Make-up waar ik niet meer “zonder” kan

Oké de titel klinkt misschien een beetje dramatisch, zonder staat ook niet voor niets tussen aanhalingstekens, maar toch zijn er make-up producten in mijn stash waar ik liever niet meer zonder wil/kan. Het zijn producten die ik met heel veel liefde gebruik en met net zoveel liefde weer opnieuw koop wanneer deze op zijn. Benieuwd welke producten dit zijn, scroll dan maar snel naar beneden…

makeup1

En dit zijn ze dan, hoogstwaarschijnlijk heb je deze producten al wel eens voorbij zien komen op mijn site. Tja, ze zijn nou eenmaal favoriet! Deze producten gebruik ik veel en vaak en 9 van de 10 keer gebruik ik ze voor mijn dagmake-up look. Wat mij opviel is dat deze geliefde producten óf redelijk prijzig óf lekker budget zijn, eigenlijk zit alleen de L’Oreal mascara een beetje ertussenin qua prijs.

makeup11

Dit is mijn geliefde MAC Sheertone blush in de kleur ‘Pink Swoon’. Deze blush heb ik al behoorlijk lang, namelijk al drie jaar. Wauw! En wat misschien nog wel indrukwekkender is, is dat ik deze blush toch bijna een jaar lang meerdere malen per week gebruik en dat ik nog steeds geen ‘pan’ heb geraakt. De blush is dus heel zuinig in gebruik. Verder is de blush redelijk goed gepigmenteerd en helemaal perfect voor een dagelijkse look. De kleur is mat roze met een koele ondertoon wat goed samen gaat met veel van mijn looks.

makeup10

Niet echt een make-up product maar wel een zeer geliefde tool, mijn ‘Bdellium precision kabuki kwast’. Een geweldige kwast die ervoor zorgt dat ik mijn make-up flawless aan kan brengen in een mum van tijd. De haartjes zijn heerlijk zacht en vallen totaal niet uit. Deze kwast heb ik al een geruime tijd en is wat mij betreft een zeer goede aankoop geweest!

makeup8

Een tijdje geleden was mijn huid zeer onrustig en had ik veel last van puistjes, ook konden de donkere kringen onder mijn ogen wel wat make-up gebruiken. Daarom kocht ik de ‘MAC Pro Longwear Concealer’, een fantastisch product die een goede dekking heeft zonder ‘cakey’ te worden. Ook is de kleur heel licht en daardoor een perfecte match met mijn eigen huidskleur. Enige nadeel is dat door de pompflacon (wel erg hygiënisch) dit product slecht te doseren is waardoor ik bijna ieder keer wat te veel pak.

makeup7

Ben je op zoek naar dé perfecte roze lipgloss, dan is de NYX Mega Shine Lip Gloss in de kleur ‘Salsa’ vast en zeker iets voor jou. Sowieso vind ik de Mega Shine Lip Gloss van NYX erg fijn en de kleur ‘Salsa’ heb ik inmiddels drie keer opnieuw gekocht. Deze lipgloss geeft mijn lippen een subtiele glans in een roze kleur en heeft een redelijke houdbaarheid. Ook is de kleur goed te combineren met verschillende kleuren ooglooks.

makeup6

Ook kan ik niet meer zonder MAC Paint Pot in de kleur ‘Painterly’, dit is een perfecte basis voor op je oogleden. De kleur is nude en past goed bij mijn eigen tint. Dit product heeft een matte finish en is daardoor heel goed te combineren met zowel matte als glitterige oogschaduw kleuren. Ook merk ik dat mijn oogschaduw aanzienlijk mooier en langer blijft zitten.

makeup5

Over het volgende product heb ik al zo vaak geschreven, ik ben echt een enorme fan van de ‘Liquid Eyeliner pen’ van H&M. Dit product heb ik al heel vaak weer opnieuw gekocht en is voor mij de perfecte eyeliner waar ik de mooiste en strakste lijntjes mee kan trekken. Ik kan echt niet meer zonder deze eyeliner en ik hoop van harte dat H&M dit product nooit uit het assortiment gaat halen…

makeup4

Ook over de ‘L’Oreal Volume Million Lashes So Couture’ mascara heb ik al lovend geschreven. Deze mascara geeft een prachtig effect aan mijn wimpers en nu na nog wat langer gebruik vind ik de mascara nog fijner. De mascara heeft een mooi intens zwarte kleur en geeft mijn wimpers lengte en volume. Als binnenkort deze mascara op is zal ik deze zeker opnieuw kopen, tenzij er uiteraard een nieuwe voorbij komt die nog beter is.

makeup3

Dat dit product door mij geliefd is, dat hoef ik jullie eigenlijk niet te vertellen want dat kunnen jullie ook zelf wel zien. Dit is een MAC oogschaduw in een mat bruine kleur die ik (bijna) dagelijks gebruik voor het inkleuren van mijn wenkbrauwen. Deze kleur (waarvan ik de naam niet weet) past heel goed bij mijn haarkleur doordat er een klein beetje een rode ondertoon inzit. Binnenkort moet ik maar eens gewapend met dit potje oogschaduw langs de MAC counter, hopelijk kunnen ze mij vertellen welke kleur het is en dan ook meteen maar een nieuwe aanschaffen!

makeup2

Ten slotte de beste BB cream aller tijden, voor mij in ieder geval! Dit is de ‘Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster’ en is niet goedkoop maar elke cent dubbel en dwars waard. Deze BB cream heeft een perfecte dekking, een mooie glans en matched goed bij mijn tint. Inmiddels is deze tube bijna op en ga ik dit product voor de derde keer kopen…

Dit zijn de producten waar ik niet meer “zonder” kan, welke producten zijn bij jou heel geliefd en blijf je keer op keer kopen?

 

 

Dit vind je vast ook leuk...

12 Comments on Make-up waar ik niet meer “zonder” kan

 1. Martina
  9 juli 2014 at 06:46 (6 jaar ago)

  Mooie producten, die eyeliner van de h&m vind ik ook erg fijn!

  Beantwoorden
 2. Beautydagboek
  9 juli 2014 at 09:04 (6 jaar ago)

  De megashine lipgloss van NYX is inderdaad heel fijn! Ook ben ik benieuwd naar de BB cream, maar vind hem net iets te duur om uit te proberen :).

  Beantwoorden
 3. Kimberly
  9 juli 2014 at 10:20 (6 jaar ago)

  Die BB cream heb ik ook en kan ook echt niet meer zonder, wat een topper is dit zeg!!

  Beantwoorden
 4. IsabellaEliane
  9 juli 2014 at 12:03 (6 jaar ago)

  Leuk om te zien ! Ik kan niet meer zonder het wenkbrauwpotlood van de Hema, de mascara’s van Miss Sporty of NYC en m’n nude lippenstift van Essence !
  Ik ben nu wel benieuwd geworden naar die eyeliner van de H&M.

  X

  Beantwoorden
 5. Mariska
  9 juli 2014 at 12:18 (6 jaar ago)

  Mooie producten :) Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd naar die mascara.

  Beantwoorden
 6. Mandy
  9 juli 2014 at 13:28 (6 jaar ago)

  Mooie producten gebruik je. De mac blush is wel heel erg zuinig in gebruik, fijn.

  Beantwoorden
 7. Miranda
  9 juli 2014 at 15:21 (6 jaar ago)

  Wat een prachtige producten gebruik je, erg leuk om te zien.

  Beantwoorden
 8. Melissa Charlotte
  9 juli 2014 at 18:07 (6 jaar ago)

  Lijken me allemaal hele fijne producten. De So Couture mascara vind ik sowieso ook heel fijn.

  Beantwoorden
 9. Axelle
  9 juli 2014 at 21:22 (6 jaar ago)

  heel fijne producten! ik heb dezelfde concealer maar dan in een tube!

  Beantwoorden
 10. Emma
  10 juli 2014 at 14:56 (6 jaar ago)

  ziet er uit als een fijne set producten!
  Die blush, zo mooi!

  Beantwoorden
 11. Jana
  10 juli 2014 at 17:32 (6 jaar ago)

  Wat een mooie producten! De concealer van MAC is inderdaad heel moeilijk om te doseren!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *