Review: L’Oreal Volume Million Lashes So Couture

Wanneer ik een nieuwe mascara ontvang begint het altijd direct te kriebelen. Ik ben namelijk nog altijd op zoek naar die ene mascara, dé mascara die je wimpers er fenomenaal uit laat zien. Helaas heb ik die tot nu toe nog niet gevonden maar wie weet brengt de ‘L’Oreal Volume Million Lashes So Couture’ mascara daar verandering in…

Een Parissiene ‘zijn’ gaat over het uitdragen van een onmiskenbare elegantie en een sterke aantrekkingskracht door één enkele blik. L’Oréal Paris vindt dé Couture look opnieuw uit, met de Volume Million Lashes So Couture Mascara. Het toppunt van finesse, oog voor detail: de ogen worden omlijst door wimpers met een zeer gedefinieerd volume effect, waardoor ze het toppunt van luxe uitstralen.

Voor deze mascara heeft L’Oreal een kostbare formule ontwikkeld waardoor de wimpers bedekt lijkten te zijn met een laagje intens zwart satijn. De hoge kwaliteit van de mascara zorgt ervoor dat elk wimperhaartje wordt omhult en dat je wimpers er volumineus en intens zwart uitzien…

loreal1

loreal2

De huls van de mascara ziet er mooi uit, ik hou van de combinatie paars/goud en dit geeft meteen een hele sjieke uitstraling. Ook de vorm vind ik heel mooi en is voor mij ook heel herkenbaar, ik weet meteen dat het gaat om een L’Oreal mascara…

loreal3 loreal5

Het borsteltje is voor deze mascara speciaal op maat gemaakt en er zijn verschillende materialen voor gebruikt. Zoals je kunt zien is het borsteltje niet gemaakt van “echte” haartjes, toch komt dit borsteltje wel in de buurt omdat de kunststof haartjes heel fijn zijn, plus dat ze heel zacht en flexibel aanvoelen. Het borsteltje vind ik heel prettig werken, vooral de grootte en de vorm maakt dat deze mascara fijn, secuur en snel werkt.

Afgelopen vrijdag gebruikte de mascara voor het eerst, meteen werd ik enthousiast! Het borsteltje werkt heel prettig, ik kan elk wimperhaartje bereiken en daarnaast is deze mascara echt zwart. Mijn wimpers krijgen een instense zwarte kleur en daarnaast meer volume en vooral meer lengte. Het is dan misschien een volume mascara, wat mij vooral opviel is dat mijn wimpers een stuk langer lijken/worden. Ook de geur is heel prettig, meestal stinken mascara’s maar deze daarentegen niet. Deze mascara komt heel erg in de buurt van de mascara die ik al heel lang zoek…

Hieronder zie je de mascara op mijn wimpers. De linker foto’s zijn zonder en de rechter zijn mét mascara. (Toch vind ik mascara op een “naakte” oog altijd net wat minder mooi maar zo kun je het verschil wel goed zien, in combinatie met een ooglook is deze mascara nog mooier!).

loreal6

Wat ik vooral heel fijn vind aan deze mascara is dat het borsteltje prettig werkt, mijn wimpers mooi zwart worden, ze krijgen veel lengte en ten slotte een mooie krul zonder dat ik daar een wimperkruller voor hoef te gebruiken. Nog een pluspunt, deze mascara blijft gedurende de hele dag prima zitten zonder dat die afgeeft of afbrokkelt.

Jep, ik ben enthousiast! De L’Oreal Volume Million Lashes So Couture kost €17,49 en is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en parfumerieën. 

14 Comments on Review: L’Oreal Volume Million Lashes So Couture

 1. Laura
  22 april 2014 at 15:00 (6 jaar ago)

  Klinkt erg fijn en hij ziet er ook goed uit! :)

  Beantwoorden
 2. Marinka
  22 april 2014 at 15:11 (6 jaar ago)

  Jeeee, klinkt goed! Ik ben sowieso fan van L’oreal mascara’s!

  Beantwoorden
 3. Jana
  22 april 2014 at 16:10 (6 jaar ago)

  Het resultaat ziet er mooi uit :)

  Beantwoorden
 4. Laura
  22 april 2014 at 16:59 (6 jaar ago)

  Ziet er goed uit. Ik vind de million lashes mascara’s meestal niet fijn maar dit borsteltje lijkt me wel fijner dan de andere.

  Beantwoorden
 5. Tessa
  22 april 2014 at 17:19 (6 jaar ago)

  Hij ziet er heel goed uit! Mascara reviews vind ik altijd heel fijn <3

  Beantwoorden
 6. Amelie
  22 april 2014 at 17:54 (6 jaar ago)

  Mooi effect! Ik vond de originele versie een paar jaar terug heel erg fijn

  Beantwoorden
 7. Amy
  22 april 2014 at 18:10 (6 jaar ago)

  Ziet er best goed uit! Ben benieuwd of hij op kan tegen mijn Sexy Pulp van Yves Rocher :D

  Beantwoorden
 8. Axelle
  22 april 2014 at 20:14 (6 jaar ago)

  ik vind hem echt een prachtig effect geven!

  Beantwoorden
 9. Ines
  25 april 2014 at 07:33 (6 jaar ago)

  Hij ziet er best goed uit!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *