Welke gezichtsverzorgingsproducten gebruik ik nu?

Het vinden van een fijne gezichtsroutine met de juiste producten is nog best lastig, voor mij was het een ware zoektocht. Nu ongeveer een jaar later heb ik vier producten gevonden die voor mij gewoon werken en waar mijn huid zichtbaar beter door is geworden. Het zijn vier vrij basic producten maar voor mij werken ze als een tierelier en ze zorgen ervoor dat mijn huid weer straalt. Het leek mij wel leuk om aan jullie te laten zien welke producten ik nu gebruik…

Dit zijn alle vier de producten, drie ervan gebruik ik dagelijks en eentje gebruik ik zo’n twee keer in de week. De producten van links naar rechts zijn: Biodermal Face Gel diepreinigend, Decubal Peeling voor de droge & gevoelige huid, Biodermal P-CL-E fluïde en Hydra Végétal Moisture Boost Concentrate. Vier hele verschillende producten maar ze zijn wel allemaal bedoeld voor de gevoelige huid. Ideaal voor mij dus!

De Biodermal Face Gel gebruik ik dagelijks, zowel in de ochtend als in de avond. Deze gel vind ik zelf heel prettig omdat die heel mild is en mijn gezicht een heel schoon gevoel geeft. Het is een hele diepreinigende gel die zeer geschikt is voor de gevoelige huid. Het reinigt op een milde wijze waardoor het je huid niet uitdroogt en dat is natuurlijk ideaal als je al heel erg last hebt van een droge huid. Ook fijn, na het reinigen voelt mijn huid niet trekkerig aan en dat is wat mij betreft een groot pluspunt. Ik schreef ook al een keertje een review over dit product en die kun je hier lezen…

Ik las regelmatig hele positieve dingen over het merk ‘Decubal’ en ik was hier dus best benieuwd naar. Na heel lang een gezichtsscrub te hebben gebruikt van het merk Benefit was het tijd voor iets nieuws. Al surfend kwam ik deze peeling tegen en deze leek mij ideaal gezien die heel geschikt is voor de droge & gevoelige huid. Deze peeling is parfum-en parabeenvrij en verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden op een milde manier. De Decubal peeling gebruik ik zo’n twee keer in de week en bevalt tot nu toe erg goed. Over dit product komt trouwens nog een uitgebreider artikel online…

Veel mensen, en ook ik, zweren bij de P-CL-E fluide van Biodermal. Ik gebruik het nu al zo’n acht maanden (inmiddels al wel een nieuwe flacon) en ik vind het een super fijne crème. De crème gebruik ik zowel in de ochtend als in de avond en breng ik voor mijn make-up op. De P-CL-E fluide ondersteunt het natuurlijk en herstellend vermogen van de huid en is zeer geschikt voor de kwetsbare, gevoelige, onrustige, vlekkerige en/of geïrriteerde huid. Mijn huid is behoorlijk gevoelig en kan heel snel heel droog worden. Met het gebruik van de P-CL-E is mijn huid er echt op vooruit gegaan. Ook over dit product schreef ik al een review en die kun je hier lezen.

Ten slotte nog een product die ik erg vaak gebruik en vooral in de winter is het een favoriet geworden. In de winter heeft mijn huid namelijk nog meer de neiging om heel droog en trekkerig worden en mijn huid snakt naar wat extra vocht. De Yves Rocher Hydra Vegetal is hier uitermate geschikt voor. Deze crème breng ik altijd aan op mijn gereinigde huid en gebruik ik 1 tot 2 keer per dag. Mijn huid voelt meteen zacht aan en ik merk dat het mijn huid flink hydrateert. Sla ik deze stap over dan merk ik dit direct, mijn gezicht krijgt dan ineens extreem last van velletjes. Ook over dit product schreef ik een review en die kun je hier lezen…

Dit zijn de producten die ik gebruik voor mijn dagelijkse gezichtsverzorging. Misschien heel basic maar voor mijn huid werkt het dus waarom moeilijk doen als het ookmakkelijk kan? Welke producten zijn voor jouw onmisbaar in je dagroutine?

20 Comments on Welke gezichtsverzorgingsproducten gebruik ik nu?

 1. Martina
  30 januari 2013 at 07:39 (7 jaar ago)

  Ik gebruik ook al een poosje de pcle fluïde ! Heel tevreden over!

  Beantwoorden
 2. Inge
  30 januari 2013 at 07:56 (7 jaar ago)

  Hoi Sanne,
  Leuk artikel! Interessant om te lezen wat jij gebuikt. Het is idd altijd een hele zoektocht…
  Wat is het verschil / (voordeel?) precies tussen een peeling en het ‘ouderwetse’ scrubben?
  En waar is het merk ‘Decubal’ te koop? Is er een verkooppunt in Groningen?
  En heb je misschien ook een tip voor een dagcreme die beginnende lijntjes tegengaat? 30+ ;)
  Dank vast! Groetjes Inge

  Beantwoorden
 3. Ashleey
  30 januari 2013 at 07:56 (7 jaar ago)

  Je gebruikt best veel! Ik gebruik eigenlijk alleen creme en moet eigenlijk meer doen. Fijne post!

  Beantwoorden
 4. Sofie
  30 januari 2013 at 08:16 (7 jaar ago)

  Mooie producten. De crème van Yves Rocher is echt fijn :)

  Beantwoorden
 5. Simone
  30 januari 2013 at 08:25 (7 jaar ago)

  Die van Yves Rocher lijkt me heel fijn! Ik gebruik sinds kort pcle creme op mijn droge plekjes, waarvoor ik eerst wel eens hormoonzalf van de dokter gebruikte, werkt super goed en is natuurlijk veel beter dan hormoonzalf!

  Beantwoorden
 6. Beautydagboek
  30 januari 2013 at 08:52 (7 jaar ago)

  Wat fijn om te lezen wat je gebruikt, ik heb namelijk ook een droge huid. Ik gebruik ook de PC-L-E versie van Biodermal, maar dan wel de crème, want de fluïde is me niet voedend genoeg.

  Beantwoorden
 7. Ingeborg
  30 januari 2013 at 10:18 (7 jaar ago)

  Bij mij is de Tea Tree Toner van Lush onmisbaar! Heerlijk vind ik hem.

  Beantwoorden
 8. Lies
  30 januari 2013 at 11:17 (7 jaar ago)

  Heel leuk om te zien wat jij gebruikt! De P-CL-E crème en de Hydra Vegetal zou ik ook zeker zelf wel een keer willen proberen, want ze klinken beide erg fijn.

  Beantwoorden
 9. Suzanne
  30 januari 2013 at 13:15 (7 jaar ago)

  Ik vind de P-CL-E creme ook echt super!

  Beantwoorden
 10. LounaBeauty/ Milou
  30 januari 2013 at 13:49 (7 jaar ago)

  Oee fijne producten zeg!! :-) Alleen van de producten van Yves Rocher krijg ik meestal uitslag. Heel naar. Alles prikt ook zo. Weet nietm vind geen fijn merk.

  Beantwoorden
  • Jessica
   30 januari 2013 at 15:54 (7 jaar ago)

   Ik heb exact hetzelfde met Yves Rocher!
   Ik kreeg een tijd geleden de dagcrème van dezelfde lijn als jouw serum, eens ik het op mijn gezicht smeerde, prikte het ontzettend hard. Het zit dan ook boordevol parfum en andere troep die niet nodig is.
   Ik gebruik tegenwoordig enkel nog La Roche-Posay Toleriane Ultra.

   Beantwoorden
   • Sanne van Huis
    30 januari 2013 at 18:20 (7 jaar ago)

    Zo zie je maar, huidverzorging is zo persoonlijk! Soms krijg ik wel eens de vraag via de mail of ik nog fijne huidverzorgingsproducten weet maar dat is zo lastig, gezien iedere huid heel anders is. Ik vind Yves Rocher juist heel fijn en ik krijg er gelukkig geen prikkelend gevoel van terwijl mijn huid wel heel gevoelig is. Ik hoor trouwens altijd heel veel positieve berichten over het merk La Roche-Posay, wie weet een keertje uitproberen :)

    Beantwoorden
 11. BeautyByTS
  30 januari 2013 at 13:57 (7 jaar ago)

  De peeling van Decubal gebruik ik ook, ik vind hem heerlijk!!! De Biodermal p c l e creme ben ik wel nieuwschierig naar.

  Beantwoorden
 12. Monique
  30 januari 2013 at 17:10 (7 jaar ago)

  Lijken me fijne producten, mijn routine is ook nog niet compleet. Ik heb inmiddels een hele fijne reiniger gevonden, die ik al paar keer opnieuw kocht, maar een dagverzorging die echt super fijn is heb ik voor mijzelf nog niet gevonden helaas.

  Beantwoorden
 13. Kirsten
  30 januari 2013 at 20:56 (7 jaar ago)

  Ik gebruik eigenlijk alleen een dag creme.

  Beantwoorden
 14. Jana
  30 januari 2013 at 21:01 (7 jaar ago)

  Dat laatste product gebruik ik ook met plezier :D x

  Beantwoorden
 15. Brenda
  31 januari 2013 at 17:42 (7 jaar ago)

  Die decubal peeling is heerlijk!!

  Ik moet er nodig een nieuwe van halen!

  Beantwoorden
 16. Leontien
  31 januari 2013 at 21:31 (7 jaar ago)

  PCLE creme van Biodermal gebruik ik ook al een tijd, ik kan niet meer zonder
  Ik ben nieuwsgierig geworden naar de diepreinigende face wash!
  Misschien maar keertje gaan kopen

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *