooi! Ik hou wel van een bruine ondertoon in lipsticks en lipglosses, helemaal on trend :).

  Beantwoorden
 2. Sherr
  29 september 2014 at 09:44 (6 jaar ago)

  Wauw dat ziet er goed uit! Er komt echt een pigment vanaf zeg!

  Beantwoorden
 3. WithlovefromS
  29 september 2014 at 12:31 (6 jaar ago)

  Ziet er heel goed uit!
  Central Park Passion 204 vind ik de mooiste kleur.
  Liefs, x

  Beantwoorden
 4. Manon
  29 september 2014 at 16:04 (6 jaar ago)

  Mooie kleuren, ze staan je goed!

  Beantwoorden
 5. Xan
  29 september 2014 at 20:00 (6 jaar ago)

  Staan je beide goed. Ik vind Fidi Fuchsia net wat mooier.
  Love,

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *