Personal Update!

Heey! Ik vond het weer eens tijd voor een persoonlijke update, dit is namelijk alweer zo lang geleden en dit is ook helemaal het juiste moment want ik heb een aantal nieuwtjes voor jullie. Zo ga ik met een opleiding beginnen, heb ik nieuws over LP&H en kom ik binnenkort op televisie…

Sinds het met mijn angststoornis beter gaat merk ik dat ik meer toekomstperspectief heb gekregen. Leefde ik eigenlijk eerder meer van dag tot dag en voelde het dat ik moest overleven, nu denk ik veel meer na over mijn toekomst. Dit is uiteraard een hele positieve verandering en zegt ook veel over hoe het nu met mij gaat. Het gaat namelijk hartstikke goed met me, dingen samen doen met iemand die ik vertrouw is eigenlijk geen probleem meer en ik kan hier zelfs ook volop van genieten. Het alleen dingen doen vind ik nog wel erg lastig maar ook hier werk ik nog steeds hard aan. Op een gegeven moment begon ik na te denken over mijn blog en of ik dit de rest van mijn leven kan en wil blijven doen, maar uiteraard kan ik niet in de toekomst kijken. Toch leek het mij verstandig om na te gaan denken over eventueel werk/opleiding. Na lang wikken en wegen heb ik besloten om de opleiding voor doktersassistente te gaan volgen. Ik vind het werken in de gezondheidszorg erg leuk, eerder deed ik ook al de opleiding voor verpleegkundige, en ik heb super veel zin om weer aan de slag te gaan. Als alles mee zit dan heb ik de theorie klaar in 18 maanden en dan kan ik gaan beginnen met stage lopen, super spannend allemaal!

Dan komen we ook meteen aan bij het volgende nieuwtje wat misschien wat minder leuk is. Ik heb hier behoorlijk lang over nagedacht maar afgelopen weekend eindelijk de knoop doorgehakt. Zoals jullie weten heb ik een webshop: Love, Pieces & Happiness. Het hebben van een webshop is super leuk maar kost ook erg veel tijd. Het is niet alleen maar pakjes inpakken en versturen, er komt veel meer bij kijken. Denk aan fotografie, teksten schrijven, administratie, klantenservice, inkopen etc. etc. Omdat ik het nu wat drukker krijg ivm mijn studie heb ik besloten om Love, Pieces & Happiness op een lager pitje te gaan zetten. Hoe ik dit ga doen? Mijn zelfgemaakte armbandjes blijf ik verkopen maar ik ga stoppen met het verkopen van ingekochte producten omdat vooral hier veel tijd in gaat zitten. Natuurlijk vind ik het best zonde maar ik weet dat ik niet te veel stress kan handelen omdat dit een terugval kan veroorzaken en dat wil ik uiteraard niet. Ook ben ik iemand die niet half half dingen wil doen, ik focus mij nu liever op mijn blog, studie en helemaal beter worden. Gelukkig blijft mijn shop wel bestaan omdat ik dus wel door blijf gaan met het verkopen van mijn eigengemaakte armbandjes. Het leuke van dit alles is wel dat er een mega sale komt dus hou mijn shop/blog vooral in de gaten! Inmiddels staat de Sale online, klik hier.

Op Twitter maar ook op mijn blog heb ik het al verteld maar wie weet ben je nog niet op de hoogte, binnenkort kom ik namelijk op tv. Ik heb begin juni opnames gehad voor een televisieprogramma over psychische stoornissen. Het programma is van NTR en heet ‘Doe eens normaal’. In deze 10-delige serie komen verschillende psychische stoornissen aan bod, zo ook over angststoornissen. Ik heb dus meegewerkt aan dit programma en ik zal in één van de afleveringen te zien zijn, super spannend! Welke datum dit wordt is nog niet helemaal duidelijk maar het programma is te zien elke werkdag van 18 t/m 29 augustus om 20.00 uur, ik hou jullie uiteraard op de hoogte. Vandaag of morgen krijg ik trouwens de aflevering te zien en je snapt, ik ben heel erg nieuwsgierig!

Dit waren mijn nieuwtjes en zo zijn jullie ook weer een beetje up to date wat er allemaal gaande is in mijn leven. Het is jullie trouwens vast ook wel opgevallen dat het wat rustiger is op mijn blog en dit heeft o.a. te maken met de zomer. Ik merk een duidelijke daling in mijn bezoekers, logisch ook want iedereen is natuurlijk lekker aan het genieten van het zomerse weer, en daarom plaats ik net wat minder updates dan normaal. Vanaf september zal ik gewoon weer elke dag updaten op dezelfde tijden zodat er weer wat meer regelmaat in komt.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe!

x

 

Dit vind je vast ook leuk...

10 Comments on Personal Update!

 1. Natasja
  4 augustus 2014 at 10:16 (6 jaar ago)

  Wat leuk dat je weer een opleiding gaat doen, en wat goed dat je nu meer met de toekomst bezig bent. Jammer dat je met een deel van LP&H gaat stoppen, maar je kunt nu eenmaal niet alles, soms moet je keuzes maken.

  Ik ben erg benieuwd naar het TV programma, laat je nog even weten welke datum het precies wordt uitgezonden zodra je dat weet?

  Beantwoorden
 2. femketje
  4 augustus 2014 at 10:43 (6 jaar ago)

  wel erg stoer dat je aan dat programma hebt willen meewerken!

  Beantwoorden
 3. Jessica
  4 augustus 2014 at 10:46 (6 jaar ago)

  Wat fijn dat het zo goed met je gaat dat je weer een opleiding kan en wil gaan doen! Wie had dat twee jaar geleden gedacht!

  Beantwoorden
 4. Anne Solveig
  4 augustus 2014 at 10:56 (6 jaar ago)

  Wat leuk datje aan dat programma gaat meedoen! Stoer van je! En goed dat je gaat studeren!

  Beantwoorden
 5. Sarah
  4 augustus 2014 at 11:18 (6 jaar ago)

  Leuk dat je weer met een opleiding gaat beginnen! En wat stoer van je dat je met dat programma hebt meegedaan! Ik ben heel benieuwd, hou ons op de hoogte wanneer jouw aflevering op tv komt! :)

  Beantwoorden
 6. beautydiarynl
  4 augustus 2014 at 12:17 (6 jaar ago)

  Wat gaat het goed met je! Goed dat je weer gaat studeren!
  Wat gaaf dat je op tv komt, ik ben benieuwd! XO

  Beantwoorden
 7. Emma
  4 augustus 2014 at 12:30 (6 jaar ago)

  Wat fijn dat het zo goed met je gaat! Doktersassistente vind ik ook echt bij je passen, veel succes alvast met de opleiding!

  Van LP&H snap ik het wel, wat een verstandige beslissing. Jezelf voor een toeval behoeden door een stressfactor te verkleinen lijkt me niet verkeerd :)
  Fijn om even gelezen te hebben hoe het met je gaat!

  Beantwoorden
 8. Manon
  4 augustus 2014 at 13:40 (6 jaar ago)

  Super dat je weer gaat studeren!! En echt fijn dat het zo goed met je gaat.

  Beantwoorden
 9. Nicky
  4 augustus 2014 at 14:19 (6 jaar ago)

  Wat ontzettend goed en fijn voor je dat het beter gaat en dat je met een opleiding start! Een nieuw begin, wat moet dat goed voelen. Gefeliciteerd!

  Beantwoorden
 10. katrien
  4 augustus 2014 at 21:05 (6 jaar ago)

  Heel veel succes met de studie!!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *