Bourjois Vernis So Laque Glossy + Easy Nail Art kit

Dit voorjaar heeft Bourjois een erg leuke en creatieve collectie, tenminste dat is wat ik vind. Laatst liet ik al nep tattoo’s aan jullie zien en deze vielen bij mij, maar volgens mij ook bij jullie, erg in de smaak. Naast dit leuke product hebben ze uiteraard nog meer nieuwe spulletjes in het assortiment, waaronder de ‘Vernis So Laque Glossy’ en de ‘Easy Nail Art Kit’. Beide producten heb ik ontvangen en uiteraard getest & geswatched. Hieronder kun je het resultaat zien en lezen…

De lakjes hierboven horen bij de ‘Rendez-Vouz a Paris’ collectie en bevatten acht nieuwe kleuren nagellak, de zogenaamde: So Laque Glossy nagellak. Deze lakjes hebben een extreme glans door de vernieuwende formule met vinyl. Ook vind je in deze collectie de ‘Easy Nail Art kit’, maar daar kom ik zo op terug. Nu eerst de lakjes…

De acht nieuwe kleuren nagellak zijn geïnspireerd op de laatste modetrends van de lente 2013. De lakjes hebben een supersterke glossy formule en de vinyl zorgt voor een flinke glans met een spiegeleffect. Ook bevat de nagellak een ‘anti-chip’ hars waardoor je 10 dagen lang kunt genieten van chipvrije nagels, tenminste dat is de belofte!

Ik ontving de kleuren (van links naar rechts): 05 Taupe Modele, 06 Adora-bleu en 07 Coton sur ton.

Hier draag ik de kleur ’07 Coton sur ton’, een witte nagellak die vrij transparant is. Hier draag ik drie laagjes en zoals je kunt zien zie je nog steeds mijn nagels er doorheen.

Hierboven de kleur ’06 Adora-Bleu’, een prachtige lichtblauwe kleur die mij doet denken aan een mooie zonnige dag zonder bewolking. Hier draag ik twee laagjes en zoals je kunt zien heeft dit lakje een super goede dekking. Prachtig!

Ten slotte nog de kleur ’05 Taupe modele’, die ik eerder grijs vind dan echt taupe. Ondanks dat vind ik het wel een hele mooie kleur, ook al vind ik de tint niet heel erg passend bij het voorjaar. Hier draag ik twee laagjes en de dekking is op zich oké, ook al had er nog wel een derde laagje op gemogen.

De Bourjois Vernis So Laque Glossy zijn hele fijne lakjes om mee te lakken, dit komt voornamelijk door de fijne brede kwastjes. Helaas klopt de belofte van tien dagen niet, na drie dagen begonnen de lakjes toch hier en daar wel een beetje te chippen. Toch ben ik zeker niet ontevreden, drie dagen is namelijk voor mijn doen behoorlijk lang.

Bourjois Vernis So Laque Glossy kosten €8,49 per stuk

Omdat Parijs en kunst bij elkaar horen, heeft Bourjois de nail art kit uitgebracht en dit deden ze in samenwerking met nail art star en blogger ‘Pshiiit’. Met dit kitje is het super eenvoudig om in een mum van tijd een originele en grafische manicure te maken. Het kitje bevat 92 zwarte stickers met o.a. knoopjes, sterren en zwaluwen. Een velletje met 30 sjabloontjes en ten slotte een rolletje zilverdraad van 7 mm waarmee je een kleurige manicure kunt benadrukken.

Op de achterkant vind je een duidelijke beschrijving hoe je dit kitje kunt gebruiken…

Dit is de inhoud van het kitje en zoals je kunt zien kun je hier heel wat nail art creaties mee maken…

Ook ik deed een poging en dit is het resultaat! Binnenkort laat ik jullie nog meer creaties zien, ik vond het namelijk super leuk om te doen. Het is inderdaad best makkelijk (beetje gepriegel) en het resultaat valt zeker niet tegen.

De Easy Nail Art kit kost €7,99

De collectie ‘Rendez-vous a Paris van Bourjois is vanaf nu verkrijgbaar bij parfumerieën en drogisterijen. Wat vind jij van deze collectie?

32 Comments on Bourjois Vernis So Laque Glossy + Easy Nail Art kit

 1. Olga
  17 april 2013 at 15:29 (7 jaar ago)

  Didier blauwe is echt heel mooi, en dekkend! En leuk hoe je dat strikje er op kan doen. Leuk hoe je het hebt gemaakt. Ik ga het setje denk ik ook kopen. Xx

  Beantwoorden
  • Olga
   17 april 2013 at 15:30 (7 jaar ago)

   Ik bedoelde ‘die’

   Beantwoorden
 2. Eline
  17 april 2013 at 16:49 (7 jaar ago)

  Mooie lakjes, vooral de blauwe, en die nail art is schattig!

  Beantwoorden
 3. Kiki love zayn
  17 april 2013 at 16:50 (7 jaar ago)

  Best mooie lakjes vooral de blauwe taupe kleur
  Vind ik mooi niet dat het heel erg op taupe
  Lijkt maar alsnog
  Mooi artikel

  Beantwoorden
 4. Deb
  17 april 2013 at 17:01 (7 jaar ago)

  Adora-Bleu is prachtig! Doet me ineens denken aan Griekenland!

  Beantwoorden
 5. Kirsten
  17 april 2013 at 17:54 (7 jaar ago)

  Erg mooie lakjes (: die stickers zijn ook leuk!

  Beantwoorden
 6. kitkatje
  17 april 2013 at 17:56 (7 jaar ago)

  leukleuk

  Beantwoorden
 7. Axelle
  17 april 2013 at 18:06 (7 jaar ago)

  dat blauwe lakje is echt supermooi!

  Beantwoorden
 8. Kimberly
  17 april 2013 at 18:59 (7 jaar ago)

  Zo leuk met dat strikje! Ik ben benieuwd naar je andere creaties

  Beantwoorden
 9. Amy
  17 april 2013 at 19:02 (7 jaar ago)

  Adora-Bleu was eigenlijk het enige lakje waar ik interesse in had dus ik ben erg blij dat hij zo goed meevalt!

  Beantwoorden
 10. Marjolein
  17 april 2013 at 19:50 (7 jaar ago)

  Aw, wat schattig met die stickertjes op je nagel :D ik vind het blauwe kleurtje echt heel leuk!

  Beantwoorden
 11. Melanie
  17 april 2013 at 20:57 (7 jaar ago)

  Leuke kleurtjes en nailart! Die blauwe lak vind ik tof.

  Beantwoorden
 12. Mandy
  17 april 2013 at 21:14 (7 jaar ago)

  Wat een leuk probeerseltje. Ik vind de blauwe lak erg mooi. Ik vroeg me wel af of de lak 3 dagen bleef zitten met of zonder base- en topcoat?

  Beantwoorden
 13. Edith
  17 april 2013 at 21:45 (7 jaar ago)

  Mooie kleurtjes en leuke nailart!

  Beantwoorden
 14. Bianca
  17 april 2013 at 23:05 (7 jaar ago)

  Mooie spulletjes, vooral dat lichtblauwe lakje vind ik erg mooi :)

  Beantwoorden
 15. Myrthe
  18 april 2013 at 15:44 (7 jaar ago)

  Wauw ik vind de blauwe kleur echt geweldig, en wauw stickertjes (:

  Beantwoorden
 16. Lieze
  18 april 2013 at 17:16 (7 jaar ago)

  Die blauwe lak is echt gewoon PRACHTIG ! :)

  Beantwoorden
 17. GuQin
  16 juli 2020 at 04:36 (3 weken ago)

  Very good written post. It will be beneficial to anybody who employess it, as well as myself. Keep up the good work – for sure i will check out more posts.

  Beantwoorden
 18. Hairstyles
  16 juli 2020 at 05:46 (3 weken ago)

  Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have really loved browsing your weblog posts. After all I抣l be subscribing in your feed and I’m hoping you write again soon!

  Beantwoorden
 19. aOYJu
  28 juli 2020 at 12:08 (1 week ago)

  235280 404785Can you give me some suggestions for piece of software writing? 161210

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *