Valentijn met Hema!

Valentijn met Hema!

Ook al hou ik niet zo van Valentijnsdag, ik ben namelijk van mening dat je altijd je liefde kunt tonen aan je naasten en dat daar geen speciale dag voor nodig is, toch vind ik de Valentijnscollectie van Hema de moeite waard om aan jullie te laten zien. Deze producten zijn namelijk niet alleen leuk om cadeau te doen tijdens Valentijnsdag, maar kunnen ook heel goed van pas komen bij een feestje, om je kamer mee op te fleuren of als je gewoon een romantisch typetje bent die houdt van hartjes! De producten hieronder zijn vanaf 20 januari verkrijgbaar bij Hema…

  1. Versier je slaapkamer met deze hele leuke slingers voor een romantische sfeer en laat zo weten aan je lief dat je van hem/of haar houdt!
  2. Ook deze ballonnen zijn leuk om te gebruiken voor het versieren van een ruimte of bijvoorbeeld de zitplek van je grote liefde.
  3. Een erg leuke fotoalbum om de leukste kiekjes met jou en je lief in te bewaren.
  4. Gekleurde tape met prints zijn tegenwoordig helemaal hip en met deze tape breng je elke voorwerp in een romantische mood.
  5. Een leuke doos om een cadeau in te verpakken maar ook leuk om te gebruiken als opbergdoos voor bijvoorbeeld je slaapkamer.
  6. Post-it in de vorm van hartjes, echt super schattig! Laat met deze briefjes overal boodschappen achter voor je vriend/vriendin/man/vrouw.
  7. Ook in deze fotolijst met zigzag print kun jij je favoriete foto in kwijt. Ik vind het een erg leuk lijstje die je kamer mooi kan laten opfleuren. 
  8. Ook stempels zij helemaal hip en met deze twee stempels + knalroze inktkussen kun je overal je love messages achterlaten.
  9. Het lijkt op een boeketje en de kunstbloemen zijn gemaakt van zijdepapier. Ik vind dit een erg leuk accessoire voor in huis en kun je in een vaas zetten maar nog leuker (vind ik) is er een lint aanmaken en de bol ophangen.
  10. Ten slotte nog leuke en handige zakjes met prints om een cadeautje in te verpakken, ideaal als je niet zo’n held bent in inpakken.