Hema Long Lasting Colour + Caring Topcoat

Steeds vaker ga ik voor kleur op de lippen. Ik vind het mooi om mijn ooglook rustig te houden en de nadruk te leggen op mijn mond. Toch hebben gekleurde lippen een nadeel, je moet namelijk vaak gedurende de dag je lippen blijven bijwerken. Op zich is dit niet een heel groot probleem maar je bent natuurlijk niet continu in de gelegenheid omdat te doen. Daarom hou ik wel van long lasting lipproducten. Hema heeft sinds kort 8 nieuwe ‘Long Lasting Colour’ met een daarbij behorende’ Caring Topcoat’. Tijd om deze eens uit te testen, zijn ze namelijk echt long lasting en hoe zijn ze verder?

Dit zijn ze, de Long Lasting Colour en de Caring Topcoat. Beide producten worden trouwens los van elkaar verkocht dus je hoeft ze niet per se met elkaar te combineren, ook al vind ik dat wel een aanrader. De verpakkingen zien er simpel uit en wat mij betreft ‘echt Hema!’.

Hieronder zie je de Long Lasting Colour in de kleur ‘108’, jammer dat het lipproduct geen naam heeft, ik vind nummers altijd zo ‘niets zeggend’. Het is in ieder geval een dieprode kleur. Zo op het eerste gezicht lijkt dit een lipgloss, dit is het niet. Het is echt wel een soort van lipstick/stain, de kleur is enorm goed gepigmenteerd en trekt als ware ook in je lippen waardoor die natuurlijk long lasting wordt.

Persoonlijk vind ik de applicator heel fijn werken, ik kan heel nauwkeurig mijn lippen voorzien van een mooie rode kleur zonder uit te schieten. Gelukkig maar, want uitschieters kunnen zorgen voor rode vlekken gezien die vrij snel ‘in de huid trekt’. Hieronder zie je de kleur en zoals je kunt zien is de kleur mat, helemaal trendy.

Hieronder draag ik de kleur op mijn lippen en zoals je kunt zien heeft de Long Lasting Colour een hele matte finish. De lipstick/stain voelt niet heel fijn aan mijn lippen, een beetje een droog trekkerig gevoel. Maar, samen met de ‘Caring Topcoat’ voelt het een stuk aangenamer. Het droge gevoel gaat meteen weg, daarom zou ik beide producten willen aanraden zodat je het kunt combineren…

De Caring Topcoat is een transparante stick die je over je lipstick/stain aan kunt brengen. Het product werkt heel fijn, doordat de stick vrij smal is. De Caring Topcoat voelt meteen heel prettig aan op mijn lippen, heel verzorgend en voedend. Het zorgt er ook voor dat je lippen meer gaan glanzen en zelf vind ik dit een erg mooi effect. Hieronder heb ik de Long Lasting Colour geswatched met daaroverheen de Caring Topcoat. Om te testen of dit product tegen een stootje kan heb ik een tijdje mijn arm onder de kraan gehouden. Zoals je kunt zien zit de swatch er nog perfect op!

Hieronder een foto van mijn lippen met de Long Lasting Colour in combinatie met de Caring Topcoat, zoals je ziet glanst het meer. Nu zijn jullie natuurlijk ook erg benieuwd geworden hoe long lasting dit product eigenlijk is. In de ochtend bracht ik de Long Lasting aan op mijn lippen en gedurende dag heb ik af en toe even de Caring Topcoat aangebracht omdat deze wel redelijk snel verdwijnt als je drinkt en eet. De Caring Colour daarentegen blijft super goed zitten en kan toch echt wel zeggen dat die minimaal 5 uur lang perfect op mijn lippen heeft gezeten. Het is dus duidelijk dat de Hema niet liegt over dit product, het is inderdaad ‘long lasting’ en misschien is dat nog wel een understatement…

Zoals jullie hebben kunnen lezen ben ik heel enthousiast over deze twee producten. Ben jij op zoek naar een long lasting lipproduct voor een klein prijsje dan zou ik zeker even een kijkje nemen bij Hema. De Long Lasting Colour kost โ‚ฌ4,- en de Caring Topcoat โ‚ฌ3,-.

118 Comments on Hema Long Lasting Colour + Caring Topcoat

 1. Femke
  20 februari 2013 at 11:20 (10 jaar ago)

  Wow, deze lijken heel veel op bepaalde lipproducten van Max Factor. Had ik beter bij de Hema kunnen halen, veel goedkoper ๐Ÿ˜‰

 2. martina
  20 februari 2013 at 11:23 (10 jaar ago)

  super kleurtje!
  ik heb al in de winkel gekeken bij de andere kleuren, ik was op zoek naar een mooie matte roze kleur, maar toch vond ik de rest niet zo mooi als deze… of heel erg frosty en daar ben ik niet echt van!
  helaas ๐Ÿ˜‰

 3. Ashleey
  20 februari 2013 at 11:27 (10 jaar ago)

  Prachtig kleurtje en hij staat je zo goed

 4. Miranda
  20 februari 2013 at 11:32 (10 jaar ago)

  Wat een mooie kleur ;D

 5. Kirsten
  20 februari 2013 at 11:39 (10 jaar ago)

  Prachtig!

 6. Tessa
  20 februari 2013 at 11:41 (10 jaar ago)

  Dat ziet er goed uit!

 7. Michelle
  20 februari 2013 at 11:42 (10 jaar ago)

  Wow leuke producten! Ga binnenkort maar eens naar de Hema!
  Klein vraagje, geeft de kleur niet af op de topcoat? Of hoe moet ik me dat voorstellen?

 8. femketje
  20 februari 2013 at 12:18 (10 jaar ago)

  ik vind ‘m mat echt gorgeous!

 9. Myrthe
  20 februari 2013 at 12:26 (10 jaar ago)

  Wauw heel erg mooi, en klinkt ook goed!

 10. Esther - Mango Sorbetto
  20 februari 2013 at 12:43 (10 jaar ago)

  Dit is hetzelfde principe als de L’Oreal Infaliable lipsticks. Die hebben ook een hele matte droge lipstick en zo’n aparte balm voor erover. Bleef inderdaad heel goed zitten maar mn lippen droogden toch wel heel snel uit en dan kreeg ik velletjes en zag het er niet uit haha best zonde, zeker omdat je daar zo’n 10 keer meer voor betaald dan bij Hema haha deze kleur staat je prachtig trouwens.

 11. Kimberly
  20 februari 2013 at 13:07 (10 jaar ago)

  Dit ziet er goed uit! De kleur vind ik zelf ook erg mooi, snel dus eventjes kijken bij de hema! Ik vind het echt fijn dat de kwaliteit van de hema make-up producten steeds beter word!

 12. Tedje
  20 februari 2013 at 13:17 (10 jaar ago)

  Ziet er heel goed uit!! Heb al meer positieve verhalen gehoord.

 13. Chantal
  20 februari 2013 at 13:44 (10 jaar ago)

  Hij ziet er goed uit en klinkt ook erg fijn. Denk dat ik binnenkort toch even langs de Hema moet.

 14. LounaBeauty/ Milou
  20 februari 2013 at 14:03 (10 jaar ago)

  Wauw,, heel mooi!!! Echt heel mooi op je lippen hoor.

 15. Charile
  20 februari 2013 at 15:13 (10 jaar ago)

  Heel mooi!

 16. Axelle
  20 februari 2013 at 15:13 (10 jaar ago)

  echt een heel mooie kleur , heb hem vorige week gezocht in de hema , maar deze was helaas uitverkocht !

 17. Eva
  20 februari 2013 at 16:04 (10 jaar ago)

  gaaf, ik heb ze ook aangeschaft en ben helemaal fan van ze

 18. Lieze
  20 februari 2013 at 16:42 (10 jaar ago)

  prachtige kleur !

 19. Dat Zit Wel Snor
  20 februari 2013 at 16:59 (10 jaar ago)

  Etos heeft ook zoยดn soort variant. Deze heet lip paint. Ik vind die heel fijn werken. Blijft bijna heel de dag zitten.

 20. Romy
  20 februari 2013 at 19:00 (10 jaar ago)

  Wauw super mooie kleur! Ik hou super veel van rode lipproducten dus deze is zeker het kopen waard! Liefs Romy

 21. Jana
  20 februari 2013 at 20:59 (10 jaar ago)

  Hij is zo mooi ๐Ÿ™‚ x

 22. Dilara
  21 februari 2013 at 20:18 (10 jaar ago)

  Aaah wat ziet ie er ontzettend fijn uit! Ik ga zeker eens een kijkje nemen bij de hema!

 23. Myrthe
  21 februari 2013 at 21:14 (10 jaar ago)

  Wat een mooi kleurtje! Lijkt me een heel fijn product.

 24. Marie
  23 februari 2013 at 15:01 (10 jaar ago)

  Ziet er echt heel erg mooi uit! ๐Ÿ™‚