Mijn favo series, films & docu’s #7

Omdat het bijna weekend is en het weer er ook wel een beetje om vraagt, heb ik vandaag weer een lijstje met leuke series, films en docu’s die ik de afgelopen tijd heb gekeken. De laatste tijd heb ik behoorlijk wat films gezien en hopelijk zit er voor jullie wat leuks bij. Mocht je zelf ook nog leuke tips hebben wat betreft een film, serie of docu, deel dit dan vooral bij de comments!

Ik heb het de laatste tijd meerdere malen verteld maar toch wil ik het programma ‘Doe even normaal’ nog een keertje onder de aandacht brengen. Op dit moment is het programma iedere werkdag om 19.25 uur (vanavond nog om 19.55 uur) op Nederland 2 te zien. Ik doe zelf ook mee aan het programma en mijn aflevering zal komende dinsdag (26 augustus) te zien zijn. Afgezien dat ik zelf mee doe vind ik het ook oprecht een heel goed programma omdat het verschillende psychische stoornissen laat zien. Het programma laat je min of meer ervaren hoe het is om een psychische stoornis te hebben en wat voor gevolgen het heeft maar ook hoe men ermee omgaat. Een interessant en leerzaam programma wat hopelijk ervoor zorgt dat er meer onderzoek maar ook meer begrip oplevert wat betreft psychische ziektes. Voor meer info kun je even naar http://www.doeevennormaal.nl surfen…

De echte ‘Orange is the new black’ fan heeft vast seizoen 2 al gezien, toch wil ik jullie er nog eventjes op wijzen dat het tweede seizoen nu alweer een tijdje beschikbaar is op Netflix. Ik keek seizoen 2 in een paar dagen uit (oeps!) en ik kijk smachtend uit naar seizoen 3…

Het boek ‘The Fault in our stars’ las ik in één ruk uit, de film heb ik inmiddels ook gezien. Ik keek de film een tijdje geleden in de bios en ik was erg onder de indruk. De film gaat over Hazel en Gus die elkaar ontmoeten tijdens een steungroep voor kankerpatiënten. Wat ik heel goed vind aan de film is dat het heel dichtbij het boek is gebleven, zeker het kijken waard!

Afgelopen week keek ik ‘The Angriest man in Brooklyn’, een film die gaat over Henry Altmann (gespeeld door Robin Williams die vorige week kwam te overlijden). Henry is een grote mopperkont en moet voor onderzoek naar het ziekenhuis.  In het ziekenhuis krijgt hij te horen van een arts dat hij nog maar 90 minuten te leven heeft, tja wat doe je dan?

Heb je zin in een makkelijke ‘wegkijk film’ dan is ‘Walk of Shame’ dé perfecte film voor je! De film gaat over Meghan Miles, ze is verslaggeefster maar wil graag nieuwslezeres worden. Deze droom komt in gevaar wanneer ze door een onenightstand in het centrum van LA wakker wordt zonder telefoon, auto of geld. Uiteindelijk heeft ze 8 uur de tijd om op sollicitatiegesprek te komen en maakt ze heel veel (hilarische) momenten mee…

De film ‘Chef’ keek ik een week geleden en is een heerlijke goodfeel movie waar je gegarandeerd zin in eten van krijgt. De film gaat over chef Casper die na een aanvaring met zijn baas besluit op te stappen. Hij vertrek samen met zijn ex-vrouw en kind naar Miami voor een kort bezoekje en besluit daar na aandringen van zijn ex-vrouw een kantinewagen op te knappen en vanuit daar heerlijk eten te verkopen…

De film ‘The Devils Own’ is al een behoorlijke oude film en verteld het verhaal van terrorist Frankie McGuire, een lid van IRA. Hij vertrekt naar New York om daar luchtdoelrakketten te gaan kopen en verblijft bij een Ierse agent en gezin in huis. Deze agent weet eigenlijk helemaal niet wie hij in huis heeft gehaald en langzaam maar zeker ontstaan er steeds meer problemen waardoor de ware identiteit van Frankie aan het licht komt…

Ten slotte keek ik nog een makkelijke ‘wegkijk film’, een heerlijk romantische/drama film, namelijk: Bounce. Deze film gaat over Buddy die zijn vliegticktet ruilt met een medepassagier zodat Greg op tijd thuis kan zijn bij zijn gezin alleen het vliegtuig stort neer. Buddy voelt zich erg schuldig en besluit na een tijd de weduwe van Greg op te zoeken en al snel krijgen de twee gevoelens voor elkaar…

Dit waren mijn serie, film en docu tips, mocht je zelf ook nog een leuke tip weten laat dit dan vooral even weten bij de comments.

5 Comments on Mijn favo series, films & docu’s #7

 1. Manon
  22 augustus 2014 at 15:44 (6 jaar ago)

  Super leuke series zitten er tussen!

  Beantwoorden
 2. Jana
  23 augustus 2014 at 22:02 (6 jaar ago)

  Ik ken enkel orange is the new black :) Ook een van mijn favoriete series :)

  Beantwoorden
 3. Amalia Carter
  23 juli 2020 at 03:00 (3 weken ago)

  Hi! I’m a Spanish Single Mom living in Philadelphia, I found your article to be soooo Usefull!

  Beantwoorden
 4. Alison Smith
  28 juli 2020 at 03:49 (3 weken ago)

  Lifecell actually helps fade away wrinkles and fine lines around the eyes. Even though it takes some time to show visible effects, it does work. Also, the company has lots of other products in their range like eye creams, cleansers and a plumping treatment which are of the same quality and which also have no side effects. There could be a chance that they might not be suitable for all skin types so if you have any skin allergies, you should use them with care.

  Beantwoorden
 5. Jacki Zullinger
  11 augustus 2020 at 09:15 (4 dagen ago)

  I just want to say I am very new to blogging and seriously loved your page. Likely I’m going to bookmark your blog post . You actually have impressive articles. Thank you for sharing with us your web site.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *