Najaarstrend 2012: Opvallende lippen!

Dit seizoen zie je niet alleen opvallende eyeliner maar ook opvallende lippen. Geef dit najaar je lippen een opvallende kleur en hou de rest van je make-up rustig. Ik zag een heleboel lippkleuren voorbij komen van knallend roze tot dieprood en alles daar tussenin. Ik vind het een super leuke trend en is ook nog eens ideaal als je ‘s ochtends niet zo veel tijd hebt voor je make-up. Op de volgende pagina vind je wat inspiratie, tips & trucs en een verzameling van mooie lipproducten…

Hieronder zie je mijn favoriete kleuren en zoals je kunt zien hebben de lipsticks ook allemaal een andere finish. Van glanzend tot mat en vooral het laatste is heel erg trendy op dit moment. Ik vind vooral de twee roze kleuren te gek!

Nog wat tips & trucs voor gekleurde lippen:

 • Voordat je begint met het stiften van je lippen is het het mooist als je kleine velletjes verwijdert. Doe je dit niet dan ga dit heel goed zien wanneer je de lipstick hebt aangebracht. Velletjes kun je heel gemakkelijk met scrub (suiker en wat olijfolie) of met een tandenborstel verwijderen.
 • Heb je wat gelige tanden en maakt je dit onzeker maar wil je wel graag lipstick dragen, kies dan voor een lipstick ben een blauwige ondertoon. Blauw laat geel optisch witter lijken…
 • Er zijn verschillende manieren om je lipstick zo lang mogelijk op je lippen te laten zitten. Bijvoorbeeld, kleur eerst je lippen in met een lippotlood in dezelfde tint en ga er daarna met je lipstick overheen.
 • Of breng je lipstick laagje voor laagje aan en hap in de tussentijd op een tissue en poeder je lippen af.
 • Met een klein kwastje kun je lipstick een stuk preciezer aanbrengen. Wat ik altijd doe is eerst de randjes van mijn lippen en daarna kleur ik de rest van mijn lippen in.
 • Heb je smalle lippen kies dan voor lichte kleuren lipstick en bij grote volle lippen kies je voor wat meer opvallende kleuren.
Hieronder zie je wat mooie kleuren lipstick, van budget tot wat duurder…

Wat vind jij van deze beautytrend, doe jij er al aan mee of hou jij je lippen liever wat rustiger?

29 Comments on Najaarstrend 2012: Opvallende lippen!

 1. Axelle
  19 oktober 2012 at 09:48 (8 jaar ago)

  wauw i love this trend , heb zelf ook veel lipsticks in verschillende kleuren en hou ervan ermee te spelen en combineren met outfits !

  Beantwoorden
 2. MarCreaties
  19 oktober 2012 at 09:55 (8 jaar ago)

  Een neutrale kleur vind ik wel mooi, maar verder houd ik mijn lippen het liefst wat rustiger! :)

  Beantwoorden
 3. Anneke
  19 oktober 2012 at 09:57 (8 jaar ago)

  Ik vind het een erg leuke trend. Nu heb ik zin om lipsticks te kopen!

  Beantwoorden
 4. Diana
  19 oktober 2012 at 10:01 (8 jaar ago)

  Mooie kleuren. Ik zou alleen, wanneer je echt volle lippen hebt, geen donkere kleur gebruiken vanwege het Donald Duck gehalte wat je dan creƫert.

  Beantwoorden
 5. Vera
  19 oktober 2012 at 10:13 (8 jaar ago)

  Ik houuu van felle lipsticks :)

  Beantwoorden
 6. Joyce
  19 oktober 2012 at 10:53 (8 jaar ago)

  Ik hou niet zo van fel haha, maar zeker een keer proberen met uitgaan ofzo!

  Beantwoorden
 7. Esmay
  19 oktober 2012 at 11:23 (8 jaar ago)

  Yay! Me likes velle lippen!

  Beantwoorden
 8. Maaike
  19 oktober 2012 at 11:26 (8 jaar ago)

  Leuke trend, maar ik doe er niet aan mee ^^
  Lipstick staat mij al niet zo & opvallende kleuren dan dus al helemaal niet :(

  Beantwoorden
 9. Moniek
  19 oktober 2012 at 11:48 (8 jaar ago)

  Leuke trend :D I like felle lippen!

  Beantwoorden
 10. Kimberly
  19 oktober 2012 at 11:49 (8 jaar ago)

  De eerste foto die lipkleur vind ik geweldig! Ik hou wel van felle lippen.

  Beantwoorden
 11. lisanneleeft
  19 oktober 2012 at 12:10 (8 jaar ago)

  Dit zou ik zelf niet zo gauw dragen,. maar de eerste foto vind ik prachtig!

  Beantwoorden
 12. Lie
  19 oktober 2012 at 13:12 (8 jaar ago)

  Leuk, alleen niet voor mij. En door glans lijken je lippen groter, dus als je smalle lippen hebt, gebruikt dan langs, en met dikke lippen kies je voor mat.

  Beantwoorden
 13. Bianca
  19 oktober 2012 at 13:30 (8 jaar ago)

  Ik vind de eerste roze kleur echt heeeel mooi :)

  Beantwoorden
 14. Femke
  19 oktober 2012 at 15:57 (8 jaar ago)

  Ik vind vooral van die matte roze neon lippen echt heel mooi!

  Beantwoorden
 15. Sacha
  19 oktober 2012 at 16:20 (8 jaar ago)

  Ik ben gek op deze trend. Lippenstift kan ook zo veel aan je look toevoegen. Vooral felroze, oranjerood, donkerrood en klassiek rood vind ik mooi. Dan heb ik al bijna alle kleuren gehad of niet? Haha :)

  Beantwoorden
 16. Sara
  19 oktober 2012 at 16:27 (8 jaar ago)

  Yes, helemaal mijn ding! :)

  Beantwoorden
 17. Tirza
  19 oktober 2012 at 16:28 (8 jaar ago)

  brr… niet mijn type… hou niet zoveel van iets op mijn lippen dragen en mijn lippen drogen ook heel snel uit. het liefste vaseline of lipgloss. ik heb de laatste tijd wel iets meer met lippenstift en ik kan wat beter tegen die iets zachtere lippenstift maar ook omdat ik vrij lichte lippen heb, valt het al snel heel erg op, bij oogmake-up en fashion hou ik er wel van om op te vallen, maar bij lippenstift liever niet… togg blijft het me wel een klein beetje aantrekken, maar niet voor mij. ik vind die eerste lippenstift (van het eerste plaatje) het leukste ;dd

  Beantwoorden
 18. Lies
  19 oktober 2012 at 19:53 (8 jaar ago)

  Ik vind het een hele leuke trend, want ik hou er zeker wel van om fellere kleurtjes op de lippen te doen.

  Beantwoorden
 19. Jana
  19 oktober 2012 at 20:17 (8 jaar ago)

  Zo fel roze lippen zijn wel mooi ^^ x

  Beantwoorden
 20. Shelly
  19 oktober 2012 at 20:25 (8 jaar ago)

  Ik doe hier Zeker aan mee! Van oranje, naar roze, naar felrood! Alles kan =)

  Beantwoorden
 21. Cynthiiaa
  19 oktober 2012 at 22:44 (8 jaar ago)

  Oh my, heftige lippen staat zo ontzettend leuk! Lady Danger mag dus weer uit de kast!

  Beantwoorden
 22. Myrthe
  20 oktober 2012 at 11:46 (8 jaar ago)

  Jaaa, me likes! Zo’n leuke trend :)

  Beantwoorden
 23. kitkatje
  20 oktober 2012 at 22:46 (8 jaar ago)

  Ik krijg helemaal de kriebels bij de eerste foto!

  Beantwoorden
 24. Janaika
  23 oktober 2012 at 17:36 (8 jaar ago)

  waaauw, die eerste roze. <3

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *