2 x Catrice Ultimate Colour Lipstick

Bij het zien van de nieuwe Catrice collectie voor 2014 zag ik meteen producten die ik heel graag wou gaan testen.  Jullie hebben als het goed is al de review gelezen over de ‘Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish’ maar ik zag ook twee nieuwe Ultimate Colour lipsticks in het assortiment en ook die moest ik bemachtigen. De twee kleuren die ik kocht zijn: Kiss Kiss Hibiscus en The Lips Are On Fire, en zoals altijd heeft Catrice weer super originele namen bedacht. Benieuwd wat ik van deze twee lipproducten vind, lees dan snel verder…

Dit zijn ze, de Catrice Ultimate Colour in de kleuren ‘320 Kiss Kiss Hibiscus’ & ‘330 The Lips Are On Fire’. De verpakking van de lipsticks zijn verder niet vernieuwd maar dat is ook helemaal niet nodig wat mij betreft. Ik vind de hulzen er mooi uitzien en zijn gemaakt van een stevig materiaal (metaal?). Klein puntje van kritiek, ik vind soms dat de dop er wat moeilijk af gaat waardoor je best wat kracht moet zetten.

Catrice omschrijft de Ultimate Colour Lipstick als: krachtige, rijke kleuren met een perfecte dekking en glans, plus een zachte, crèmige en langhoudende textuur. Dat zijn een hoop beloftes voor een lipstick. Toch weet ik stiekem al uit eerdere ervaringen dat de Ultimate Colour lipsticks van Catrice erg fijn zijn dus ik verwacht van deze twee hetzelfde.

Zoals je kunt zien zijn beide kleuren behoorlijk knallend, dit past trouwens erg goed bij de felle lippen trend die we dit seizoen veel gaan zien. De kleur ‘320 Kiss Kiss Hibiscus’ lijkt bijna neon roze met een oranje ondertoon. Ik vind de kleur zelfs een klein beetje neigen naar koraal. De kleur ‘330 The Lips Are On Fire’ is feloranje, een pittig gedurfd kleurtje! Aan de swatches hieronder op mijn arm kun je goed zien dat de pigmentantie van de lipsticks erg goed is…

320 Kiss Kiss Hibiscus & 330 The Lips Are On Fire

De lipsticks zijn beide romig van textuur en brengen daardoor prettig aan. Het liefst breng ik de lipsticks aan met een klein lippen penseeltje, zo kan ik heel nauwkeurig de lipsticks aanbrengen. Er komt erg veel kleur vanaf dus je hoeft geen dikke lagen aan te brengen. De Ultimate Colour lipstick voelt prettig aan op mijn lippen maar na een tijdje beginnen mijn lippen een klein beetje droog aan te voelen. Dit gevoel is niet heel onprettig maar het is dan wel fijn om weer even een laagje aan te brengen. Doordat de lipstick behoorlijk romig is moet je na een hapje en drankje de lipstick wel weer even bijwerken, heel long-lasting zijn de dus niet. De lipsticks zijn redelijk glanzend qua finish maar bevatten verder geen shimmer, ik vind de glans van deze lipsticks precies goed!

‘320 Kiss Kiss Hibiscus’

‘330 The Lips Are On Fire’ 

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik erg tevreden over deze lipsticks. Ik vind de kleuren mooi, al vind ik ‘Kiss Kiss Hibiscus’ net iets mooier als ‘The Lips Are On Fire’ en zal ik waarschijnlijk net wat vaker dragen. De kleuren zijn misschien niet heel draagbaar voor elke dag maar passen wel heel goed bij de trends voor dit seizoen, eigenlijk zou ik ze dus juist gewoon elke dag moeten dragen. De lipsticks zijn goed gepigmenteerd, hebben een mooie glans, zijn lekker romig qua structuur en brengen prettig aan. De lipsticks zijn niet heel long-lasting en het is dus aan te raden om deze lipsticks tussendoor eventjes bij te werken.

De Catrice Ultimate Colour lipstick vind je bij Kruidvat en is verkrijgbaar in 16 kleuren (waarvan 5 nieuwe kleuren) en kost €3,99.

85 Comments on 2 x Catrice Ultimate Colour Lipstick

 1. Mieke
  13 maart 2014 at 15:15 (8 jaar ago)

  Mooie kleurtjes! Ik vind Kis Kiss Hibiscus ook net wat frisser voor de lente. 🙂

 2. Jana
  13 maart 2014 at 15:18 (8 jaar ago)

  Wauw deze geven precies erg veel kleur af! Mooi 🙂

 3. Laura
  13 maart 2014 at 15:44 (8 jaar ago)

  Super mooie lipsticks en ze staan je goed! Voor mezelf vind ik ze iets te opvallend, maar Catrice heeft nog genoeg andere mooie lipsticks. 🙂

 4. Mandy
  13 maart 2014 at 16:17 (8 jaar ago)

  Ze zijn perfect! Wat een mooie kleuren! Staat je erg goed.

 5. Melike
  13 maart 2014 at 16:31 (8 jaar ago)

  Wauw die knallen er echt uit of niet! Mooi.

 6. Dionne
  13 maart 2014 at 16:35 (8 jaar ago)

  Ze zien er goed uit!

 7. IsabellaEliane
  13 maart 2014 at 17:16 (8 jaar ago)

  Wat een felle kleurtjes ! Kiss kiss hibiscus is heel mooi ^^

  X

 8. Axelle
  13 maart 2014 at 17:32 (8 jaar ago)

  mooie kleurtjes!

 9. Mariska
  13 maart 2014 at 18:30 (8 jaar ago)

  wat een pigment. echt super! vind fire helemaal geweldig!

 10. femketje
  13 maart 2014 at 19:14 (8 jaar ago)

  ze staan je beide echt gaaf 😀

 11. Beautyjuf
  13 maart 2014 at 20:36 (8 jaar ago)

  Kiss Kiss Hibiscus vind ik een erg mooie kleur! Ik heb zelf een lipstick of 8 uit deze lijn. Ik ben er ontzettend tevreden over. Eigenlijk vrijwel dezelfde pluspunten als die jij benoemt.

 12. Charile
  14 maart 2014 at 14:18 (8 jaar ago)

  Prachtig!

 13. Xan
  16 maart 2014 at 01:17 (8 jaar ago)

  Mooie kleuren; staan je allebei goed.
  Love,

 14. Svenja
  18 maart 2014 at 19:42 (8 jaar ago)

  ze zijn echt prachtig. Ik ben dol op de lipsticks van Catrice

 15. Sheena
  29 april 2014 at 21:19 (8 jaar ago)

  Ge wel dig zijn ze.. Vandaag ook nr 330 toegevoegd aan collectie.. Heb wel het idee bij deze dat ik een ‘full face make-up’ hierbij moet dragen.. Dan is hij erg mooi, anders maakt hij je gezicht al gauw fletch
  Ik zal snel de 320 aanschaffen, net wat zachter prachtig!