GOSH Special Edition ’623 Greed’ nail lacquers

Laat ik dit artikel maar meteen beginnen met een leuk nieuwtje. Voor 2013 ben ik nu naast Bourjois Ambassadeur ook GOSH Ambassadeur. Dit is natuurlijk hartstikke leuk voor mij maar ook voor jullie, zo kan ik jullie voorzien van de aller laatste nieuwtjes rondom dit merk en krijg ik vaak ook de gelegenheid om leuke winacties te houden. Vandaag heb ik alvast een review over één GOSH product uit de lentecollectie, namelijk ‘GOSH Special Edition 623 Greed’. Ik zie je denken, een heel artikel over slechts één lakje? Tja, ik ben gewoon heel enthousiast over dit product…

Eerst even wat meer info over dit lakje, want naast dit lakje komen er nog vijf nieuwe kleuren uit deze lente. De nieuwe kleuren van GOSH zijn ontwikkeld op basis van de meest recente trends. De lakjes hebben allemaal een dunne textuur, een goed ontworpen kwastje, zijn makkelijk aan te brengen en drogen erg snel. Klinkt goed!

Hierboven zie je de ‘GOSH Special Edition 623 Greed nail lacquers’, een transparant lakje met heel veel gouden glitters. Leuk ook dat de glitters verschillende formaten hebben. Dit lakje kun je zonder basislaag dragen maar vind ik met een kleur eronder nog een stukje mooier. Het lakje zit in een vrij basic flesje. Het kwastje is vrij groot en lakt prettig. In het persbericht staat dat het lakje een dunne textuur heeft, hier ben ik het niet helemaal mee eens. Tenminste de kleur ‘Greed’ heeft een vrij ‘lobbig’ textuur maar dat kan ook komen omdat het een glitter lak is. De lak is niet helemaal transparant, er zit een soort van gouden gloed doorheen. Naast dat het lakje prettig lakt, droogt die lekker snel. Hieronder zie je het lakje op mijn nagels, ik droeg de nagellak over twee verschillende kleuren…

Hier draag ik de kleur ‘Greed’ over een roze lak (ORLY Passion Fruit)

Hier draag ik ‘Greed’ over een lichtblauwe lak (601 Frenchriviera L’Oreal), mooie combi!

Het lakje heb ik vorige week bijna vijf dagen gedragen, na vier dagen begon die langzaam maar zeker te chippen. Zoals je hebt kunnen lezen ben ik heel enthousiast over dit lakje, naast dat die lang mooi blijft, lakt die prettig en is die natuurlijk gewoon erg mooi.

Dit lakje is vanaf week 15 (vanaf 8 april) verkrijgbaar bij Kruidvat en kost €6,99.

Binnenkort kunnen jullie meer reviews lezen over GOSH producten uit de lentecollectie van 2013, hou mijn blog dus in de gaten!

 

Dit vind je vast ook leuk...

23 Comments on GOSH Special Edition ’623 Greed’ nail lacquers

 1. Marjolein
  11 maart 2013 at 17:25 (7 jaar ago)

  Oeh, mooie combi’s! Die gaat erbij in de collectie ;)

  Beantwoorden
 2. charlotteeeeee
  11 maart 2013 at 18:19 (7 jaar ago)

  WOOOW! vooral die combi met dat roze vind ik super! ik zal hem zeker kopen!

  Beantwoorden
 3. Lieze
  11 maart 2013 at 18:24 (7 jaar ago)

  KEI KEI KEI MOOI ! ;)

  Beantwoorden
 4. Esther - Mango Sorbetto
  11 maart 2013 at 18:31 (7 jaar ago)

  Superleuk zeg! Vooral met lichtblauw vind ik hem mooi, denk dat hij ook leuk is met kerst over rood of zwart!

  Beantwoorden
 5. Carin van den Heuvel
  11 maart 2013 at 19:06 (7 jaar ago)

  Wauwiee!

  Beantwoorden
 6. Myrthe
  11 maart 2013 at 19:38 (7 jaar ago)

  Wauw, ik snap wel dat je hier heel enthousiast over bent :) Wat een prachtig lakje!

  Beantwoorden
 7. Edith
  11 maart 2013 at 20:23 (7 jaar ago)

  Heel leuk lakje en leuk die combinaties! Vooral die met de lichtblauwe vind ik heel mooi.

  Beantwoorden
 8. Axelle
  11 maart 2013 at 21:03 (7 jaar ago)

  oeh mooi lakje , ik vind hem op de tweede foto het leukst !

  Beantwoorden
 9. Vera
  12 maart 2013 at 00:42 (7 jaar ago)

  Erg mooie top coat! Love it :)

  Beantwoorden
 10. Stell
  12 maart 2013 at 22:28 (7 jaar ago)

  Heel leuk, ik ben gek op topcoats!!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *