Mijn favoriete lakjes voor de lente!

De donkergroene, bordeauxrode, en donkerblauwe kleuren mogen wat mij betreft opgeborgen worden voor volgend modeseizoen, het is nu tijd voor mooie lichte tinten. Ik word altijd zo blij van de lente en de daarbij behorende kleuren, ik hou namelijk van mintgroen, koraal en knalroze kleuren. Je ziet mij nu voornamelijk lopen in pastelkleurige kleding en daar stem ik uiteraard mijn nagels op af. Graag wil ik jullie vandaag mijn favoriete lente nagellakjes laten zien…

lentenagellak1

Hierboven zie je mijn favoriete kleuren (en merken) en van links naar rechts zijn dit: Essie ‘Fashion Playground’, Bourjois ‘Melon’, Essie ‘Romper Room’, Bourjois ‘Blue No Blues’ en Essie ‘Watermelon’. Allemaal erg mooie kleuren en ideaal voor het voorjaar!

lentenagellak3

Essie Fashion Playground

lentenagellak4

Bourjois Melon

lentenagellak5

Essie Romper Room

lentenagellak6

Bourjois Blue No Blues

lentenagellak7

 Essie Watermelon

Tja, wat moet ik nog vertellen over deze lakjes. Over de meeste schreef ik namelijk al een uitgebreide review en naast dat ik deze kleuren heel mooi vind, ben ik ook heel erg fan van Essie & Bourjois nagellak. Het is dus niet heel toevallig dat dit mijn favorieten zijn! Alle vijf de lakjes dekken in slechts twee laagjes en beide merken blijven goed en lang chipvrij op mijn nagels. Ik ben gewoon heel erg enthousiast en deze kleuren zijn oprecht mijn favorieten!

Heb jij ook favoriete kleuren nagellak voor de lente, en welke is/zijn dat?

16 Comments on Mijn favoriete lakjes voor de lente!

 1. Julie
  24 april 2014 at 15:02 (6 jaar ago)

  Super leuke kleurtjes heb je gekozen! Bourjois is op vele gebieden een van mijn favorieten en zo ook bij nagellak! :-D
  Het knallende blauw/groende kleurtje heb ik ook, echt een fijne lak!

  Beantwoorden
 2. Amelie
  24 april 2014 at 15:19 (6 jaar ago)

  De felblauwe van Bourjois is heel gaaf!

  Beantwoorden
 3. Martina
  24 april 2014 at 15:22 (6 jaar ago)

  Essie romper room vind ik errrrg mooi!

  Beantwoorden
 4. Laura
  24 april 2014 at 16:33 (6 jaar ago)

  Mooie kleurtjes. Essie watermelon, fashion playground en die van Bourjois vind ik echt prachtig!

  Beantwoorden
 5. Tessa
  24 april 2014 at 16:43 (6 jaar ago)

  Ik zou ze allemaal wel willen hebben! Supermooie kleurtjes <3

  Beantwoorden
 6. Mandy
  24 april 2014 at 17:33 (6 jaar ago)

  Ik hou van dit soort kleurtjes!!

  Beantwoorden
 7. Axelle
  24 april 2014 at 17:44 (6 jaar ago)

  die blauwe en lichtroze van Essie vind ik allebei prachtig!

  Beantwoorden
 8. Jana
  24 april 2014 at 18:25 (6 jaar ago)

  Ik vind ze allemaal even mooi! Echt leuke kleurtjes :)

  Beantwoorden
 9. Ines
  25 april 2014 at 07:32 (6 jaar ago)

  Oh supermooie kleurtjes!

  Beantwoorden
 10. Elise
  25 april 2014 at 09:19 (6 jaar ago)

  Iedcereen is altijd zo enthouiast over de lakjes van Essie, misschien moet ik er toch ook eens eentje proberen? Ik vind die romper room echt heel mooi.

  Beantwoorden
 11. Anc
  25 april 2014 at 12:22 (6 jaar ago)

  Ik vind pastel kleurtjes erg leuk, maar helaas staan ze mij niet…
  Essie Watermelon vind ik wel een heerlijk kleurtje!

  Beantwoorden
 12. Noirperle
  25 april 2014 at 12:58 (6 jaar ago)

  allemaal erg mooi, goed uitgekozen!

  Beantwoorden
 13. Cora Robinson
  23 juli 2020 at 01:16 (2 weken ago)

  Hi! I’m a Canadian Single Mom living in Baltimore, I found your article to be soooo Usefull!

  Beantwoorden
 14. Hadleigh Hernandez
  28 juli 2020 at 15:33 (1 week ago)

  I had some very expressive fine lines on my forehead and I really did not like the way I looked. I tried several products but unfortunately, they made the matters worse by leaving me with breakouts and subsequently some ugly spots on my face. This really gave a tough blow to my self-esteem. I stopped trying out other creams but when my cousin started telling me about lifecell and how good it was, I had no other choice but to try my hands on it. I purchased it and after applying it I noticed that the spots were fading away and my face was becoming very smooth. Also, the fine lines on my forehead were not very expressive. I just love how this product works and am going to use it for a long time; it¡¯s also a good moisturizer.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *