Mijn make-up everyday bakje: winter update!

Een tijdje geleden, in de zomer, liet ik aan jullie mijn ‘everyday’ bakje zien. In dit bakje zitten mijn meest gebruikte make-up producten, producten die ik zo goed als dagelijks gebruik. Nu het winter is, gebruik ik toch net wat andere producten en daarom leek het mij wel leuk en handig om een update te maken. Want welke producten gebruik ik nu voornamelijk en heb ik nog aanraders? Je leest het hieronder…

Misschien kun je mijn vorige ‘everyday bakje’ artikel nog herinneren? Zoals je kunt zien zijn een aantal producten hetzelfde gebleven. Ik kan namelijk niet zonder mijn: Prep + Prime gezichtsprimer, Lush Bubblegum Lipscrub¬†en bruine oogschaduw (voor mijn wenkbrauwen) van MAC. Ook gebruik ik nog met enige regelmaat de Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster, deze foundation wissel ik af met de Eau de Teint van L’Oreal wat ik ook een hele fijne foundation vind en die zit op dit moment in het bakje.

Hieronder een lijstje met alle producten die op dit moment in het bakje zitten en die stiekem dus ook favoriet zijn…

 1. H&M eye liner pen
 2. L’Oreal Eau de Teint
 3. MAC Pro Longwear Concealer (binnenkort een review)
 4. GOSH Boombastic mascara
 5. MAC¬†Nocturnals Lipgloss ‘Colour saturation’
 6. MAC bruine oogschaduw (voor mijn wenkbrauwen)
 7. Lush Bubblegum Scrub
 8. Gosh Natural blush ‘Melon’
 9. Bourjois Poudre de Riz
 10. MAC Prep + Prime
 11. NYX Sugar Pie
 12. MAC Fluidline
 13. MAC blush ‘Swoon’
 14. MAC Huggable Lip Colour ‘Feeling Amorous’

Ik schreef het ook al de vorige keer, er zit geen oogschaduw in mijn bakje. Ten eerste passen de meeste oogschaduw palettes er niet in en ten tweede hou ik ervan om elke dag een andere palette te gebruiken. Tegenwoordig betrap ik mijzelf er wel op dat ik vaak de Naked 3 van Urban Decay pak, binnenkort kunnen jullie hier trouwens een review over lezen. Ook gebruik ik op dit moment geen poeder gezien dit niet echt een goede combi is met mijn droge huid, daarom is het op dit moment ook geen must gezien mijn foundation toch muurvast op mijn gezicht zit.

Heb jij ook een bakje voor elke dag en welke producten zijn volgens jou echte musthaves?

13 Comments on Mijn make-up everyday bakje: winter update!

 1. Martina
  23 januari 2014 at 09:06 (7 jaar ago)

  Leuk! Mijn everyday bakje is omdat moment formaat mand haha

  Beantwoorden
 2. Caro
  23 januari 2014 at 09:42 (7 jaar ago)

  Leuk om je everyday bakje te zien! Toevallig was ik van plan om die van mij ook weer is uit te zoeken, ik leg er altijd veel te veel in hihi! :-)

  Beantwoorden
 3. Simone
  23 januari 2014 at 11:23 (7 jaar ago)

  Mooie spulletjes heb je erin zitten, lekker veel MAC :-)

  Beantwoorden
 4. Lys
  23 januari 2014 at 13:32 (7 jaar ago)

  Mooie everyday producten!

  Beantwoorden
 5. Carien
  23 januari 2014 at 15:18 (7 jaar ago)

  Leuk om te zien! De belangrijkste producten op mijn everyday bakje (in mijn geval tasje:)) zijn o.a. een BB (ik test er nu een van Maybelline), Mac Peaches blush, Urban Decay Naked The Basics en Max Factor Clump Defy mascara.

  Beantwoorden
 6. Robin
  23 januari 2014 at 17:07 (7 jaar ago)

  Mooie producten. Leuk om te zien!

  Beantwoorden
 7. Jana
  23 januari 2014 at 20:02 (7 jaar ago)

  Mooie make-up producten gebruik je :D x

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *