Tip: Leuke serie ‘Orange is the new black’

Vlak voordat ik op vakantie ging kwam ik erachter dat je nu ook in Nederland gebruik kunt maken van Netflix en ik heb nu voor een maandje een gratis proefabonnement. Al scrollend door het aanbod bleef mijn oog hangen op een nieuwe serie, namelijk ‘Orange is the new black’. Ik besloot één aflevering te kijken en ik was meteen hooked…

De serie is van de schrijver Jenji Kohan en is gebaseerd op Piper Kerman’s autobiografische boek Orange is the New Black: My Year in a Women’s Prison. Het verhaal gaat over Piper Chapman, een New Yorker die voor vijftien maanden naar een vrouwengevangenis moet vanwege een strafbaar feit van tien jaar geleden.

In de serie zie je hoe Piper het heeft in de gevangenis en wat ze allemaal beleefd. Haar soms wat naïeve overkomen zorgt voor hilarische maar ook pijnlijke momenten. De serie is een mix van comedy en drama, daar hou ik van!

Inmiddels heeft de serie 13 afleveringen en is nu het wachten op seizoen 2 die in 2014 wordt uitgezonden. Stiekem kan ik niet wachten want ik ben zo ontzettend nieuwsgierig wat er allemaal nog meer gaat gebeuren. Ben je nog op zoek naar een leuke serie, dan is ‘Orange is the new black’ misschien wel wat voor je. Hieronder nog even een trailer zodat je nog een wat beter beeld krijgt…

Lijkt het jouw een leuke serie?

 

Dit vind je vast ook leuk...

5 Comments on Tip: Leuke serie ‘Orange is the new black’

 1. Tedje
  30 september 2013 at 16:07 (6 jaar ago)

  Ik heb de eerste drie afleveringen gezien en ik vind het ook heel leuk!

  Beantwoorden
 2. femketje
  30 september 2013 at 16:29 (6 jaar ago)

  lijkt mij ook wel een erg leuke serie :D

  Beantwoorden
 3. Myrthe
  30 september 2013 at 17:32 (6 jaar ago)

  Ah yess! Eigenlijk kijk ik al te veel series en ik heb er ook geen tijd voor, maar deze ga ik zeker kijken, lijkt me superleuk! Thanks :D

  Beantwoorden
 4. Lies
  30 september 2013 at 22:38 (6 jaar ago)

  Ik had hier al eens een stukje van gezien en het is zeker een serie die ik nog wil kijken. Het lijkt me namelijk echt een leuke serie.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *