The Body Shop Hand Cream

tbshc1

Als je nagaat hoeveel je met je handen doet op een dag dan verdienen ze af en toe best wat extra verzorging, ook in de zomer. The Body Shop heeft weer een heerlijke nieuwe lijn in het assortiment, namelijk: Hand Creams. Deze Hand Creams zijn verkrijgbaar in acht verschillende geuren, voor ieder wat wils! Ik ontving ‘Honeymania’ en ‘Strawberry’ en ik kan alvast verklappen dat ik nu al niet meer zonder kan…

tbdhc2

De Hand Creams zijn super voedend en hebben een lichte gel-creme textuur, ze bevatten o.a. Babassu-Olie, Sheaboter en Soja-Olie. De creams zijn geschikt voor alle huidtypes en voelen alles behalve vet aan, daarom zijn ze ook zo geschikt voor in de zomermaanden. Met deze nieuwe Hand Creames van The Body Shop kun je genieten van zachte en verzorgde handen.

tbshc3

Ook mijn handen kunnen wel wat extra verzorging gebruiken en sinds ik deze Hand Creames in huis heb, ben ik er een beetje verslaafd aan. Overal waar ik heen ga, gaat mijn tubetje met mij mee. Over de tubes gesproken, deze vind ik er super leuk uitzien! In een tube zit 30 ml en hier kun je wel een tijdje mee vooruit omdat het product erg zuinig in gebruik is, je hebt per keer maar een klein drupje nodig.

De geuren zijn lekker, al kan ik ‘Honeymania’ iets meer waarderen. Ik vind ‘Strawberry’ wat aan de zoete kant en doet mij iets te veel denken aan zoete snoepjes. De geur van beide creames zijn ook best aanwezig, al vind ik dat bij ‘Honeymania’ geen straf. De crèmes voelen lekker aan, niet te vet en maar ondanks dat wel heel voedend. De Hand Cream smeert prettig en trekt snel in mijn huid zonder dat er een plakkerig of vettig laagje achterblijft.

tbshc4

De Hand Creames van The Body Shop zijn in acht verschillende geuren verkrijgbaar. Ze zijn te koop in de winkel maar ook online en ze kosten 5,50 per stuk.

8 Comments on The Body Shop Hand Cream

 1. Lys
  13 augustus 2014 at 13:56 (6 jaar ago)

  Ze lijken me super!

  Beantwoorden
 2. Manon
  13 augustus 2014 at 14:09 (6 jaar ago)

  Oh deze lijken me heel erg lekker!

  Beantwoorden
 3. Lotje
  13 augustus 2014 at 15:30 (6 jaar ago)

  Ben hier zo benieuwd naar!

  Beantwoorden
 4. Amy
  13 augustus 2014 at 17:42 (6 jaar ago)

  Fijn dat ze zoveel nieuwe geuren hebben, ik vond hun handcrèmes altijd al top maar het assortiment te gelimiteerd.

  Beantwoorden
 5. Dionne
  13 augustus 2014 at 19:08 (6 jaar ago)

  Lijkt mij fijn! Ik ben een grote fan van TBS!

  Beantwoorden
 6. Lindsay
  17 augustus 2014 at 21:13 (6 jaar ago)

  Wat een leuke verpakking! Ik zal zeker eens gaan snuffen in de winkel.

  Beantwoorden
 7. Laura
  19 augustus 2014 at 19:21 (6 jaar ago)

  Ik vind het dus totaal niks. Ik werk in een slager waarbij ik vaak mijn handen was en met chloor in contact kom. Ik had deze gekocht zodat ik na mijn werk snel en gemakkelijk mijn handen in kon smeren, maar desondanks blijven mijn handen trekkerig en pijnlijk aanvoelen. Zonde van mijn geld, en nog steeds opzoek naar een andere.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *