SANS SOUCIS F/W LOOK 14/15 (Perfect Nails + Perfect Lips)

sans3

Nu 75 jaar geleden werd in het Duitse Baden-Baden het merk Sans Soucis opgericht. Ook al zie ik het merk af en toe voorbij komen op verschillende blogs, zelf heb ik nog niet veel van dit merk in mijn stash. Voor dit najaar heeft het merk een speciale collectie uitgebracht, namelijk: Glamorous Seduction. Deze collectie bestaat uit verschillende soorten make-up producten en ik testte de Perfect Nails en de Perfect Lips…

sans4sans5

Deze nieuwe look van Sans Soucis biedt natuurlijk ook een bijpassende lipstick. De lipstick is volgens het merk ongelooflijk crèmig, soepel en lang houdbaar en geeft een stralende satijnen look aan de lippen. De lipsticks bevatten vitamine E en houden vocht en conditie op peil. De zacht smeltende textuur van de lipsticks geven een langdurige briljante look aan de lippen.

Ik ontving de kleur ’34 Fruity Raspberry’, een roze/paars kleurige lipstick. De huls ziet er mooi en strak uit, less is more! De lipstick bevat 4 gram, een gemiddelde hoeveelheid voor een lipstick.

sans10sans8

De lipstick heeft een roze/paarse kleur en bevat, zoals je kunt zien aan de swatch hierboven, subtiele glittertjes wat zorgt voor een mooie glans. De lipstick is lekker romig en brengt daardoor goed aan. De pigmentatie is prima, er komt redelijk wat kleur vanaf. De lipstick voelt prettig aan op mijn lippen en heeft een vrij goede houdbaarheid. Een beetje drinken en eten overleefd het product wel maar na een aantal uren is het wel aan te raden om de lippen weer wat bij te werken. Ik vind deze lipstick erg fijn en ook de kleur spreekt mij heel erg aan.

Sans Soucis Perfect Lips 34 Fruity Raspberry €15,75

sans1sans2

Ook bevat deze collectie vier verschillende kleuren nagellak, ik ontving de kleuren: 180 Metallic Grey & 200 Glamorous Orchid, beide lakjes zijn trouwens limited edition. Volgens Sans Soucis zorgen de lakken voor een langdurige en een perfecte dekking.

De potjes nagellak zien er schattig uit, er zit ook maar 5 ml nagellak in. Misschien niet zo heel veel maar eerlijk gezegd heb ik nog nooit een nagellak helemaal opgemaakt. De kleuren zien er mooi uit, al spreekt ‘Glamorous Orchid’ mij toch wel net iets meer aan.

sans6

Dit is de kleur ‘180 Metallic Grey’, een grijze lak met een heleboel glittertjes. Een perfect lakje wat mij betreft voor de kerst. Het lakje bracht fijn aan, heeft een goede dekking en twee dunne laagjes waren voldoende. De nagellak droogt redelijk snel en blijft zo’n 2 dagen mooi op mijn nagels.

sans7

De kleur ‘200 Glamorous Orchid’ vind ik echt prachtig, al zou ik dit lakje waarschijnlijk alleen maar dragen tijdens de feestdagen. De kleur is heel mooi dieproze en bevat heel veel kleine glittertjes. Eigenlijk was één laagje al voldoende maar het lakje komt nog beter tot z’n recht door twee dunne laagjes aan te brengen. Ook dit lakje bracht prettig aan, droogde snel en bleef 2 dagen mooi op mijn nagels.

Sans Soucis Perfect Nails €5,75

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik erg tevreden over deze make-up producten van Sans Soucis. De producten uit de ‘Glamorous Seduction’ zijn te koop bij http://www.sans-soucis-shop.nl. Wat vind jij van deze producten?

79 Comments on SANS SOUCIS F/W LOOK 14/15 (Perfect Nails + Perfect Lips)

 1. Carien
  1 december 2014 at 09:19 (8 jaar ago)

  Wat een prachtige kleur lipstick!

 2. Floor
  1 december 2014 at 10:24 (8 jaar ago)

  Mooie lakjes!

 3. Layla
  1 december 2014 at 10:33 (8 jaar ago)

  ik heb deze ook en ik ben er erg blij mee… de lipstick vind ik prachtig

 4. femketje
  1 december 2014 at 13:00 (8 jaar ago)

  stunning lipstick 😀

 5. Mariska
  1 december 2014 at 14:44 (8 jaar ago)

  Oh vooral die laatste vind ik echt heel erg mooi!

 6. Dionne
  1 december 2014 at 15:01 (8 jaar ago)

  Dat rode nagellakje is mooi!

 7. Manon
  1 december 2014 at 19:57 (8 jaar ago)

  Wat een prachtige producten!