Kruidvat persevent lente/zomer 2014

Een aantal weken geleden ontving ik een uitnodiging voor het Kruidvat persevent. Gisteren was het zover en konden we alvast een sneak peek krijgen van allerlei nieuwe producten voor aankomend seizoen. Het event werd gehouden in een studio ergens in Amsterdam Zuid. Rond een uurtje of één vertrok ik samen met mijn vriend en twee uurtjes later kwamen we aan op het desbetreffende adres. Met trillende handen en knikkende knieën liep ik over de rode loper om vervolgens naar binnen te gaan. Ik vond het super spannend maar dat maakt niet uit, ik heb wel mijn angsten overwonnen! Natuurlijk maakte ik op het event wat sfeerbeelden, zie hieronder, en ik zal jullie wat leuke nieuwtjes vertellen…

Maar eerst wat leuke foto’s van het event…

Zoals je kunt zien aan de foto’s was het een gezellig event. De studio was helemaal in lentesfeer gebracht, overal waar je keek hingen leuke lampionnetjes en er stonden fleurige bloemen. En had je zin om te eten of te drinken, ook daar was aan gedacht. Er stond een standje waar je smoothies kon halen en er waren allerlei lekkere hapjes. Door de zenuwen kreeg ik helaas geen hap door mijn keel maar anders had ik het wel geweten!

Maar waar het vooral om draaide deze middag was het krijgen van informatie over alle nieuwe producten die  binnenkort bij Kruidvat verkrijgbaar zijn. Met als klapper natuurlijk ‘MUA’. Dit Britse budget make-up merk wordt vanaf halverwege april verkocht bij zo’n 70 Kruidvat vestigingen, super tof! Het merk is ontzettend populair en ik vermoed dat ook hier in Nederland MUA goed zal worden verkocht. Op het event trok het schap in ieder geval erg veel aandacht dus dat belooft zeker wat!

Naast MUA komen er natuurlijk nog meer nieuwe producten. Zo komt Kruidvat met hun eigen Superfoods, wat erg slim is gezien de populariteit ervan en heel handig omdat het zo voor iedereen makkelijk te verkrijgen en betaalbaar is. Ook komt Kruidvat met een zeer uitgebreide huidverzorgingslijn, namelijk ‘SkinScience’ en ik ben hier erg nieuwsgierig naar. Verder kun je ook bij Kruidvat terecht voor echte zomerproducten zoals zonnebrand, voetverzorging en scheren & ontharen…

Aan het einde van het event kregen we een goodiebag mee, deze zat bomvol met nieuwe producten. Op de foto hierboven kun je de MUA producten zien die ik heb ontvangen, ik ben hier heel benieuwd naar en mijn eerste indruk is in ieder geval positief. De komende tijd kunnen jullie veel reviews verwachten op mijn blog over o.a. MUA maar uiteraard ook over andere leuke nieuwe producten van Kruidvat, dus hou mijn blog in de gaten!

De middag was voor mij heel spannend maar ondanks dat heb ik toch kunnen genieten. Ook vond ik het heel leuk om wat mede-bloggers te ontmoeten en het viel me echt op dat iedereen heel lief was en er zo ontzettend mooi uitzag! Ik wil Kruidvat hierbij ook nog even heel erg bedanken voor het leuke event, zeker voor herhaling vatbaar!

21 Comments on Kruidvat persevent lente/zomer 2014

 1. Manon
  28 maart 2014 at 14:47 (6 jaar ago)

  wat een mooie fotos heb je gemaakt!

  Beantwoorden
 2. IsabellaEliane
  28 maart 2014 at 15:02 (6 jaar ago)

  Ziet er leuk uit ! Ik ben echt benieuwd naar MUA, maar ik had al gelezen dat er 2 kruidvat fillialen hier in de buurt het gaan verkopen, dus dan ga ik zeker langs.

  X

  Beantwoorden
 3. Madeleine
  28 maart 2014 at 15:22 (6 jaar ago)

  Hi Sanne, we vonden het super leuk en dapper dat je er was! Je hebt prachtige foto’s gemaakt, dank voor je verslag. Veel plezier met de producten en tot een volgende keer! :) Groetjes, Madeleine van Kruidvat

  Beantwoorden
 4. Mandy
  28 maart 2014 at 15:52 (6 jaar ago)

  Het ziet er super leuk uit. Wat knap en goed van je dat je bent gegaan!

  Beantwoorden
 5. Laura
  28 maart 2014 at 16:18 (6 jaar ago)

  Was leuk je even gespot te hebben! Mooie foto heb je gemaakt!

  Beantwoorden
 6. Hillene
  28 maart 2014 at 16:26 (6 jaar ago)

  Ziet er leuk uit! En mooie foto’s! Ik ben heel benieuwd naar de MUA producten(:

  Beantwoorden
 7. Svenja
  28 maart 2014 at 16:30 (6 jaar ago)

  Zo te zien was het een super leuk event ;)

  Beantwoorden
 8. Robin
  28 maart 2014 at 16:44 (6 jaar ago)

  Wat gaaf dat je bent gegaan. Heel goed van je.
  Fijn dat je je hebt vermaakt. Ziet er gezellig uit.

  Beantwoorden
 9. Fleur
  28 maart 2014 at 16:54 (6 jaar ago)

  Wat ziet dat er super leuk en gezellig uit!
  En wat knap dat je ee heen bent gegaan!

  Beantwoorden
 10. Jana
  28 maart 2014 at 20:09 (6 jaar ago)

  Ooh MUA ! hopelijk komt het ook naar België. :D

  Beantwoorden
 11. Lotte
  28 maart 2014 at 23:16 (6 jaar ago)

  Ah Sanne. Ik ben echt gewoon een beetje trots op jou hoor. Ik ken je achtergrond en daarom vind ik het des te knapper dat je er was. Ik vond het tof jou eens te ontmoeten! Als ik als collega blogger je ooit ergens mee kan helpen, dan trek je aan de bel he? Je hebt het maar mooi wel eventjes alleen gedaan! x

  Beantwoorden
 12. Joyce
  29 maart 2014 at 16:57 (6 jaar ago)

  Nogmaals: Ik ben hartstikke trots op je lieve Sanne! ♥ Super goed gedaan hoor! Weer een grote stap in de goede richting en ik vond het ontzettend leuk je te ontmoeten! Hoop dat het achteraf gezien allemaal meeviel en toch een beetje hebt kunnen genieten!

  Beantwoorden
 13. Marina
  30 maart 2014 at 12:44 (6 jaar ago)

  Oooh, wat word ik hebberig van die foto’s! Ik kan me voorstellen dat je zo’n event best spannend vind, ik zou het zelf ook spannend vinden. En ik kan niet wachten tot MUA!

  Beantwoorden
 14. Stephanie
  1 april 2014 at 01:18 (6 jaar ago)

  Súpergoed dat je gegaan bent! Wat maak je mooie foto’s zeg :)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *