Najaarstrend 2012: Opvallende lippen!

Najaarstrend 2012: Opvallende lippen!

Dit seizoen zie je niet alleen opvallende eyeliner maar ook opvallende lippen. Geef dit najaar je lippen een opvallende kleur en hou de rest van je make-up rustig. Ik zag een heleboel lippkleuren voorbij komen van knallend roze tot dieprood en alles daar tussenin. Ik vind het een super leuke trend en is ook nog eens ideaal als je ’s ochtends niet zo veel tijd hebt voor je make-up. Op de volgende pagina vind je wat inspiratie, tips & trucs en een verzameling van mooie lipproducten…

Hieronder zie je mijn favoriete kleuren en zoals je kunt zien hebben de lipsticks ook allemaal een andere finish. Van glanzend tot mat en vooral het laatste is heel erg trendy op dit moment. Ik vind vooral de twee roze kleuren te gek!

Nog wat tips & trucs voor gekleurde lippen:

  • Voordat je begint met het stiften van je lippen is het het mooist als je kleine velletjes verwijdert. Doe je dit niet dan ga dit heel goed zien wanneer je de lipstick hebt aangebracht. Velletjes kun je heel gemakkelijk met scrub (suiker en wat olijfolie) of met een tandenborstel verwijderen.
  • Heb je wat gelige tanden en maakt je dit onzeker maar wil je wel graag lipstick dragen, kies dan voor een lipstick ben een blauwige ondertoon. Blauw laat geel optisch witter lijken…
  • Er zijn verschillende manieren om je lipstick zo lang mogelijk op je lippen te laten zitten. Bijvoorbeeld, kleur eerst je lippen in met een lippotlood in dezelfde tint en ga er daarna met je lipstick overheen.
  • Of breng je lipstick laagje voor laagje aan en hap in de tussentijd op een tissue en poeder je lippen af.
  • Met een klein kwastje kun je lipstick een stuk preciezer aanbrengen. Wat ik altijd doe is eerst de randjes van mijn lippen en daarna kleur ik de rest van mijn lippen in.
  • Heb je smalle lippen kies dan voor lichte kleuren lipstick en bij grote volle lippen kies je voor wat meer opvallende kleuren.
Hieronder zie je wat mooie kleuren lipstick, van budget tot wat duurder…

Wat vind jij van deze beautytrend, doe jij er al aan mee of hou jij je lippen liever wat rustiger?