Gosh Forever Eyeshadow Sticks + swatches & ooglooks

Gosh Forever Eyeshadow Sticks + swatches & ooglooks

Een tijdje geleden ontving ik de zomercollectie van Gosh en tot nu toe ben ik erg verrast door de kwaliteit en originaliteit van de producten. Over de Gosh Lip Lacquers was ik al heel erg enthousiast, dit hebben jullie ook al kunnen lezen, en vandaag heb ik een review over de ‘Forever Eyeshadow Sticks’. Deze oogschaduw sticks zien er goed en veelbelovend uit en natuurlijk heb ik ze flink getest. Benieuwd naar mijn bevindingen, lees dan snel verder…

Dit zijn ze dan, de ‘Forever Eyeshadow Sticks’ van het Deense merk Gosh. Deze oogschaduw sticks geven een speels effect aan je ogen. De potloden zijn romig, zijdezacht, makkelijk aan te brengen en ook nog eens goed te blenden. De Eyeshadow Sticks hebben een olievrije finish en bevatten geen parabenen. Door de maximale pigmentatie blijft de oogschaduw urenlang zitten en is die ook nog eens waterafstotend…Klinkt veelbelovend!

De Gosh Forever Eyeshadow Sticks zijn verkrijgbaar in acht verschillende kleuren, van warme tot aan koele kleuren. Van links naar rechts: 01 Silver Rose, 02 Beige, 03 Light Copper, 04 Brown, 05 Grey, 06 Plum, 07 Blue en 08 Green.

De potloden hebben een mooi uiterlijk, qua looks doet het mij zeker niet denken aan een”budget” product. De sticks zien er namelijk best sjiek uit en voelen allesbehalve ‘cheap’ aan. De potloden hoef je niet te slijpen omdat je ze aan de onderkant omhoog kunt draaien, handig! Ietsjes minder handig, na een tijdje heb je niet echt meer een puntje en kun je met de potloden minder secuur werken.

De oogschaduw is heel lekker zacht en daardoor werken de sticks erg prettig. Je kunt de creamy oogschaduw goed blenden/vervagen, dit doe ik trouwens het liefst met mijn vingers. Doordat de oogschaduw lekker zacht en goed te blenden is, kun je er in een handomdraai een ooglook mee creëren. Ook al geef ik de voorkeur aan poeder oogschaduw, deze creamy sticks werken eigenlijk best fijn en ik denk dat het een kwestie van wennen is. Eenmaal aangebracht blijft de oogschaduw muurvast zitten, je moet flink boenen met een (vette) remover anders krijg je het er echt niet af. Daarom zijn deze sticks ook heel geschikt om te gebruiken als basis…

Nog een grote pluspunt, de pigmentatie! De tinten zijn stuk voor stuk super intens van kleur en dat is ook heel goed te zien aan de swatches hieronder. Ook maakte ik nog twee ooglooks zodat jullie goed kunnen zien hoe de oogschaduw eruit ziet op de oogleden…

Swatches van links naar rechts: 01 Silver Rose, 02 Beige, 03 Light Copper, 04 Brown, 05 Grey, 06 Plum, 07 Blue en 08 Green.

De volgende kleuren gebruikte ik voor deze ooglook: 01 Silver Rose, 05 Grey en 06 Plum.

De volgende kleuren gebruikte ik voor deze ooglook: 02 Beige, 03 Light Copper en 04 Brown.

Conclusie: Ik ben enthousiast! De Forever Eyeshadow Sticks zijn erg fijn in gebruik, ze zijn namelijk: lekker creamy goed gepigmenteerd, makkelijk te blenden, goed van kwaliteit en hebben een goede houdbaarheid. Ook de kleuren vind ik heel mooi en divers, vooral de kleuren ’02 Beige & 06 Plum vind ik prachtig. Ook zijn de sticks multifunctioneel, zo kun je ze gebruiken als oogschaduw, als basis maar ook als eyeliner voor op je waterlijn.

De Gosh Forever Eyeshadow Sticks zijn vanaf halverwege februari verkrijgbaar bij Kruidvat en kost €9,79.