New: Bourjois Color Boost wintercollectie

bourjoisboost3

Vanaf deze maand heeft Bourjois drie nieuwe ‘Color Boost’ kleuren in het assortiment. Deze lipticks in potloodvorm passen volgens Bourjois perfect bij alle kledingstijlen van deze winter en vooral bij alle huidtypes. Ik ontving alle drie de kleuren voor een review, namelijk: 07 Proudly naked, 08 Sweet macchiato & 09 Pinking of it. Al eerder testte ik een Bourjois Color Boost lipstick, toen was ik in ieder geval erg onder de indruk…

bourjoisboost1

Dit zijn ze, de drie kleuren. Zo op het eerste gezicht zien de kleuren er veelbelovend uit, al heb ik wel mijn twijfels over de bruine tint. Ik vind de potloden er ook mooi uitzien qua uiterlijk, door de zilveren details zien ze er best wel sjiek uit.

bourjoisboost2

Volgens Bourjois geeft de Color Boost een natuurlijk gevoel aan de lippen. De textuur voelt licht aan en is niet plakkerig. De mond blijft soepel en glad dankzij het zijde-extract. Daarnaast voelt het product romig aan en bevatten de lipsticks SPF 15, waardoor je lippen optimaal worden beschermd.

bourjpoisboost6bourjoisboost8

De Color Boost lipsticks hebben een mooie puntige vorm waardoor het aanbrengen van het product een eitje is. Daarnaast zijn de lipsticks ook nog eens heel romig, ook dit zorgt ervoor dat het product makkelijk aan te brengen is. De pigmentatie is prima, verwacht echter geen volledige dekking. De Color Boost lipsticks geven redelijk wat kleur af aan je lippen met een mooie glans. En is de punt op, dan draai je gewoon even aan de achterkant.

Door de romige textuur voelt het product fijn aan, vergelijkbaar met een lippenbalsem. Het product is dus heel comfortabel maar hierdoor zijn de Color Boost lipsticks niet heel long-lasting. Na ongeveer 2 uur moet je wel even weer het product bijwerken, gelukkig door de textuur en de vorm van de lipstick is dat zo gepiept!  Hieronder zie je de drie verschillende kleuren op mijn lippen…

bourjois1992

Ik ben vooral heel erg fan van: 07 Proudly naked (linksboven) & 09 Pinking of it (rechtsonder). Beide kleuren vind ik ook goed matchen met mijn huidskleur. De kleur ’08 Sweet macchiato’ (linksonder) vind ik ook goed staan, alleen zou ik de kleur wat minder snel dragen omdat de tint mijn tanden optisch wat geler maakt.

Conclusie: Ik ben fan van deze Color Boost lipsticks van Bourjois. De lipsticks geven een mooie kleur aan je lippen zonder dat het té is, ideaal voor overdag of als je voor safe gaat, en ze voelen ontzettend comfortabel aan.

De Bourjois Color Boost (€9,99) ligt vanaf deze maand in de winkel en vind je bij bij Douglas, Ici Paris XL, Etos, zelfstandige parfumerieën en zelfstandige drogisterijen.

68 Comments on New: Bourjois Color Boost wintercollectie

 1. Nicole
  26 januari 2015 at 07:50 (7 jaar ago)

  Erg mooie kleurtjes.

 2. Jana
  26 januari 2015 at 08:52 (7 jaar ago)

  Ik ben ook helemaal fan van deze kleuren. Ik gebruik ze bijna dagelijks omdat je ze zo gemakkelijk op je lippen kunt doen 😀 En er zijn altijd wel mooie kleurtjes ^^

 3. Martina
  26 januari 2015 at 09:13 (7 jaar ago)

  Ik heb er zelf eentje van de zomercollectie en ze dragen heel fijn!

 4. Kirsten
  26 januari 2015 at 11:10 (7 jaar ago)

  Ze zien er ontzettend fijn en draagbaar uit!

 5. Axelle
  26 januari 2015 at 12:09 (7 jaar ago)

  mooi!

 6. Beautyjuf
  26 januari 2015 at 17:08 (7 jaar ago)

  Oeh la la, deze geven een prachtig pigment af! Dat had ik niet verwacht. Ik vind de kleuren erg mooi!

 7. Mandy
  26 januari 2015 at 19:29 (7 jaar ago)

  Mooi kleuren! Ik vind de eerste kleur je ook heel mooi staan.

 8. Lies
  26 januari 2015 at 20:49 (7 jaar ago)

  Hele mooie kleuren en ze lijken mij ook erg fijn! Vooral de kleur Proudly naked is mijn favoriet.

 9. Manon
  26 januari 2015 at 21:13 (7 jaar ago)

  Mooie kleuren! OH proudly naked is zo mooi !<3