Urban Decay Naked 3 palette + swatches & ooglooks

Een poosje geleden kwam Urban Decay met een nieuwe Naked palette, namelijk numero drie! Bij de eerste berichten twijfelde men nog wel eventjes of het niet slechts een gerucht was, gelukkig was dit niet het geval en ligt het Naked 3 Palette alweer een tijdje in de winkel. Bij het zien van het palette maakte mijn hart meteen een sprongetje. Ik als Urban Decay Naked fan zette het palette meteen op mijn wishlist en een aantal dagen voor mijn verjaardag bestelde ik dit mooie make-up product, en wat ben ik er blij mee! Vandaag een review met uiteraard swatches en maar liefst twee ooglooks…

Eerst wat meer algemene info over het Urban Decay Naked 3 palette:

Eindelijk is het palette er: de langverwachte opvolger van de Naked en Naked2 (twee van de all-time bestseller paletten van de cosmetica industrie)! Dit keer een palette met 12 nieuwe kleuren…

Het palette bevat oogschaduw kleuren met verschillende finishes, zo zie je matte, maar ook shimmery en metallic tinten. De kleuren zijn behoorlijk uiteenlopend, zo vind je in het palette lichtroze tinten maar ook donkere kleuren voor bijvoorbeeld het creëren van een intensere ooglook. Het is wel een palette waar je voornamelijk natuurlijke looks mee kunt creëren, laat ik daar nou net van houden! De oogschaduw maakt gebruik van ‘Pigment Infusion System ™’, dit houdt in dat de ingrediënten o.a. zorgen voor een fluwelen textuur, goede pigmentatie en een goede houdbaarheid.

Het Naked 3 palette bevat verder nog een nieuwe oogschaduwkwast en ook zit er een Eyeshadow Primer Potion sample bij met alle vier de formules. In elke sample zit een hoeveelheid waar je zeker een week mee vooruit kunt.

En dit is het Naked 3 palette, die gemaakt is van blik(?) en ziet er wat mij betreft mooi uit! Het palette is lekker stevig, kan goed open en dicht en is veilig mee te nemen in bijvoorbeeld je toilettas. Aan de binnenkant van het palette zit ook nog een grote spiegel wat uiteraard erg handig kan zijn…

De kleuren oogschaduw in het palette hebben bijna allemaal een warme ondertoon, behalve de tinten ‘Mugshot & Darkside’. Ik hou zelf heel erg van bruin/roze tinten, wat mij betreft zijn dit ideale kleuren voor overdag. In het palette zitten 12 verschillende (nieuwe) kleuren, van mat tot aan shimmer en deze tinten kun je eindeloos met elkaar combineren. Elke dag kun je gaan voor een geheel andere look!

Swatches van links naar rechts: Strange, Dust, Burnout, Limit, Buzz &Trick. Stuk voor stuk vind ik de kleuren prachtig! Ik kan dan ook echt niet kiezen welke tint ik de mooiste vind, ze hebben allemaal iets unieks!

Swatches van links naar rechts: Mooner, Liar, Factory, Mugshot, Darkside & blackheart. Aan de rechterkant van het palette vind je wat donkere kleuren die voornamelijk erg glitterig zijn. Werderom prachtige kleuren! Vooral ‘Blackheart’ vind ik erg bijzonder vanwege de koperkleurige glitters.

Uiteraard stond ik te popelen om het palette te kunnen gebruiken en maakte ik voor deze review twee verschillende ooglooks. De ooglook hierboven maakte ik met de kleuren: Strange (binnenkant ooghoek en onder wenkbrauw), Burnout (op de bewegende ooglid) & Mooner (in de crease). Een hele natuurlijke look, ideaal voor overdag.

Natuurlijk is dit palette ook best geschikt voor een wat heftigere look. Voor deze ooglook gebruikte ik de volgende kleuren: Dust (Binnenkant ooghoek), Buzz en Liar (voor in de crease en onder de ogen) & Blackheart (op mijn bewegende ooglid). Deze look is lekker smokey en vind ik heel geschikt voor een feestje of avondje stappen.

Zoals je hebt kunnen zien aan de swatches zijn de kleuren super goed gepigmenteerd. De oogschaduw werkt ook heel fijn, ze zijn namelijk zijdezacht en de kleuren kun je erg goed blenden. Met een oogschaduwbasis blijven de kleuren gedurende de dag perfect zitten. Eigenlijk kan ik alleen maar heel enthousiast zijn over dit palette. Als ik dan toch een puntje van kritiek “moet” hebben dan had ik het palette met meer matte kleuren nog nét wat mooier gevonden.

Het Urban Decay Naked 3 palette is behoorlijk prijzig, al krijg je wel echt waar voor je geld, ik betaalde 52 Euro. Het palette is o.a. verkrijgbaar bij BeautyBay.com & Hqhair.com (op dit moment uitverkocht).

 

Dit vind je vast ook leuk...

24 Comments on Urban Decay Naked 3 palette + swatches & ooglooks

 1. Fashion meets Beauty
  28 januari 2014 at 06:54 (6 jaar ago)

  De laatste tijd heb ik heel veel mooie palettes voorbij zien komen, maar ik weet nu zeker dat ik voor NAKED 3 ga.. Mooie swatches en ooglooks heb je met dit palette gemaakt!

  Beantwoorden
 2. Sofie
  28 januari 2014 at 06:56 (6 jaar ago)

  Wauw, wat een geweldig palette! De ooglooks vind ik ook heel mooi :)

  Beantwoorden
 3. Wendy
  28 januari 2014 at 07:08 (6 jaar ago)

  Dit is zo’n mooi palette! I need it, haha. De collectie moet toch compleet zijn! :-) De looks die je ermee hebt gemaakt vind ik erg gaaf. Fijne review!

  Beantwoorden
 4. Marloes
  28 januari 2014 at 07:19 (6 jaar ago)

  Wat een mooie look heb je gemaakt!

  Beantwoorden
 5. Jana
  28 januari 2014 at 07:49 (6 jaar ago)

  Wat een prachtige palette en mooie ooglooks :D x

  Beantwoorden
 6. Olga - teamconfetti
  28 januari 2014 at 08:53 (6 jaar ago)

  Wat een prachtige kleuren zeg. Ik heb nr. 1 en 2 aan me voorbij laten gaan, maar voor dit palet zou ik best eens kunnen gaan zwichten. Dan kan ik ook alle oogschaduw die ik heb de deur uitgooien, volgens mij heb je hier wel genoeg aan :)

  Beantwoorden
 7. Myrthe
  28 januari 2014 at 09:43 (6 jaar ago)

  WAUW echt héle mooie kleuren! Mooie ooglooks ook (:

  Beantwoorden
 8. Dionne
  28 januari 2014 at 10:06 (6 jaar ago)

  Wat een mooie look heb je gemaakt!

  Beantwoorden
 9. Simone
  28 januari 2014 at 10:13 (6 jaar ago)

  Wauw!, ik kan niet wachten tot hij binnenkomt! Hele mooie review!

  Beantwoorden
 10. Martina
  28 januari 2014 at 10:25 (6 jaar ago)

  Ik heb dit palette ook en gebruik hem met veel plezier!

  Beantwoorden
 11. Mieke
  28 januari 2014 at 10:53 (6 jaar ago)

  Mooi palette. Alleen het is Nooner ipv Mooner.

  Beantwoorden
 12. Charlotte
  28 januari 2014 at 11:05 (6 jaar ago)

  Wauw! Wat een prachtig palette. Geweldige kleuren, mooie look heb je gemaakt.

  Beantwoorden
 13. Mandy
  28 januari 2014 at 13:24 (6 jaar ago)

  Hij is echt heel erg mooi! Ik ga nog even verder dromen…

  Beantwoorden
 14. Kimberly
  28 januari 2014 at 14:30 (6 jaar ago)

  Dit palette wil ik echt nog heel graag hebben! Je kunt er zulke mooie looks mee maken en die kleuren zijn helemaal geweldig als ik het zo zie

  Beantwoorden
 15. Jana Vmh
  28 januari 2014 at 15:02 (6 jaar ago)

  Ik vind de kleuren prachtig… maar zo jammer e die prijs :/

  Beantwoorden
 16. Julia
  28 januari 2014 at 15:39 (6 jaar ago)

  ik wil er zooo graag eentje kopen
  maar ik weet niet tussen welke drie ik moet kiezen
  welke zou jij doen?
  xx

  Beantwoorden
 17. Robin
  28 januari 2014 at 16:42 (6 jaar ago)

  Wat een prachtig palette. De twee looks zijn ook heel mooi, verschillend maar prachtig!

  Beantwoorden
 18. Nikki
  28 januari 2014 at 18:08 (6 jaar ago)

  Wauw wat een gaaf palette! Die staat zeker op mijn verlanglijstje!

  Beantwoorden
 19. Daphne
  28 januari 2014 at 20:01 (6 jaar ago)

  Ik blijf dit palette echt prachtig vinden! Had ik het geld er maar voor…

  Beantwoorden
 20. Joli
  29 januari 2014 at 21:39 (6 jaar ago)

  Waanzinnig palette weer. Ik twijfel nog steeds… Vind m steeds te roze maar als ik jouw foto’s dan zie,
  vind ik m weer geweldig.
  #Dilemma

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *