Romantische valentijn look

Romantische valentijn look

Voel jij de liefde ook in de lucht hangen? Ik wel, dat komt natuurlijk omdat het vandaag valentijnsdag is! Het afgelopen weekend maakte ik een hele roze ooglook en ik vond het een zeer geschikte look voor deze dag. Ik maakte foto’s van de look en het leek mij wel leuk om de foto’s met jullie te delen. Heb je trouwens een date vanavond en vind je deze look net iets te heftig? Ik maakte afgelopen zondag een make-up tutorial met een iets meer natuurlijke look, bekijk het hier. Scroll snel naar beneden voor mijn ‘roze ietwat heftige romantische look’….

Voor deze ooglook gebruikte ik mijn Coastal Scents ’think pink palette’. Dit palette gebruik ik eigenlijk bijna nooit en de kleuren vind ik ook meer geschikt voor blush dan voor op de ogen. Toch pakte ik wat roze kleuren en ging ik los op mijn oogleden. Om het ‘ik ben verkouden en daarom heb ik rode ogen’ effect te vermijden, combineerde ik het roze met grijze kleuren. Al met al vind ik het een geslaagde look en past perfect bij 14 februari…

Hier nog even een full face foto, zo kun je de look goed in het geheel zijn. Ik combineerde mijn roze ooglook met een roze blush, lekker veel highlighter en een mooie creamy roze lipgloss…

Chaos op mijn bureau, zo kun je een beetje zien welke producten ik gebruikte voor deze look. Wat vind jij van mijn look en draag je zelf ook wel eens roze oogschaduw?