Nieuw: Andrélon Zomer Blond + tips & tricks

Blond haar vraagt in de zomer om extra verzorging, Andrélon speelt hier goed op in met een speciale lijn voor blondharige mensen. Andrélon introduceert deze zomer de vernieuwde en uitgebreide lijn ‘Zomer Blond’. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van natuurlijk en gekleurd blond en donkerblond haar. Ik ben dan misschien wel een brunette, toch vind ik het leuk om jullie wat meer info te geven over deze haarproducten, ik heb namelijk vast een hoop blondharige lezers…

andrelon1

De Zomer Blond lijn is niet geheel nieuw maar is daarentegen wel vernieuwd en er zijn twee producten aan het assortiment toegevoegd, namelijk: het 1-minuut masker en de glans crème. De belangrijkste ingrediënten in deze haarverzorgingsproducten zijn kamille en honing. Kamille staat bekend om haar verhelderende eigenschappen en zorgt voor een natuurlijk oplichting van het blonde haar. Honing staat bekend omdat het de natuurlijke vochtbalans van je haar hersteld, ideaal voor de zomer wanneer zon, zee, chloor etc. je haar behoorlijk kan laten uitdrogen.

Hieronder wat Tips & Tricks voor summer proof haar:

  • Wist je dat warm water je haar behoorlijk kan laten uitdrogen waardoor het vocht verliest en minder glanst? Daarom is het goed om af en toe je haar na het wassen uit te spoelen met koud water. Hier voorkom je vochtverlies mee maar ook je haarschubben sluiten waardoor je haar er minder dof uitziet.
  • Na een zomerdag kan je haar vaak wel een opfrisser gebruiken, maar wat nou als je in de avond nog iets te doen hebt en je hebt geen tijd om even onder de douche te springen. Gebruik dan een droogshampoo zodat je haar toch opgefrist wordt en het zorgt ook meteen voor meer volume, win win situatie!
  • Mensen met blond haar hebben over het algemeen wat fijner haar, hierdoor krijgt de zon eerder de kans om de hoofdhuid te bereiken. En je hoofdhuid verbranden is zeer pijnlijk en daarom is het heel erg aan te raden om tijdens te warmste uren van de dag je hoofd te beschermen met een leuke hoed. Niet alleen goed voor je hoofdhuid, ook nog eens heel fashionable!

andrelon4

andrelon2

De Andrélon Zomer Blond lijn bestaat uit verschillende producten, namelijk uit een shampoo (€3,39 300 ml), intensieve conditioner (3,59 300 ml), droogshampoo (€4,99 245 ml), 1-minuut masker (€3,99 180 ml) en glans crème (€3,59 200 ml). De producten zijn allemaal super verzorgend en geven je haren een mooie gezonde glans.

Twee producten in deze lijn zijn nieuw, namelijk het 1-minuut masker en de glans crème. Het 1-minuut masker biedt een intensieve voeding die tot diep in het haar doordringt. Het masker is zo ontwikkeld dat je haar op een hele snelle manier hersteld. Je haar krijgt binnen een minuut een stralende en gezonde glans. De Zomer Blond glans crème voedt en versterkt beschadigd haar. Deze crème breng je aan in droog of vochtig haar en hoeft niet worden uitgespoeld, handig!

andrelon3

Al heb ik geen blond haar, ik ben toch wel heel nieuwsgierig geworden naar deze vernieuwde producten van Andrélon. Ik kan overigens wel verklappen dat de producten super lekker ruiken, mijn werkkamer ruikt nu heerlijk zoet. De Andrélon Zomer Blond Lijn is vanaf nu verkrijgbaar.

2 Comments on Nieuw: Andrélon Zomer Blond + tips & tricks

  1. Dionne
    8 augustus 2014 at 09:23 (6 jaar ago)

    Ik ben benieuwd, hoewel ik zelf geen blonde haren heb. Sowieso is Andrelon een fijn merk!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *