Een kijkje in mijn leven #34

Ik blijf het zeggen maar de weken vliegen voor mijn gevoel voorbij. Heel bizar om te beseffen dat we alweer over de helft van het jaar zijn. De zomer is inmiddels echt begonnen en de voorspellingen zien er ook voor deze week zonnig uit. Veel van jullie hebben vast en zeker ook al vakantie en ik hoop dat jullie hier lekker van kunnen genieten. Dit jaar ga ik niet echt op vakantie maar halverwege september staat er wel een tripje naar Berlijn op de planning, nu al helemaal zin in! Maar laten we eerst maar eens gaan kijken naar mijn afgelopen weken…

ek501

Deze kaars van Rituals heb ik al een tijdje maar ik vond het zo zonde om deze aan te steken. Maar eerlijk is eerlijk, niet aansteken is ook best jammer. De geur is echt heerlijk en ik vind het ook heel leuk dat de tekst op het potje zichtbaar wordt zodra de kaars aan is.

ek602Laatst voegde ik weer wat nieuwe producten toe aan mijn shop, neem vooral een kijkje!

ek603

Even een selfie in de spiegel, ik ben gek op mijn witte maxi jurk. Ik vind de jurk niet alleen heel mooi, het is ook een super lekker comfi kledingstuk voor een warme zomerdag.

ek604

Ook maakte ik deze foto en plaatste ik op Instagram. Ik vroeg mij namelijk af of ik een crop top eigenlijk wel kan hebben? En dan heb ik het eigenlijk meer over mijn leeftijd, want tja kun je zoiets nog wel dragen als je 28 bent? Jullie reacties waren in ieder geval positief, toch durf ik het buitenshuis nog niet helemaal aan maar misschien moet ik het gewoon doen!

ek605

Ik vind dit schilderijtje van Ikea zo ontzettend leuk, lekker vrolijk!

ek606

Ik begin koken steeds leuker te vinden en mijn favoriete gerecht om te maken is pasta(saus). Elke keer probeer ik mijn pastasaus lekkerder te maken en dit doe ik uiteraard helemaal zonder pakje. Ook dit keer was de spaghetti geslaagd!

ek607

Vrolijke armcandy!

ek608

We wilden een keer weer naar de bios en het werd ‘The Fault in Our Stars’. Ze hadden een voorpremiere bij Wolff en daarom konden we de film al ietsjes eerder bekijken. Wat een prachtige film en nee ik kon het niet droog houden. Wat ik vooral heel goed vond aan de film is dat ze heel dichtbij het boek zijn gebleven. De scènes uit de film leken heel erg op de “scènes” in mijn hoofd die ik maakte tijdens het lezen van het boek, hebben ze echt goed gedaan!

ek609

Ook al zo’n favoriet, dit nummer van ‘Tove Lo’…

ek610

Eén van de dingen die ik heel graag doe, Photoshoppen! Ik blijf dit zo leuk vinden, vooral het samenstellen van outfits vind ik super om te doen.

ek611

Nog een favoriet, haha dit lijkt bijna wel een favorieten artikel. Deze Turkse gehaktbroodjes zijn zo lekker, misschien dat ik binnenkort een recept plaats op mijn blog. Nadeel alleen is dat het wel redelijk veel tijd en moeite kost om deze broodjes te maken. Lijkt het jullie leuk om hier een recept van te zien?

ek612

Heel blij met mijn Frends headphones, deze week komt er ook nog een artikel online met deze koptelefoon in de hoofdrol.

ek614

Zo lekker, Hollandse aardbeien!

ek615

Afgelopen weken maakte jullie kans op dit mooie LP&H pakket, inmiddels heb ik de winnares een mailtje gestuurd.

ek616

De afgelopen weken hield ik (zowat) koortsachtig de site van NTR in de gaten, ik was namelijk zo benieuwd wanneer ze beginnen met het uitzenden van het programma waaraan ik heb meegewerkt. Het programma ‘Doe eens normaal’ begint op 18 augustus en is tot en met 29 augustus iedere werkdag om 20.00 ’s avonds te zien. Als ik weet wanneer “mijn” aflevering wordt uitgezonden zal ik dit zeker met jullie delen, spannend!

ek617

Hele mooie lipsticks van het merk Gosh!

ek618

Hier was ik bezig met het swatchen van alle 8 de kleuren, ze zijn echt prachtig!

ek619

Ook een heel mooi beautyproduct, dit palette van W7. Gisteren verscheen er een review over online en ook jullie maken kans op dit prachtige palette. Wil je ook meedoen, klik dan hier

ek620

Ook een heel fijn nummer, aanrader!

ek621

Wanneer het warm weer is heb ik nooit heel veel zin in eten en dan al helemaal geen warme kost. Het liefst eet ik dan een pastasalade en deze hierboven is echt heel erg lekker met o.a. rucola, cherrytomaatjes, basilicum, parmezaan en pijnboompitjes. Klik hier voor het recept.

ek622

Lieve Noortje!

ek624

Afgelopen woensdag werd het ineens wel heel erg donker, het leek wel alsof het licht werd uitgedaan. Inmiddels was ook code Oranje afgegeven maar uiteindelijk viel het allemaal wel mee. Gelukkig maar want Puck is sinds een tijdje super bang voor onweer en regen, heel erg zielig!

ek625

Ook een hele lekkere pastasalade, zeker een aanrader. Hier vind je het recept. Ik gebruikte trouwens appels i.p.v. perziken.

ek626

Ook al zo lekker, Amerikaanse pannenkoekjes met verse aardbeien voor het ontbijt.

ek627

Zaterdag besloten we lekker te gaan barbecuen, daar was het ook heel geschikt weer voor.

ek628

Dat Puck (Ja dit is Puck op de kop) er niet altijd lief uitziet bewijst deze foto wel. Hij lag op zijn kop in een diepe slaap terwijl één oog half open stond, zeer charmant!

ek629

Op zondag ging ik gezellig naar de verjaardag van mijn neefje, hij werd 7.

Dit waren mijn afgelopen weken. De komende tijd heb ik niet heel veel spannende of bijzondere dingen op de planning staan maar tegenwoordig kan dit ook wel weer snel veranderen gezien ik nu toch wat meer spontane dingen kan doen. Heb jij nog leuke dingen te doen komende tijd?

85 Comments on Een kijkje in mijn leven #34

 1. Tineke
  15 juli 2014 at 11:00 (8 jaar ago)

  Hele leuke foto`s, wat heb je toch een leuke kledingstijl!
  Liefs

 2. charile
  15 juli 2014 at 12:32 (8 jaar ago)

  Hele leuke foto’s 😀

 3. Manon
  15 juli 2014 at 18:50 (8 jaar ago)

  Wat een leuke foto’s

 4. Kimberly
  15 juli 2014 at 19:57 (8 jaar ago)

  Ik dacht al waar is puck? Maar gelukkig kwam die aan het einde nog hihi! Wat is Noortje trouwens schattig zeg <3

 5. Anne Solveig
  15 juli 2014 at 21:03 (8 jaar ago)

  Wat een leuke foto’s! <3 Die croptop kan je prima hebben!

 6. Gaby
  16 juli 2014 at 13:15 (8 jaar ago)

  Zoveel lekkere food foto’s ahh! Ik zou graag een recept van de gehaktbroodjes willen zien, die zien er goed uit. En echt wel dat jij crop tops kan hebben met zo’n figuurtje!

 7. Arja
  18 augustus 2014 at 10:40 (8 jaar ago)

  Ik hoop zo dat ik het pakketje mag ontvangen :).
  Heb er zo naar uitgekeken…

  X Arja