Review: Lente 2013 make-up van Etos + look!

Review: Lente 2013 make-up van Etos + look!

Het is officieel bijna lente en ook bij Etos, want vanaf vandaag (18 maart) liggen er nieuwe lente make-up producten in de schappen die goed passen bij de laatste voorjaarstrends. Etos komt o.a. met oogschaduw mono’s in acht verschillende kleuren en met een vloeibare highlighter voor een vriendelijke prijs. Ik ontving twee producten uit de lentecollectie en uiteraard heb ik deze voor jullie getest, hieronder lees je mijn review…

Dit zijn de twee producten die ik ontving, een ‘Intense eyeshadow’ in de kleur ‘zalm’ en de ‘Highlighting illuminizer’. De producten zien er vrij simpel uit en dat vind ik ook prima, het is immers een ‘eigen merk’ dus daar kun je qua verpakkingen natuurlijk niet heel veel van verwachten…

De Etos Highlighting illuminizer zit in een kleine tube en dat vind ik heel prettig werken en is ook nog eens hygiënisch. Aan het uiteinde van de tube zit een klein ’tuutje’ en hiermee kun je heel goed doseren, zo pak je eigenlijk nooit te veel…

Aan de Highligting illluminizer zitten o.a. reflecterende pigmenten en vitamine E toegevoegd, deze ingrediënten zorgt voor een prachtige glans. Een mooie glans geeft dit product zeker weten, ik ben erg enthousiast! De highlighter heeft een witgouden glans die prachtig staat op je jukbeenderen, onder je wenkbrauwbot maar ook bijvoorbeeld mooi op je cupido boogje. Ik ben zeer verrast door dit mooie product en ik weet zeker dat ik deze highlighter erg vaak ga gebruiken, ik hou namelijk wel van een zogenaamde ‘healthy glow’. Ook valt het mij op dat het product de hele dag keurig op mijn gezicht blijft zitten, tussendoor bijwerken is dus niet nodig en dat is zeker een groot pluspunt.

Een drupje Highligting illluminizer

Een prachtige gloed met hele kleine gouden glittertjes, mooi!

De Highligting illluminizer zit al in mijn dagroutine, hier heb ik de highlighter aangebracht boven mijn jukbeenderen, op het midden van mijn voorhoofd en op mijn cupido boogje. Ik vind dat de Highligting illluminizer een hele mooie natuurlijke glow geeft…

Zoals jullie hebben kunnen lezen ben ik heel enthousiast over dit product, de Etos Highligting illluminizer ligt vanaf vandaag in de winkel en kost slechts €2,99 (Etos heeft nu een actie en geeft 30% korting op alle make-up, deze actie loopt van 18 t/m 31 maart OP=OP).

Dan heb ik ook nog de ‘Intense eyeshadow’ getest in de kleur ‘zalm’. Dit is een hele mooie zachtroze oogschaduwkleur met een flinke metallic glans. De oogschaduw zit in een leuke verpakking, simpel maar wel heel gebruiksvriendelijk. Zo kun je namelijk direct zien welke kleur je hebt en het doosje gaat gemakkelijk open en dicht. De ‘wafelstructuur’ ziet er leuk uit en geeft de oogschaduw net wat extra’s…

De oogschaduw is goed gepigmeteerd en dat je kun je ook wel zien aan de swatch hieronder. De kleur is intens en staat mooi in combinatie met bijvoorbeeld bruintinten maar kan ook heel goed alleen worden gebruikt voor een natuurlijke look. De oogschaduw heeft een behoorlijke glans en daar moet je wel van houden. Verder voelt de oogschaduw zacht aan en is gemakkelijk te blenden…

De Intense eyeshadow is een hele fijne oogschaduw, met een goede pigmentatie, heeft veel glans en is ook nog eens goed te blenden met andere kleuren. De Etos Intense eyeshadow is er in acht verschillende tinten en kost €4,49 per stuk (Etos heeft nu een actie en geeft 30% korting op alle make-up, deze actie loopt van 18 t/m 31 maart OP=OP).

Wat vind jij zo op het eerste gezicht van deze producten, ga je rennend naar de dichtstbijzijnde Etos?