Een kijkje in mijn leven #26

Een kijkje in mijn leven #26

Het werd weer eens tijd voor een kijkje in mijn leven. De laatste keer dat dit item online kwam was halverwege november. Ik heb weer van alles meegemaakt en het was best een drukke maar ook een gezellige tijd. De maand december stond natuurlijk veelal in het teken van eten en verwacht dus ook veel foto’s met eten, je bent gewaarschuwd mocht je nog niet hebben gegeten…

1

Normaal gesproken maak ik Cinnamon Rolls met kant en klare bladerdeeg, laatst besloot ik ook gewoon het deeg zelf te maken en het resultaat was erg smakelijk!

2

Ik vertelde laatst al in mijn ‘favorieten’ artikel dat ik sinds kort een bril heb. Een tijdje geleden liet ik mijn ogen opmeten en inderdaad een bril was geen overbodige luxe…

3

Ook verfde ik een keer weer mijn haar, dit was alweer een tijdje geleden en ik vond mijn haarkleur ietwat saai worden. Ik besloot om te gaan voor een bruine kleur met een warme rode gloed…

haar

En dit is de na foto, in het echt is de kleur wel iets minder rood/heftig. Toch ben ik erg blij met het resultaat! Misschien dat ik binnenkort mijn haar wat meer in laagjes laat knippen zodat ik het wat vaker los kan dragen. Op zich kan dit nu natuurlijk ook maar dan ben ik eigenlijk veel te veel tijd kwijt aan stylen, en laat ik dát nou net niet hebben in de ochtend.

4

Ik ben dol op printjes!

5

Mijn vriend stuurde deze foto naar mij terwijl hij aan het winkelen was. De Bershka is sinds 5 december open in Groningen en zit op de Vismarkt (naast H&M). Hopelijk kan ik zelf ook snel een keertje een kijkje nemen…

6

Mijn vriend nam deze mooie pigmenten en glitters van MAC voor mij mee (lief!), ik had geluk want het was het laatste setje die ze nog hadden bij de Douglas in Groningen.

7

Soms heb je gewoon niet zo heel veel zin in koken, dan maar eten bestellen! We gingen dit keer voor sushi, en ik ben er dol op.

8

Na anderhalf week ontving ik een mailtje dat mijn bril klaar was. Natuurlijk gingen we direct naar de opticien om mijn bril op te halen. Ik ben er heel erg blij mee, inmiddels ben ik er ook al aan gewend maar ik heb de bril niet altijd op. Ik zet de bril vooral op tijdens tv/film kijken en wanneer ik moe ben…

9

Wij zijn gek op de recepten van AH en dit was een super lekker gerecht met o.a. kippenkluifjes met kaneel en aardappelpartjes uit de oven. Zeker voor herhaling vatbaar!

10

Mijn favo oosters gerecht, Thaise kip curry. Wederom een recept van AH (en nee ik word niet gesponsord door Albert Heijn haha)…

11

Op mijn therapie ben ik heel erg druk bezig om een betere conditie op te bouwen. Hoe ik dit doe? o.a. Door op de hometrainer dagelijks wat kilometers te fietsen en eigenlijk gaat dit best wel goed!

12

Ook dit is heel erg lekker, spaghetti alla Norma. Dit gerecht is vooral erg lekker door de ricotta kaas die je eerst even in de oven doet en de gegrilde courgette.

14

Hoi!

15

Voor mijn video’s bracht ik mijn werkkamer in een leuke en gezellige kerstsfeer. Ik vond het wel leuk om op die manier mijn filmpjes net wat meer “kerstig” te maken.

16

Deze leuke potjes kocht ik bij Tuinland, ik had eigenlijk meteen zin om hier een DIY van te maken. Wie weet ga ik dit nog wel doen…

18

In de maand december zijn glitters uiteraard compleet geaccepteerd. Ik ging dus redelijk vaak los met glitters en dit is één van de vele ooglooks die ik maakte in december.

19

Eindelijk dronk ik weer eens een keertje een smoothie. Naast dat het heel lekker is, is het ook nog best wel heel gezond. Moet ik misschien toch maar weer meer een gewoonte van gaan maken…

20

Iets minder gezond maar minstens zo lekker, deze heerlijke kaneelstengels. Heel simpel te maken. Je hebt alleen wat bladerdeeg, wat melk (of ei) en kaneel en wat suiker nodig. Tja, waarschijnlijk kun je het al raden maar je snijdt de bladerdeeg in reepjes van zo’n 2 cm en die bestrijk je met wat melk en hierop strooi je een kaneel/suiker mengsel. Ongeveer 15 minuten op 180 graden in de oven en je stengels zijn klaar om op te eten, jum!

21\

Ik blijf nog eventjes bij het eten want ook at ik weer redelijk vaak deze heerlijke Turkse salade met mijn favoriete kaassoort, feta!

23

Op eerste kerstdag was ik druk bezig met het bakken van vier quiches. Dit was nog best wel veel werk, gelukkig vind ik bakken erg leuk dus dat scheelt weer. Wij hadden tweede kerstdag een brunch bij mijn ouders en iedereen nam wat lekkers mee, wij dus twee quiches. De andere twee waren voor ’s middags voor neven en nichten dag wat georganiseerd werd door mijn vriend zijn familie.

22

Op eerste kerstdag aten we o.a. een heerlijke stuk rosbief met aardappeltjes uit de oven. Het was heel erg lekker, alleen was ik niet helemaal fit waardoor ik eigenlijk niet zo heel erg veel heb kunnen eten.

24

We konden Puck natuurlijk niet overslaan tijdens kerst, en hij kreeg een “lekker” bakje vlees waar hij heerlijk van heeft gesmuld.

25

Op eerste kerstdag in de avond nam ik een ‘Get ready with me’ video op en deze moest uiteraard ook nog geëdit worden. Om 1 uur ’s nachts was ik klaar maar ik was wel heel erg blij met het resultaat!

26

Wij hadden met NYE een feestje bij ons thuis en het was een drukke en gezellige boel. In het begin van de avond aten we met heerlijke zelfgemaakte bami.

27

En wat doe je dan tijdens NYE? Nou sjoelen. We hebben echt een super gezellige avond gehad en ik heb verder eigenlijk niet zoveel foto’s gemaakt maar je moet maar van mij aannemen dat het een geslaagde avond/nacht was. Het was wel een drukke boel maar dit was ook meteen wel weer een goede oefening voor mij.

29

Ten slotte nog deze van mijn nagels die ik maakte met een heel leuk setje van Ciate…

Dit was het weer voor deze keer, tot de volgende ‘Kijkje in mijn leven’ en een fijne zaterdag!