Kapsel inspiratie voor een bruiloft!

Jullie hebben niets gemist hoor, ik ga niet trouwen. Maar aan het einde van deze maand heb ik een bruiloft en de jurk is gelukkig al in de pocket. Stiekem ben ik ook al een beetje aan het rondkijken naar een leuk kapsel, ik wil namelijk geen knotje in en ook mijn haren los is geen optie. Ik heb een ‘romantisch’ kapsel voor ogen, dit past uiteraard goed bij een bruiloft maar ook bij mijn jurk. En omdat dit wel een beetje de periode is dat mensen veel gaan trouwen en jij misschien ook wel een bruiloft in het vooruitzicht hebt, leek het mij leuk om wat ‘weddingproof’ kapsels te verzamelen en hieronder zie je het resultaat…

wedding14 wedding13 wedding12 wedding11 wedding10 wedding9 wedding8 wedding7 wedding6 wedding5 wedding4 wedding3 wedding2 wedding1

Ik denk dat jullie nu een goed beeld hebben van de kapsel die ik voor ogen heb. De komende tijd ga ik in ieder geval veel oefenen met mijn haar en hopelijk wordt het wat! Ook zal ik zeker een ‘Get ready with me’ op gaan nemen zodat jullie uiteindelijk de gehele look kunnen zien. Welke van de kapsels hierboven vind jij mooi voor een bruiloft?

 

Dit vind je vast ook leuk...

2 Comments on Kapsel inspiratie voor een bruiloft!

  1. Jana
    30 juli 2014 at 20:17 (5 jaar ago)

    Hele mooie kapsel, vooral in combinatie met een vlecht zo :) x

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *