Boek: Dear fashion diary

Ben jij gek op fashion en tekenen, dan is het boek ‘Dear Fashion Diary’ een echte musthave. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik dol op mode en tekenen en dit boek moest ik dus hebben. Een tijdje geleden bestelde ik het boek  en ik ben heel erg blij met mijn aankoop. En mocht je nog op zoek zijn naar een leuk cadeau voor een creatieve fashionista, dan vind ik het boek ook zeker een aanrader!

Wat trouwens een leuk detail is, is dat het boek gemaakt is door Emmi Ojala en Laura de Jong, twee Nederlandse modeprofessionals en illustratoren. Het boek is in het Engels maar is ook voor mensen die hier niet zo goed in zijn goed te begrijpen. Dear Fashion Diary heeft maar liefst 160 pagina’s waarin jij je smaak en stijl op het gebied van fashion kunt verkennen. Het is een boek waarmee je lekker creatief aan de slag kunt gaan, zo kun je collages maken, een lijst opstellen met jouw musthaves, er staan DIY ideeën in en kun je veel tips lezen. Ook de fashion quotes tussendoor zijn erg leuk. Je bent met dit boek in ieder geval wel eventjes zoek, ook erg leuk om te doen op vakantie.

Ondertussen heb ik al wat pagina’s ingevuld, zodra ik het boek zo goed als uit heb plaats ik wel even een update zodat jullie een beetje kunnen zien wat de bedoeling is van het boek. Dear Fashion Diary’ is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com en kost €13,49.

Lijkt jouw dit een leuk boek?