Last minute inspiratie: mooie hair updo’s voor kerst

Wie mij al wat langer volgt weet dat ik bijna altijd een knotje in heb. Misschien een beetje saai maar het is wel heel makkelijk en snel te maken en het is ook een soort van ‘signature look’ geworden. Toch zou ik willen dat ik wat beter ben met haar. Ik kan wel goed (in)vlechten maar ook hier heb ik vaak niet genoeg tijd voor. Wel ben ik van plan om met kerst en oud & nieuw meer tijd te stoppen in het creëren van een feestelijke kapsel en het liefste een ‘updo’. Ik heb namelijk behoorlijk lang haar dus in principe kan ik er alle kanten mee op. Op het internet zocht ik wat inspiratie en binnenkort ga ik hier mee aan de slag. Mocht het mij trouwens lukken dan komt er waarschijnlijk ook nog een video over online. Hou mijn blog dus vooral in de gaten als je hier benieuwd naar bent, voor nu alvast wat inspiratie…

Ik hou vooral van een rommelige updo, dit vind ik er romantisch uitzien en past goed bij mijn stijl. Hele perfecte haar vind ik niet zo heel mooi, doe mij maar een nonchalant kapsel! Aan de afbeeldingen hieronder kun je precies de stijl zien die ik bedoel…

haar10

haar9

haar8

haar7

haar6

haar5

haar4

haar3

haar2

haar1

Ga jij ook speciaal tijdens de feestdagen meer tijd aan je haar besteden? En wat vind jij van de kapsels hierboven?

 

Dit vind je vast ook leuk...

9 Comments on Last minute inspiratie: mooie hair updo’s voor kerst

 1. Ashleey
  24 december 2013 at 08:06 (6 jaar ago)

  Wat een creativiteit! Ik weet het nog niet zo goed eigenlijk

  Beantwoorden
 2. femketje
  24 december 2013 at 08:29 (6 jaar ago)

  zo mooi allemaal :D maar ik kan het zelf nooit zo goed bij mezelf!

  Beantwoorden
 3. Axelle
  24 december 2013 at 12:02 (6 jaar ago)

  zitten echt heel erg leuke tussen!

  Beantwoorden
 4. Caro
  24 december 2013 at 12:06 (6 jaar ago)

  Mooie inspiratie! Ik ben niet zo heel goed met haar, ik ga gewoon heel simpel voor krullen dit jaar hihi! :-)

  Beantwoorden
 5. Lieze
  24 december 2013 at 13:12 (6 jaar ago)

  die van Taylor Swift en al die daar onder vind ik de mooiste! x

  Beantwoorden
 6. Robin
  24 december 2013 at 15:17 (6 jaar ago)

  Prachtige kapsels, alleen kan ik echt niks! Haha, ik draag het weer lekker los denk ik.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *