Een kijkje in mijn leven #24

De afgelopen weken vlogen voorbij en het was een drukke maand waarin ik behoorlijk veel heb ondernomen. Na de vakantie moest ik echt eventjes weer in het werkritme komen en toen kreeg ik ook al snel te horen dat ik kon beginnen met mijn dagbehandeling. Ik ben nu alweer aan mijn tweede week therapie begonnen dus ik heb het nu behoorlijk druk. Verder bracht ik de afgelopen weken bezoek aan mijn ouders en andere familieleden, ik heb mij in ieder geval niet verveeld. Wisten jullie trouwens dat ik Instagram heb, hier kun je mij volgen als je dat leuk lijkt!

Ik was na de vakantie best wel weer blij om terug te zijn, ook heel blij met mijn nieuwe trui!

Ook nog steeds super blij met mijn horloge en mijn LP&H armbandje past er goed bij, ook al zeg ik het zelf ;).

Ik logeerde heel gezellig maar liefst twee weekenden achter elkaar bij mijn ouders. Het eerste weekend was het erg lekker weer en konden Puck en ik heerlijk genieten in de tuin.

Als je wakker wordt en je ziet zo’n koppie dan kun je gewoon geen ochtendhumeur hebben, toch?

Dit was echt een hele lekkere stamppot. We hadden een keer zin om een wat spannendere stamppot te eten en ik vond dit recept op de site van AH, aanrader!

Ik vind mijn laarsjes zo ontzettend leuk, ik heb ze al best vaak gedragen.

Het tweede weekend bij mijn ouders was ook erg gezellig. Mijn vader maakte een heerlijke wolkencake…

…En ik at het weekend wel drie stukjes, foei!

Hier was ik bezig in Photoshop met een nieuwe banner voor mijn webshop, ik heb namelijk allemaal leuke nieuwe najaarsartikelen toegevoegd.

Mijn vriend was een lang weekend in Hamburg geweest en hij nam een heel lief cadeau voor mij mee, namelijk een heerlijk pakketje met Lush spulletjes. Heel erg lief <3

Mijn verslaving, warme choco met slagroom. De afgelopen week heb ik het trouwens steeds zonder slagroom gedronken, toch net wat gezonder!

Hier waren we onderweg naar Heerenveen naar de familie van mijn vriend. In de spits door het centrum van Groningen is niet heel erg verstandig want we stonden steeds overal vast maar ik vermoed dat het op de ring niet heel anders was…

Op de snelweg aan het genieten van het Hollandse uitzicht…

Puck was een tijdje geleden niet helemaal lekker, hij had per ongeluk wat plastic opgegeten en moest behoorlijk vaak braken. We kregen als tip van de dierenarts om hem eventjes op een dieet te zetten van gekookte kip, bouillon en witbrood…Hmmm (*sarcasme). Gelukkig vond Puck het wel heel erg lekker!

o.a. Deze ring heb ik nieuw in mijn shop en ik besloot er zelf ook maar eentje te houden, dat is één van de voordelen van een eigen webshop.

Vorige week zondag ging ik samen met mijn vriend op visite in Amersfoort en dit is mijn ‘LOTD’.

Onderweg aten we een super lekker broodje met o.a. carpaccio en dit was één van de lekkerste broodjes die ik de afgelopen tijd at.

Vorige week maandag ging de wekker redelijk vroeg, gelukkig werd ik wel wakker met een prachtig uitzicht. Sinds vorige week ben ik weer begonnen met mijn therapie (paniekstoornis & straatvrees) en ik ben dus vier dagen in de week te vinden bij het UCP. Tot nu toe valt het mij allemaal wel een beetje tegen en vind ik het erg zwaar, het kost ook onwijs veel energie. Ook moet ik nog een beetje de balans vinden tussen mijn therapie, blog, webshop en ontspanning en dat hebben jullie denk ik ook wel gemerkt gezien het hier ietsjes rustiger was de afgelopen tijd. Hopelijk kost het mij binnenkort allemaal wat minder energie en kan ik mij ook weer volledig storten op mijn blog…

Normaal zijn Puck en ik 24/7 bij elkaar maar nu is mijn kleine vriend weer gezellig met mijn vriend mee naar het werk. Ik mis hem wel maar het begint gelukkig te wennen, het is gewoon eventjes niet anders. Deze lieve foto ontving ik via de Whatsapp en dat was een fijne opsteker!

Vorige week donderdagmiddag was ik aan het werk op het kantoor van mijn vriend. Ook dit is onderdeel van mijn therapie en de bedoeling is dat ik elke donderdagmiddag ga werken voor mijn blog & shop. Dit is wel heel fijn want dit geeft me net wat extra tijd zodat ik ook mijn mail etc. bij kan houden.

Dit waren mijn afgelopen weken, tot de volgende keer en een hele fijne dag!

x

 

Dit vind je vast ook leuk...

16 Comments on Een kijkje in mijn leven #24

 1. MySuperSweetLife
  28 oktober 2013 at 07:59 (6 jaar ago)

  Hele leuke foto`s! Die wolkencake ziet er erg lekker uit! Wat zijn je laarsjes ook mooi zeg!
  Liefs

  Beantwoorden
 2. Amanda
  28 oktober 2013 at 09:47 (6 jaar ago)

  Waar heb je die leuke bruine laarsjes gekocht?

  Beantwoorden
 3. Caro
  28 oktober 2013 at 09:56 (6 jaar ago)

  Leuke foto’s! Puck is zo’n schatje! :-)

  Beantwoorden
 4. martina
  28 oktober 2013 at 10:27 (6 jaar ago)

  wat goed elke donderdagmiddag werken op het kantoor van je vriend! ik hoop zo voor je dat je je beter gaat voelen!

  Beantwoorden
 5. Kim
  28 oktober 2013 at 11:12 (6 jaar ago)

  Leuke foto’s! Die ring is echt mooi! Succes met je therapie :)

  Beantwoorden
 6. Selena
  28 oktober 2013 at 12:28 (6 jaar ago)

  Leuke foto’s en wat is Puck toch cute!
  Hoezo zit je eigenlijk op therapie als ik vragen mag? :) xx

  Beantwoorden
 7. Priscilla
  30 oktober 2013 at 02:21 (6 jaar ago)

  Altijd leuk om lieve honden foto’s te zien. Ik ben gek op hondjes (en bijna alle andere dieren, haha). En die ring, wauw! Wat een prachtig sieraad.

  Beantwoorden
 8. Anne
  2 november 2013 at 20:13 (6 jaar ago)

  Waar heb je die trui gekocht die je aan heb op de eerste foto
  Het is een super leuke trui

  Beantwoorden
 9. Anne
  2 november 2013 at 20:13 (6 jaar ago)

  Waar heb je die trui gekocht die je aan heb op de eerste foto
  Het is een super leuke trui

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *