Bourjois Twist Up The Volume mascara

Deze nieuwe mascara’s van Bourjois heb je ongetwijfeld al voorbij zien komen op verschillende blogs en ook ik heb voor jullie vandaag een review. Misschien een beetje Spuit 11 maar ik vind dat de ‘Twist Up The Volume’ een plekje verdient op WAF vanwege het bijzondere borsteltje. Sowieso vind ik het testen van mascara’s altijd leuk omdat ik keer op keer erg hoop dat ik een fijne aantref. De ‘Twist Up The Volume’ mascara van Bourjois heb ik een tijdje getest en lees hieronder mijn bevindingen…

Maar natuurlijk wil ik jullie eerst wat meer vertellen over de Bourjois Twist Up The Volume mascara want dit is best een bijzondere mascara. Het borsteltje van de mascara heeft namelijk twee verschillende standen en volgens mij zagen we dit nog niet eerder?

Deze nieuwe Bourjois mascara heeft een twee-in-één twistborstel, speciaal voor het creëren van lange en volumineuze wimpers. Dankzij een vernieuwende mechanisme biedt het borsteltje twee posities voor twee complementaire resultaten: lengte en oversized volume.

Positie 1 zorgt voor lengte van wimper tot wimper: Het borsteltje brengt de mascara op gelijkmatige wijze op de wimpers aan en strijkt gemakkelijk uit over de gehele lengte. Dankzij de separatiepuntjes ontstaat een optimale accentuering. 

Positie 2 zorgt voor ‘Oversized volume’: Bij het draaien van de twistdop geeft het borsteltje nog meer volume. De hoeveelheid is nu maximaal, zelfs de kleinste wimpers worden niet vergeten en je krijgt direct vanaf de eerste applicatie een onvergetelijk volume, dit alles zónder klontjes

Verder belooft Bourjois volle, lange en zwarte wimpers. Ook heeft Bourjois de mascara gelijk uitgebracht in een waterproof variant, deze is te herkennen aan de blauwe details.

Het borsteltje van de mascara kun je dus van vorm veranderen en dit doe je door aan de bovenkant van de dop te draaien. Op stand 1 zijn de haartjes wat verder van elkaar en op stand 2 zitten ze wat dichter op elkaar en dat is ook goed te zien op de foto’s hierboven.

(stand 1)

(stand 2)

Hierboven zie je het resultaat en op foto 1 heb ik (de niet waterproof) mascara gebruikt op stand 1 en op foto 2 heb ik (de niet waterproof) mascara gebruikt op stand 2, zoals je kunt zien is het verschil niet heel groot en het resultaat is misschien niet oogverblindend maar is ook zeker niet slecht.

De mascara is behoorlijk zwart en geeft meer volume en lengte aan mijn wimpers, al vind ik wel dat deze mascara mijn wimperhaartjes iets te weinig separeert. Het borsteltje werkt op beide standen prettig maar een nog fijnere manier is om eerst met stand 2 de mascara globaal aan te brengen en dan vervolgens op stand 1 je wimpers even “doorkammen”. Op die manier zorg je ervoor dat de wimpers minder aan elkaar plakken en dit geeft een mooier resultaat. De ‘Twist Up The Volume’ mascara blijft de hele dag goed op mijn wimpers zitten en geeft en brokkelt niet af.

Het verschil tussen de normale en waterproof mascara is erg klein en beide zijn prettig in gebruik. Wel goed om te weten is dat de waterproof mascara goed tegen een huil/regenbui kan, ideaal dus voor een herfstachtige (of emotionele) dag.

De Mascara Twist Up the Volume van Bourjois is vanaf heden verkrijgbaar bij parfumerieën en (zelfstandige) drogisterijen en kost € 15,99 .

11 Comments on Bourjois Twist Up The Volume mascara

 1. kimberly
  29 oktober 2013 at 06:56 (7 jaar ago)

  Ik ben niet flabbergasted eigenlijk. Ik had er veel meer van verwacht aangezien het zo veelbelovend klinkt allemaal ;-)

  Beantwoorden
 2. Sofie
  29 oktober 2013 at 08:34 (7 jaar ago)

  Ik gebruik de mascara met veel plezier, al is het effect niet heel bijzonder inderdaad.

  Beantwoorden
 3. Beautydagboek
  29 oktober 2013 at 09:06 (7 jaar ago)

  Ik vind het verschil tussen de twee standen niet heel spectaculair, maar de mascara ziet er verder prima uit. Niets mis mee ;)

  Beantwoorden
 4. martina
  29 oktober 2013 at 12:15 (7 jaar ago)

  ik ben niet helemaal ondersteboven!

  Beantwoorden
 5. Selena
  29 oktober 2013 at 12:28 (7 jaar ago)

  Niet slecht maar ook niet zo bijzonder dus..

  Beantwoorden
 6. Robin
  29 oktober 2013 at 12:40 (7 jaar ago)

  Ziet er best goed uit, maar ik had er meer van verwacht eigenlijk..

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *