Mijn everyday look juni 2014 (+ stap-voor-stap fototutorial)

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik jullie mijn alledaagse make-up look liet zien, het werd dus weer eens tijd. De laatste paar weken draag ik niet elke dag make-up maar wanneer ik dit wel doe dan ga ik altijd voor een subtiele look. Vooral nu het steeds wat warmer wordt vind ik het prettig om niet al te veel make-up te dragen. Hieronder zie je mijn ‘everyday look’ en het leek mij een goed idee om dit te laten zien in een fototutorial, hopelijk vinden jullie het op deze manier leuk!

stapvoorstap11) Ik begin uiteraard met een kale oog, inmiddels heb ik al wel mijn wenkbrauwen ingekleurd met een mat bruine oogschaduw van MAC. Mochten jullie hier graag een keer een tutorial van willen zien, let me know!

2) Vervolgens breng ik een basis aan op mijn ooglid zodat mijn oogschaduw de hele dag mooi blijft zitten zonder te creasen.

3)┬áHier gebruik ik de MAC Paint Pot voor in de kleur ‘Painterly’ en ik breng dit product aan met mijn vingers.

4) Daarna breng ik een highlighter aan in mijn binnenste van mijn ooghoek. Dit geeft een mooi fris effect en mijn ogen lijken hierdoor optisch wat groter.

5) Dit doe ik met een oogschaduw van het merk NECT in de kleur ’23813′ (helaas kan ik helemaal geen info vinden over dit merk, ik kreeg deze oogschaduw een keertje in de Glossybox). Ik breng deze oogschaduw aan met een vrij fluffy platte kwast.

6) Daarna breng ik een lichtroze oogschaduwkleur aan op mijn bewegende ooglid tot iets boven mijn crease en onder mijn ogen.

7) De kleur die ik hiervoor gebruik is ‘Jest’ van MAC, een mooie oogschaduw met een frosted finish. Ook deze kleur breng ik aan met een fluffy platte kwast waarmee ik tevens de twee oogschaduwkleuren blend zodat ze mooi in elkaar overlopen…

stapvoorstap2

8) De laatste tijd gebruik ik heel vaak een donkere kleur oogschaduw als eyeliner, dit geeft namelijk een zacht en natuurlijk effect wat ik vooral in de lente/zomer erg mooi vind. Ik zet eerst een klein lijntje omhoog, dit gebruik ik als hulplijn voor mijn wing en dit doe ik bij beide ogen zodat ik kan zien of ze gelijk zijn.

9) Voor het lijntje boven mijn wimperrand gebruik ik de kleur ‘Showstopper’ van MAC, een mooie mat donkerbruine kleur. Ik breng het lijntje aan met een fijne angle brush.

10) Na het zetten van de ‘hulplijntjes’ trek ik een hele lijn over mijn ooglid en deze laat ik doorlopen tot ongeveer 2/3 van mijn oog. Ook onder mijn ogen trek ik een lijntje (tot ongeveer halverwege) en deze laat ik aansluiten op mijn ‘wing’. Zo krijgen mijn ogen een mooie ‘cateye shape’.

11) Dit alles doe ik nog steeds met hetzelfde kwastje en oogschaduw.

12) Om mijn ooglook af te maken breng ik nog een laagje mascara aan op mijn bovenste en onderste wimpers.

13) Hiervoor gebruik ik de ‘L’Oreal Volume Million Lashes So Couture mascara’.

stapvoorstap3

En hierboven zie je de gehele look. Voor de rest van mijn gezicht gebruikte ik de volgende producten:

 1. Als primer gebruikte ik de ‘Benefit the POREfessional’.
 2. MAC ‘Pink Swoon Sheertone Blush’ gebruikte ik voor een roze gloed op mijn wangen.
 3. Op mijn jukbeenderen bracht ik een highlighter aan namelijk de ‘MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade’.
 4. Op mijn lippen heb ik een subtiel laagje met de ‘NYX Mega Shine Lip Gloss’ in de kleur ‘Salsa’.
 5. En op mijn gezicht draag ik mijn meest favo BB Cream van dit moment, namelijk de ‘Guerlain Lingerie De Peau Beauty Booster’.

Dit is de look die ik veel draag de laatste tijd. Ik hoop dat jullie dit een leuk artikel vonden, mochten jullie vaker fototutorials op mijn blog willen zien laat dat dan vooral even weten bij de comments!

 

12 Comments on Mijn everyday look juni 2014 (+ stap-voor-stap fototutorial)

 1. Laura
  18 juni 2014 at 07:20 (6 jaar ago)

  Hele mooie producten gebruik je en dus ook een prachtige everyday look (duidelijk uitgelegd)! Een tutorial van je wenkbrauwen lijkt me leuk en handig, wie weet leer ik er weer van!

  Beantwoorden
 2. Martina
  18 juni 2014 at 08:51 (6 jaar ago)

  Wat een mooie natuurlijke look, duidelijk met de foto’s! Ik ga eens proberen om een eyeliner met oogschaduw te zetten, nog nooit gedaan :)

  Beantwoorden
 3. Stella
  18 juni 2014 at 12:10 (6 jaar ago)

  Mooie natuurlijke look, van mij mogen er vaker fototutorials komen..super leuk gedaan!

  Beantwoorden
 4. Manon
  18 juni 2014 at 12:52 (6 jaar ago)

  Prachtige look heb je gemaakt

  Beantwoorden
 5. Marloes
  18 juni 2014 at 13:59 (6 jaar ago)

  Wat een mooie naturel look, staat je goed!

  Beantwoorden
 6. Mandy
  18 juni 2014 at 17:45 (6 jaar ago)

  Een hele mooie look! Ook leuk gedaan met de foto’s!

  Beantwoorden
 7. Miranda
  18 juni 2014 at 18:08 (6 jaar ago)

  Wat een mooie look, iets wat ik zelf ook zal dragen.

  Beantwoorden
 8. Laura
  29 juni 2014 at 22:16 (6 jaar ago)

  Welke oogschaduwbasis gebruik je hier? :-)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *