Review: Bourjois Cream Blush

Het testen van nieuwe producten vind ik één van de leukste dingen aan het bloggen dus toen ik de nieuwe Cream Blushes van Bourjois ontving stond ik te popelen om ze uit te proberen. Deze nieuwe Cream Blushes van Bourjois zijn heel bijzonder omdat ze een crèmepoedertechnologie hebben, de textuur aanvoelt als een tweede huid en een goede houdbaarheid, kijk dat maakt mij meteen heel nieuwsgierig!

Zoals altijd eerst even wat meer info over deze nieuwe blush van Bourjois…

Een crèmepoedertechnologie: een innovatie van Bourjois! Anderhalve eeuw na de eerste gebakken make-up komt Bourjois met een nieuwe versie van de blush met een nieuwe, nog nooit geziene technologie op het gebied van blush: een crèmepoedertechnologie die verandert bij contact met de huid. 

Met de vingertoppen neem je een beetje van deze zachte crème, brengt het aan op de jukbeenderen en deze verandert onmiddellijk in een ultrafijn en zijdezacht poeder. Voor een onweerstaanbaar. fluwelen gevoel en een perfect natuurlijke make-up. 

Dankzij deze nieuwe technologie biedt de Cream Blush een lichte en fluwelen textuur met het revolutionaire effect van een tweede huid: niet alleen het gevoel en het comfort van een crème, maar ook het perfect verdoezelende van een poeder. Nog nooit was make-up voor de wangen zo’n perfecte combinatie van plezier én efficiëntie! 

De verpakking ziet er super tof uit en ook meteen herkenbaar, bij deze verpakking moet ik namelijk meteen aan Bourjos denken. In het doosje zit ook een spiegeltje wat natuurlijk heel erg handig is. Het doosje gaat makkelijk open, is mooi klein en compact en past dus goed in je tas. Een doosje Cream Blush bevat 2,5 gram blush wat zo op het eerste gezicht niet heel veel lijkt maar ik weet inmiddels dat het product zuinig in gebruik is.
Ik ontving twee verschillende kleuren, namelijk: 01 Nude Velvet: licht perzikkleurig met een matte finish, om de jukbeenderen natuurlijk en subtiel te benadrukken en 03 Rose Tender: zachtroze met een parelmoer finish, voor een porseleinen poppenteint.

 

De kleuren zien er in de verpakking veelbelovend uit, links zie je 01 Nude Velvet en rechts 03 Rose Tender.

Dit zijn de kleuren geswatched en de pigmentatie van deze twee blushes vind ik zeker niet verkeerd, de kleuren en finish zijn echter niet heel spectaculair. Wat mij eigenlijk meteen opviel is de geur, de geur doet mij denken aan een ouderwetse parfum en vind ik eigenlijk best wel heel lekker. Eenmaal aangebracht ruik je er trouwens niets meer van.

De textuur is inderdaad bijzonder, in het potje is de blush een klein beetje creamy maar zodra je de blush aanbrengt op je huid wordt het meer een poeder blush. Cream blushes kun je op verschillende manieren aanbrengen, ik geef de voorkeur aan mijn vingers. De cream blush is makkelijk en snel aan te brengen en kun je goed blenden voor een zo’n natuurlijk mogelijk resultaat.

01 Nude Velvet

03 Rose Tender (niet heel duidelijk te zien)

Ik vind de Cream Blushes van Bourjois erg fijn! Ze geven een natuurlijk effect, zijn ideaal voor in de zomer en blijven de hele dag (ook tijdens het hete  weer) goed zitten. De kleur Nude Velvet is mijn favoriet van de twee en deze zit nu ook in mijn ‘every day’ bakje. Er zijn trouwens in totaal vier verschillende kleuren.

De Cream Blush van Bourjois ligt al in de winkels en is verkrijgbaar bij parfumerieën en (zelfstandige) drogisterijen en kost €10,99.