Sephora kerst 2012

Afgelopen week liet ik jullie al een heel leuk product zien uit de ‘Psychedelic Party’ collectie van Sephora, namelijk de ‘Suprise Beauty Crackers’. Vandaag laat ik jullie nog een andere gedeelte zien uit de speciale kerstcollectie van 2012 die bomvol leuke producten zit! Ik laat de producten in het kort aan jullie zien en mocht er trouwens nog behoefte zijn aan een uitgebreidere review(s) van een bepaald product, laat dat vooral even weten in de comments…

Hierboven een overzicht van alle beauty producten die ik heb ontvangen, zoals je kunt zien van make-up tasjes tot aan nagelstickers…

In de winter kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken en dat moet ook Sephora hebben gedacht, in de Psychedelic Party collectie zit namelijk een heerlijke body lotion. Deze lotion zit in een handige pompflacon en bevat 190 ml waar je wel een tijdje mee vooruit kan. De verpakking ziet er erg tof uit en het printje past helemaal in het thema. De body lotion ruikt vrij zoet en is lichtroze van kleur, grappig! Het is een vrij dunne lotion die lekker smeert en snel in de huid trekt. Mijn huid voelt meteen zacht aan en voelt absoluut niet plakkerig, jep een fijne body lotion!

Sephora Body Lotion Chic Guimauve €7,90

Dan heeft Sephora ook nog een mooi glitter product in het assortiment zitten. Namelijk een ‘Sparkle oil’ die je op je huid kunt doen voor een mooie gouden glitterige look. Een erg leuk product om te gebruiken tijdens de feestdagen om je look van nog wat meer glamour te voorzien. De sparkle oil zit in een rond flesje en bevat 150 ml, ook hier kun je wel een tijdje mee vooruit. Voor gebruik is het handig om het flesje even te schudden. De olie ruikt heel erg lekker, lekker zoet en volgens mij ruik ik ook een vleugje kokos. De sparkle oil smeert lekker uit en geeft een heerlijk verzorgend gevoel. Dit product ga ik vast en zeker tijdens kerst en/of oud & nieuw gebruiken…

Sephora Sparkle Oil €9,90

Ook kan een mooie oogschaduw in deze collectie niet ontbreken en ik ontving een hele donkergrijze kleur. Deze oogschaduw komt uit de ‘Outrageous Prisma Chrome Eyeshadows’ en dit is de kleur ‘Outrageous Metallic Black’, er zijn ook nog drie andere kleuren. In de oogschaduw zit een mooi printje gedrukt en doet mij denken aan een ‘kussentje’. De oogschaduw is onwijs goed gepigmenteerd en dat kun je ook wel zien aan de swatch hierboven, wauw! Dit product werk ook heel fijn, de oogschaduw is namelijk niet heel poederig en blend gemakkelijk zo dat je er een mooie ooglook mee kunt maken.

De Sephora Outrageous Prisma Chrome Sparkling Metallic oogschaduw kost €15,40

In deze collectie zitten ook nagelstickers en deze stickers zijn op dit moment hartstikke hip, gezien erg veel beauty merken ze in hun assortiment hebben zitten. Ik ontving hele feestelijke, namelijk: ‘Enigma Chic’. Dit zijn hele mooie stickers met een glitterig printje die natuurlijk fantastisch staan bij de feestdagen. Over de kwaliteit en het aanbrengen kan ik nog niet heel veel vertellen, ik heb ze nog niet uitgeprobeerd. Ik wil ze namelijk graag gaan gebruiken tijdens kerst. Wel lees ik altijd hele positieve berichten over de Sephora nagelstickers…

Sephora Nail Patch Art kost €10,60

Dan ten slotte nog een ander leuk product, namelijk ‘3 Eye Brush Wand’, een 3 in 1 kwast. Heel handig om mee te nemen zodat je tussendoor je make-up bij kan werken. De kwast ziet er leuk uit door het printje en is heel handig in gebruik. In de kwasten zitten magneetjes waardoor je elk kwastje bovenaan kunt plaatsen zodat je een lange handvat hebt, dit werkt namelijk wel zo fijn. De kwasten voelen wel vrij hard aan maar ik denk dat ze voor onderweg prima te gebruiken zijn.

Sephora 3 Eye Brush Wand kost €16,60

Ik ben heel enthousiast over deze mooie producten uit de Sephora Psychedelic Party collectie. Deze producten zijn te koop bij, hoe kan het ook anders, Sephora en deze vind je bij verschillende V&D’s.

Ben jij van plan om een bepaald product uit deze collectie van Sephora aan te schaffen?

112 Comments on Sephora kerst 2012

 1. Desirée
  23 november 2012 at 11:29 (10 jaar ago)

  Ik vind het ook een erg leuke kerstcollectie, al ruiken de verzorgingsproducten wel heeeeel erg zoet 😛

 2. Milou
  23 november 2012 at 11:29 (10 jaar ago)

  Jaa Sephora heeft weer een geweldige collectie. Heb al wat dingen op mijn lijstje staan hoor. Sommige dingen zijn wel heeeel prijzig. 🙂 Helaas, wacht ook vaak tot de kerst en alles voorbij is. Dan komen er nog leukere kortingen. 🙂

 3. Kelly
  23 november 2012 at 11:48 (10 jaar ago)

  Wat een prachtige collectie! Ik vind de printjes die ze dit jaar hebben gekozen ook echt super.

 4. Maaike
  23 november 2012 at 11:48 (10 jaar ago)

  Ik wil zo graag naar de sephora rennen & mn geld er aan uitgeven, maar dat mag helaas niet ^^ Maar alles ziet er zo leuk uit & is leuk! 😀 Die brushes, oogschaduw en toilettasjes ga ik dan maar voor onder de boom vragen of zo, hihi. Die nail patches lijken ook wel heel gaad, zou je daar een apart artikel over willen maken? 🙂

 5. Michelle
  23 november 2012 at 12:03 (10 jaar ago)

  Wat een leuke kerstcollectie van Sephora. Ik zou wel een uitgebreide review willen zien van de zwarte metallic oogschaduw. Het is echt een supermooie kleur en de pigmentatie ziet er goed uit. Ik ben benieuwd naar een look ermee.

 6. Laura
  23 november 2012 at 12:05 (10 jaar ago)

  Wat een leuke collectie! Die sparkle oil lijkt me echt heerlijk 🙂 Ik hou er echt van dit soort dingen cadeau te krijgen, haha. Of cadeau te doen! Het ziet er zo mooi uit allemaal 🙂

 7. Kirsten
  23 november 2012 at 12:05 (10 jaar ago)

  Ik ben nog niet bekend met de producten van Sephora, maar het ziet er allemaal wel heel mooi uit!

  Liefs, xxx Kirsten

 8. Bertine
  23 november 2012 at 14:05 (10 jaar ago)

  super leuke producten, echt kerstig! jammer genoeg moet ik voor sephora echt ver reizen:(

 9. Eva
  23 november 2012 at 14:33 (10 jaar ago)

  Wauw die Eye Brush wand en die glitter olie spreken mij vooral aan (:

 10. BeautyByTS
  23 november 2012 at 18:31 (10 jaar ago)

  Leuk printje heeft deze collectie!!

 11. Anita
  23 november 2012 at 18:42 (10 jaar ago)

  Zo jammer dat de producten van Sephora hier in de buurt niet te verkrijgen zijn!!

 12. Sacha
  23 november 2012 at 19:16 (10 jaar ago)

  Leuke producten! Vooral de laatste, met de kwastjes! En ik vind het printje ook zo leuk 😉

 13. Jana
  23 november 2012 at 22:51 (10 jaar ago)

  Erg mooie collectie 😀 x

 14. Debbie
  23 november 2012 at 23:20 (10 jaar ago)

  mooie producten!

 15. Cynthiiaa
  24 november 2012 at 01:39 (10 jaar ago)

  Geweldige producten, vooral de glitterolie. Ik blijf het een apart product vinden, maar het kan zo mooi uitpakken. 🙂 Daarnaast vind ik de oogschaduw zo kerstachtig, me like!

 16. Kimberly
  24 november 2012 at 11:17 (10 jaar ago)

  Ik vind dat er zulke leuke dingen in de Sephora kerstcollectie zitten! Die oogschaduw is echt heel mooi! Zeker mooi voor de feestdagen!

 17. Myrthe
  24 november 2012 at 14:31 (10 jaar ago)

  Wat een fijne kerstproducten van Sephora! De verpakkingen zien er ook allemaal heel mooi uit 🙂

 18. Angelique
  24 november 2012 at 17:17 (10 jaar ago)

  De bodylotion is gaaf en de tasjes zien er ook erg leuk uit