Een kijkje in mijn leven #30

Het is alweer tijd voor een kijkje in mijn leven. De afgelopen weken gingen weer super hard voorbij en ik kwam er eigenlijk achter dat ik niet heel veel foto’s heb gemaakt. Toch leek het mij wel leuk om toch ‘een kijkje in mijn leven’ artikel te plaatsen want ik heb toch wel het één en ander te vertellen, het voelt toch een beetje als bijkletsen. Benieuwd wat ik de afgelopen tijd heb gedaan, lees dan snel verder…

301

Herkennen jullie dit? Vaak als ik bezig ben met productfoto’s ziet mijn camera er na afloop zo uit, oeps!

302

Dit was echt super lekker! We vulde grote champignons met feta kaas en bosuitjes, eventjes in de oven (ongeveer 15 min) en smullen maar!

303

Mijn lieve bunny’s! Mijn konijntjes zijn super lief, alleen nog wel heel bang. Ik zit elke dag wel twee keer even bij ze, klets tegen ze, laat ze uit mijn hand eten, aai ze af en toe, toch blijven ze angstig. Ik denk dat het echt een kwestie van geduld is maar ik vind het best sneu dat ze zo bang voor me zijn, terwijl dit uiteraard helemaal niet nodig is. Ach, het komt vast goed.

304

Ik bakte weer eens een keertje banaan/ei pannenkoekjes. Ze waren super goed gelukt en dat kwam vooral doordat ik het beslag met behulp van onze blender had gemaakt.

305

Twee weken terug kwam mijn nieuwe layout online. Ik was hier al een tijdje mee bezig en hierboven was ik bezig in photoshop de puntjes op de i aan het zetten. Ik ben echt super blij met mijn nieuwe layout, het past erg goed bij me en ik vind dat dit ontwerp ook wat beter past bij fashion, beauty én lifestyle. En zeker het laatste onderwerp zal wat vaker aan bod komen op mijn blog. Ik vind ook dit onderwerp namelijk erg leuk en het valt mij ook op dat het bij jullie heel erg in de smaak valt! Er moeten trouwens nog wel wat kleine dingetjes aangepast worden, ik moet alleen even wachten totdat mijn vriend hier eventjes tijd voor heeft…

306

Lekker lui onder een dekentje op de bank genieten van een film. Hier keken we ‘Homefront’, wel een spannende en vermakelijke film!

307

Tijdens het bloggen zorg ik altijd goed voor mezelf, met een kopje thee en lekkere koekjes wordt het nog leuker!

308

Laatst maakte ik een heerlijke hartige taart met behulp van filodeeg. Binnenin zat o.a. feta kaas, spinazie en kikkererwten. Hier vind je het recept

310

Heel eerlijk gezegd hou ik niet zo heel erg van nailart, het is gewoon niet zo mijn ding. Ik hou van ‘less is more’. Toch besloot ik mij laatst uit te leven met een dotting tool en dit was het resultaat. Ik vond mijn nagels zo leuk dat ik besloot er een artikel over te maken.

320

Hier zie je de nieuwe lente nagellakjes van essie, prachtige kleuren en als het goed is hebben jullie hier al een review over kunnen lezen.

311

Zo’n lieve foto dit, <3

312

Ook deze producten hebben jullie al voorbij zien komen op mijn blog, een super mooie en vrolijke zomercollectie van Bourjois. Binnenkort kunnen jullie trouwens een review lezen over de nagelproducten…

314

En…dit is uiteindelijk mijn outfit voor de bruiloft geworden. Ik ging voor jurkje 1 (de lichtroze met kant) alleen toen ik deze wou bestellen was het jurkje in mijn maat uitverkocht, domper! Dan maar op zoek naar een andere en al snel kwam ik deze tegen. Deze foto maakte ik even een dag van te voren om aan mijn ouders en zussen te vragen wat ze er van vonden, gelukkig werd mijn outfit goedgekeurd. Ik was in ieder geval ook erg blij met mijn outfit…

315

Speciaal voor de bruiloft maakte ik nog een leuk armbandje. Ik gebruikte kraaltjes in de kleur van mijn blazer en omdat het een romantische dag zou worden mocht een hartje uiteraard niet ontbreken…

319

Hier zijn we onderweg naar de bruiloft, even een #selfie in de auto met Puck en mijn vriend (hij wil niet op internet). Ik had mijn haar trouwens in een visgraatvlecht en ik droeg redelijk subtiele make-up…

316

We waren de hele dag uitgenodigd. Eerst was er het burgerlijk huwelijk, vervolgens werd de bruidstaart aangesneden, er was nog een receptie en vervolgens zijn we lekker uiteten geweest. Het was een hele mooie dag en ook deze dag merkte ik weer hoe goed het eigenlijk met mij gaat. Een haf jaar geleden had ik dit echt niet gekund en nu deed ik alles zonder angst, heerlijk! Eind mei gaat het bruidspaar het huwelijk nog eventjes dunnetjes overdoen in Turkije en ik baal wel heel erg dat ik hier niet bij kan zijn. Ik ben wel uitgenodigd maar helaas zie ik vliegen nog niet zitten. Mijn vriend gaat wel en plakt er ook meteen een vakantietje achteraan, ik ben zo jaloers haha.

317

Afgelopen zaterdag was een hele spannende dag. Al sinds 16 maart was ik bezig met het organiseren van een suprise party voor mijn vriend (hij is bijna jarig) en zaterdag was het dus zover. Ik was heel bang dat hij iets door zou krijgen maar tot op het laatst had hij helemaal niks door, pas toen hij binnen kwam lopen. De suprise party was dus heel erg geslaagd. Omdat ik de hele dag redelijk onrustig was besloot ik maar in de middag een film te kijken voor wat afleiding, hier kijk ik voor de tweede ‘Catch me if you can’ (super toffe film).

318

Mijn complete look voor de avond, hier was het bijna zover…spannend!

Dit was weer een kijkje in mijn leven. De komende weken worden ook wel erg spannend. Zo heb ik deze week mijn laatste twee dagen therapie (OMG!) en neem ik op 24 april afscheid van het UCP (waar ik dus in therapie ben). Voor mij wordt dit best wel een heel spannend en bijzonder moment, het is toch wel een hele heftige drukke periode geweest die ik ga afsluiten. Ik heb wel het gevoel dat ik er klaar voor ben maar aan de andere kant vind ik het ook super eng toch heb ik er vertrouwen in. Ik wens jullie een hele fijne dag.

xxx

 

Dit vind je vast ook leuk...

13 Comments on Een kijkje in mijn leven #30

 1. Laura
  14 april 2014 at 14:54 (6 jaar ago)

  Leuke foto’s! Dat jurkje voor de bruiloft is heel mooi

  Beantwoorden
 2. Emma
  14 april 2014 at 15:58 (6 jaar ago)

  Wat zag je er mooi uit op die bruiloft :) prachtig jurkje!

  En heel knap zeg, je laatste week op het UCP! Echt iets om ontzettend trots op te zijn :) Succes de komende week!

  Beantwoorden
 3. Marijn
  14 april 2014 at 17:19 (6 jaar ago)

  Wat zie je er prachtig uit op de laatste foto!

  Beantwoorden
 4. Axelle
  14 april 2014 at 17:25 (6 jaar ago)

  heel leuke foto’s! & dat jurkje is ook heel leuk!

  Beantwoorden
 5. Mandy
  14 april 2014 at 18:44 (6 jaar ago)

  Leuke blog! De jurk die je aan had op de bruiloft is erg leuk!

  Beantwoorden
 6. Kimberly
  14 april 2014 at 19:29 (6 jaar ago)

  Wat zag je er mooi uit op de dag van de bruiloft zeg, dat jurkje vind ik echt ontzettend leuk :D Super dat de surprise party was geslaagd, leuk leuk! En wat een spannende weken ga je tegemoet, veel succes toppertje!

  Beantwoorden
 7. Jana
  14 april 2014 at 20:03 (6 jaar ago)

  Leuke foto’s en tof dat bloemenjurkje :) x

  Beantwoorden
 8. Manon
  14 april 2014 at 21:24 (6 jaar ago)

  Je zag er mooi uit op de bruiloft en met die camera is echt heel erg herkenbaar

  Beantwoorden
 9. Suus
  15 april 2014 at 08:59 (6 jaar ago)

  Super fijn dat het zo goed met je gaat!

  En je konijntjes zijn echt heel lieff!

  Beantwoorden
 10. Manon
  20 april 2014 at 11:25 (6 jaar ago)

  Wat een super schattige konijntjes heb je! :)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *